Προς το περιεχόμενο

A Quiet Place (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο με την καραμπίνα δεν ισχύει κατά την γνωμη μου. σωστά εγινε, καθως πια οι συνθήκες ηταν οι κατάλληλες. 

με την ευκαιρία να πω πως η ταινια ηταν παρα πολυ καλη. Εμενα μου δημιουργήθηκε στα μεσα της ταινίας η ερωτηση, μα καλα πως κατάφεραν να καμψουν τις άμυνες της γης αλλα αφενός είπα, ετσι εχει στηθεί η ταινια μην το ψάχνεις, αφετέρου μόλις ειδα πως εκοβαν τη λαμαρίνα αναθεωρησα. το τελευαταιο σε συνδυασμό με το οτι είχαν εξωτερικό κέλυφος-ατσαλι (πλας η ταχύτητα) δίνει μια υπεροχή ικανή (ως ενα βαθμό) να δυσκολεψει άμυνες γης 2017. 

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Γιατί το λες αυτό;

Πως γινεται αυτα τα πλασματα να εχουν καταστρεψει τα παντα και να πεθαινουν απο μια απλη καραμπινα;  

1 ώρα πριν, hexenlord είπε

αυτο με την καραμπίνα δεν ισχύει κατά την γνωμη μου. σωστά εγινε, καθως πια οι συνθήκες ηταν οι κατάλληλες. 

με την ευκαιρία να πω πως η ταινια ηταν παρα πολυ καλη. Εμενα μου δημιουργήθηκε στα μεσα της ταινίας η ερωτηση, μα καλα πως κατάφεραν να καμψουν τις άμυνες της γης αλλα αφενός είπα, ετσι εχει στηθεί η ταινια μην το ψάχνεις, αφετέρου μόλις ειδα πως εκοβαν τη λαμαρίνα αναθεωρησα. το τελευαταιο σε συνδυασμό με το οτι είχαν εξωτερικό κέλυφος-ατσαλι (πλας η ταχύτητα) δίνει μια υπεροχή ικανή (ως ενα βαθμό) να δυσκολεψει άμυνες γης 2017. 

Διαβασε το σποιλερ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, webparts είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Πως γινεται αυτα τα πλασματα να εχουν καταστρεψει τα παντα και να πεθαινουν απο μια απλη καραμπινα;  

Διαβασε το σποιλερ.

Spoiler

Μέχρι εκείνη την στιγμή, τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές της ταινίας, δεν είχαν βρει τρόπο να διαπεράσουν το δέρμα - ασπίδα που είχαν - το είπε στην ταινία αυτό. Αν χρησιμοποιούσαν καραμπίνα νωρίτερα, απλά θα έκαναν θόρυβο.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μέχρι εκείνη την στιγμή, τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές της ταινίας, δεν είχαν βρει τρόπο να διαπεράσουν το δέρμα - ασπίδα που είχαν - το είπε στην ταινία αυτό. Αν χρησιμοποιούσαν καραμπίνα νωρίτερα, απλά θα έκαναν θόρυβο.

Και οι Ενοπλες Δυναμεις τι εκαναν;Δε μπορει,θα τους εριξαν μια δυο φορες..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε
Spoiler

Και οι Ενοπλες Δυναμεις τι εκαναν;Δε μπορει,θα τους εριξαν μια δυο φορες..

Spoiler

Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι οι πρωταγωνιστές ήξεραν ότι δεν διαπερνάται το σώμα τους με τις σφαίρες, οπότε δεν θα είχε κανένα νόημα να χρησιμοποιήσουν την καραμπίνα νωρίτερα (τουλάχιστον όχι σαν πρώτη λύση).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι οι πρωταγωνιστές ήξεραν ότι δεν διαπερνάται το σώμα τους με τις σφαίρες, οπότε δεν θα είχε κανένα νόημα να χρησιμοποιήσουν την καραμπίνα νωρίτερα (τουλάχιστον όχι σαν πρώτη λύση).

Νομιζω οτι δεν εχει νοημα αυτο που κανουμε,αλλα δεν ειδα πουθενα να το ξερουν αυτο.

Αν το ηξερε ο τυπος δε θα εβγαινε με την καραμπινα.

Η λογικη λεει οτι θα ειχε γινει συμπλοκη με πυρα στο παρελθον,τωρα πως επεζησαν απο τα πυρα ενος στρατου και πεθαναν απο την καραμπινα ειναι απλα τρυπα στο σεναριο.  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, webparts είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Νομιζω οτι δεν εχει νοημα αυτο που κανουμε,αλλα δεν ειδα πουθενα να το ξερουν αυτο.

Αν το ηξερε ο τυπος δε θα εβγαινε με την καραμπινα.

Η λογικη λεει οτι θα ειχε γινει συμπλοκη με πυρα στο παρελθον,τωρα πως επεζησαν απο τα πυρα ενος στρατου και πεθαναν απο την καραμπινα ειναι απλα τρυπα στο σεναριο.  

Σόρρυ αλλά απλά έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα για τα συγκεκριμένα θέματα. 

Spoiler

Χωρίς να λέω ότι δεν έχει άλλα κενά ή δεν ξέρω γω τι, αυτά που ρωτάς στα έδειχνε η ταινία μέσα από τις εφημερίδες, τα αποκόμματα κ.ο.κ. Ήξερε ο πρωταγωνιστής ότι το δέρμα τους είναι αδιαπέραστο, το είχε γράψει στον πίνακά του, ενώ συγκεκριμένα για τις ένοπλες δυνάμεις υπήρχαν εφημερίδες που έλεγαν ακριβώς αυτό, ότι οι σφαίρες είναι άχρηστες.

Το ότι στο τέλος οι σφαίρες τελικά σκότωσαν το άλιεν είναι επειδή το δέρμα του άνοιξε και πλέον δεν υπήρχε αυτή η αδιαπέραστη πανοπλία.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Σόρρυ αλλά απλά έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα για τα συγκεκριμένα θέματα. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Χωρίς να λέω ότι δεν έχει άλλα κενά ή δεν ξέρω γω τι, αυτά που ρωτάς στα έδειχνε η ταινία μέσα από τις εφημερίδες, τα αποκόμματα κ.ο.κ. Ήξερε ο πρωταγωνιστής ότι το δέρμα τους είναι αδιαπέραστο, το είχε γράψει στον πίνακά του, ενώ συγκεκριμένα για τις ένοπλες δυνάμεις υπήρχαν εφημερίδες που έλεγαν ακριβώς αυτό, ότι οι σφαίρες είναι άχρηστες.

Το ότι στο τέλος οι σφαίρες τελικά σκότωσαν το άλιεν είναι επειδή το δέρμα του άνοιξε και πλέον δεν υπήρχε αυτή η αδιαπέραστη πανοπλία.

Λες οτι εγινε επειδη ανοιξε το κεφαλι του απο τη μαγκια που του εκαναν;  

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, webparts είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Λες οτι εγινε επειδη ανοιξε το κεφαλι του απο τη μαγκια που του εκαναν;  

Spoiler

Ναι ναι, μέχρι εκείνη την στιγμή έψαχνε το "weakness" όπως έγραφε στον πίνακά του ο πατέρας. Και το αντιλήφθηκε η μικρή ουσιαστικά εκεί όταν είδε για πρώτη φορά (γιατί τις προηγούμενες δεν το είχε καταλάβει) την αντίδραση που είχαν στην συσκευή.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστο

1 ώρα πριν, tonypapadovic είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ναι ναι, μέχρι εκείνη την στιγμή έψαχνε το "weakness" όπως έγραφε στον πίνακά του ο πατέρας. Και το αντιλήφθηκε η μικρή ουσιαστικά εκεί όταν είδε για πρώτη φορά (γιατί τις προηγούμενες δεν το είχε καταλάβει) την αντίδραση που είχαν στην συσκευή.

Σωστός. Και αν προσέξατε, όταν ρίχνει με την καραμπίνα, εκπλήσσεται με το αποτέλεσμα. Δεν το περίμενε. Απλά πάτησε την σκανδάλη ενστικτωδώς για άμυνα. 

Spoiler

Έκανα μακακια..... Δεν ξέρω πως μπαίνει το κρυμμένο περιεχόμενο. 

• Sad 1
Δημοσ.

Αστεία απορία-καφρίλα

Spoiler

Η φασολάδα απαγορεύεται στο σύμπαν της ταινίας;:rolleyes:

Σε γενικές γραμμές, εμένα η ταινία δεν μου άρεσε. Δεν είχε στιβαρό σενάριο (δείτε το spoiler), και αρκετά jump scares μου φάνηκαν ανούσια.

Spoiler

Αν οι επιθέσεις των τεράτων γίνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πότε πρόλαβαν να μαζέψουν όλο αυτό το καλαμπόκι στο σιλό χωρίς να ακουστεί ο παραμικρός θόρυβος; 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιδεα και μονο αξιζε η θεαση,αλλα γενικοτερα δεν τρελαθηκα. Ακατανοητες σε ορισμενα σημεια οι κινησεις των πρωταγωνιστων και οσο καθεσαι και το σκεφτεσαι,τοσο περισσοτερα κενα βρισκεις στο σεναριο. Υπερτιμημενη σε σχεση με αυτα που περιμενα

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ να πω και εγω την γνώμη μου...περιμενα κάτι καλύτερο.. Η ταινια ήταν απλά για να περασει καποιος μια ώρα..ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ.

Το σεναριο εμπαζε απο παντού ..τα ..κακομοιρα τα allien με τόσους φυσικους θορύβους και χωρις να βλέπουν θα έπρεπε να είχαν τρλλαθεί..

Επεξ/σία από heros
  • Like 2
Δημοσ.

Έχετε κολλήσει όλοι κακώς στο σενάριο βλέποντας το δέντρο και όχι το δάσος. Το εργακι - χωρίς να είναι κάποιο αριστούργημα- στάθηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά στο survival μιας οικογένειας που ήταν και το theme του. Δεν με απασχόλησε ούτε πως φτάσαμε εδώ (άλλωστε είναι κάτι που το γράφει εξ αρχής, 85 μέρες μετά, κάτι τετοιο) ούτε το τι συνέβη στο ενδιάμεσο. Τώρα εάν θα υπάρξει prequel ή sequel θα το δείξει ο χρόνος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...