hexenlord Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 αυτο με την καραμπίνα δεν ισχύει κατά την γνωμη μου. σωστά εγινε, καθως πια οι συνθήκες ηταν οι κατάλληλες. με την ευκαιρία να πω πως η ταινια ηταν παρα πολυ καλη. Εμενα μου δημιουργήθηκε στα μεσα της ταινίας η ερωτηση, μα καλα πως κατάφεραν να καμψουν τις άμυνες της γης αλλα αφενός είπα, ετσι εχει στηθεί η ταινια μην το ψάχνεις, αφετέρου μόλις ειδα πως εκοβαν τη λαμαρίνα αναθεωρησα. το τελευαταιο σε συνδυασμό με το οτι είχαν εξωτερικό κέλυφος-ατσαλι (πλας η ταχύτητα) δίνει μια υπεροχή ικανή (ως ενα βαθμό) να δυσκολεψει άμυνες γης 2017. 1
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, tonypapadovic είπε Γιατί το λες αυτό; Πως γινεται αυτα τα πλασματα να εχουν καταστρεψει τα παντα και να πεθαινουν απο μια απλη καραμπινα; 1 ώρα πριν, hexenlord είπε αυτο με την καραμπίνα δεν ισχύει κατά την γνωμη μου. σωστά εγινε, καθως πια οι συνθήκες ηταν οι κατάλληλες. με την ευκαιρία να πω πως η ταινια ηταν παρα πολυ καλη. Εμενα μου δημιουργήθηκε στα μεσα της ταινίας η ερωτηση, μα καλα πως κατάφεραν να καμψουν τις άμυνες της γης αλλα αφενός είπα, ετσι εχει στηθεί η ταινια μην το ψάχνεις, αφετέρου μόλις ειδα πως εκοβαν τη λαμαρίνα αναθεωρησα. το τελευαταιο σε συνδυασμό με το οτι είχαν εξωτερικό κέλυφος-ατσαλι (πλας η ταχύτητα) δίνει μια υπεροχή ικανή (ως ενα βαθμό) να δυσκολεψει άμυνες γης 2017. Διαβασε το σποιλερ.
tonypapadovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, webparts είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πως γινεται αυτα τα πλασματα να εχουν καταστρεψει τα παντα και να πεθαινουν απο μια απλη καραμπινα; Διαβασε το σποιλερ. Spoiler Μέχρι εκείνη την στιγμή, τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές της ταινίας, δεν είχαν βρει τρόπο να διαπεράσουν το δέρμα - ασπίδα που είχαν - το είπε στην ταινία αυτό. Αν χρησιμοποιούσαν καραμπίνα νωρίτερα, απλά θα έκαναν θόρυβο. 1
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μέχρι εκείνη την στιγμή, τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές της ταινίας, δεν είχαν βρει τρόπο να διαπεράσουν το δέρμα - ασπίδα που είχαν - το είπε στην ταινία αυτό. Αν χρησιμοποιούσαν καραμπίνα νωρίτερα, απλά θα έκαναν θόρυβο. Και οι Ενοπλες Δυναμεις τι εκαναν;Δε μπορει,θα τους εριξαν μια δυο φορες..
tonypapadovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Spoiler Και οι Ενοπλες Δυναμεις τι εκαναν;Δε μπορει,θα τους εριξαν μια δυο φορες.. Spoiler Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι οι πρωταγωνιστές ήξεραν ότι δεν διαπερνάται το σώμα τους με τις σφαίρες, οπότε δεν θα είχε κανένα νόημα να χρησιμοποιήσουν την καραμπίνα νωρίτερα (τουλάχιστον όχι σαν πρώτη λύση).
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι οι πρωταγωνιστές ήξεραν ότι δεν διαπερνάται το σώμα τους με τις σφαίρες, οπότε δεν θα είχε κανένα νόημα να χρησιμοποιήσουν την καραμπίνα νωρίτερα (τουλάχιστον όχι σαν πρώτη λύση). Νομιζω οτι δεν εχει νοημα αυτο που κανουμε,αλλα δεν ειδα πουθενα να το ξερουν αυτο. Αν το ηξερε ο τυπος δε θα εβγαινε με την καραμπινα. Η λογικη λεει οτι θα ειχε γινει συμπλοκη με πυρα στο παρελθον,τωρα πως επεζησαν απο τα πυρα ενος στρατου και πεθαναν απο την καραμπινα ειναι απλα τρυπα στο σεναριο.
tonypapadovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, webparts είπε Απόκρυψη περιεχομένων Νομιζω οτι δεν εχει νοημα αυτο που κανουμε,αλλα δεν ειδα πουθενα να το ξερουν αυτο. Αν το ηξερε ο τυπος δε θα εβγαινε με την καραμπινα. Η λογικη λεει οτι θα ειχε γινει συμπλοκη με πυρα στο παρελθον,τωρα πως επεζησαν απο τα πυρα ενος στρατου και πεθαναν απο την καραμπινα ειναι απλα τρυπα στο σεναριο. Σόρρυ αλλά απλά έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα για τα συγκεκριμένα θέματα. Spoiler Χωρίς να λέω ότι δεν έχει άλλα κενά ή δεν ξέρω γω τι, αυτά που ρωτάς στα έδειχνε η ταινία μέσα από τις εφημερίδες, τα αποκόμματα κ.ο.κ. Ήξερε ο πρωταγωνιστής ότι το δέρμα τους είναι αδιαπέραστο, το είχε γράψει στον πίνακά του, ενώ συγκεκριμένα για τις ένοπλες δυνάμεις υπήρχαν εφημερίδες που έλεγαν ακριβώς αυτό, ότι οι σφαίρες είναι άχρηστες. Το ότι στο τέλος οι σφαίρες τελικά σκότωσαν το άλιεν είναι επειδή το δέρμα του άνοιξε και πλέον δεν υπήρχε αυτή η αδιαπέραστη πανοπλία. 1
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Σόρρυ αλλά απλά έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα για τα συγκεκριμένα θέματα. Απόκρυψη περιεχομένων Χωρίς να λέω ότι δεν έχει άλλα κενά ή δεν ξέρω γω τι, αυτά που ρωτάς στα έδειχνε η ταινία μέσα από τις εφημερίδες, τα αποκόμματα κ.ο.κ. Ήξερε ο πρωταγωνιστής ότι το δέρμα τους είναι αδιαπέραστο, το είχε γράψει στον πίνακά του, ενώ συγκεκριμένα για τις ένοπλες δυνάμεις υπήρχαν εφημερίδες που έλεγαν ακριβώς αυτό, ότι οι σφαίρες είναι άχρηστες. Το ότι στο τέλος οι σφαίρες τελικά σκότωσαν το άλιεν είναι επειδή το δέρμα του άνοιξε και πλέον δεν υπήρχε αυτή η αδιαπέραστη πανοπλία. Λες οτι εγινε επειδη ανοιξε το κεφαλι του απο τη μαγκια που του εκαναν;
tonypapadovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, webparts είπε Απόκρυψη περιεχομένων Λες οτι εγινε επειδη ανοιξε το κεφαλι του απο τη μαγκια που του εκαναν; Spoiler Ναι ναι, μέχρι εκείνη την στιγμή έψαχνε το "weakness" όπως έγραφε στον πίνακά του ο πατέρας. Και το αντιλήφθηκε η μικρή ουσιαστικά εκεί όταν είδε για πρώτη φορά (γιατί τις προηγούμενες δεν το είχε καταλάβει) την αντίδραση που είχαν στην συσκευή. 2
takis69tzel Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Σωστο 1 ώρα πριν, tonypapadovic είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναι ναι, μέχρι εκείνη την στιγμή έψαχνε το "weakness" όπως έγραφε στον πίνακά του ο πατέρας. Και το αντιλήφθηκε η μικρή ουσιαστικά εκεί όταν είδε για πρώτη φορά (γιατί τις προηγούμενες δεν το είχε καταλάβει) την αντίδραση που είχαν στην συσκευή. Σωστός. Και αν προσέξατε, όταν ρίχνει με την καραμπίνα, εκπλήσσεται με το αποτέλεσμα. Δεν το περίμενε. Απλά πάτησε την σκανδάλη ενστικτωδώς για άμυνα. Spoiler Έκανα μακακια..... Δεν ξέρω πως μπαίνει το κρυμμένο περιεχόμενο. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @takis69tzel Γραψε [*spoiler]τομηνυμασου[*/spoiler] Χωρίς τους 2 αστερίσκους Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από GeorgeHellas
theoritikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Αστεία απορία-καφρίλα Spoiler Η φασολάδα απαγορεύεται στο σύμπαν της ταινίας; Σε γενικές γραμμές, εμένα η ταινία δεν μου άρεσε. Δεν είχε στιβαρό σενάριο (δείτε το spoiler), και αρκετά jump scares μου φάνηκαν ανούσια. Spoiler Αν οι επιθέσεις των τεράτων γίνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πότε πρόλαβαν να μαζέψουν όλο αυτό το καλαμπόκι στο σιλό χωρίς να ακουστεί ο παραμικρός θόρυβος; 1
Alastor192 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για την ιδεα και μονο αξιζε η θεαση,αλλα γενικοτερα δεν τρελαθηκα. Ακατανοητες σε ορισμενα σημεια οι κινησεις των πρωταγωνιστων και οσο καθεσαι και το σκεφτεσαι,τοσο περισσοτερα κενα βρισκεις στο σεναριο. Υπερτιμημενη σε σχεση με αυτα που περιμενα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Alastor192 3
heros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ να πω και εγω την γνώμη μου...περιμενα κάτι καλύτερο.. Η ταινια ήταν απλά για να περασει καποιος μια ώρα..ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ. Το σεναριο εμπαζε απο παντού ..τα ..κακομοιρα τα allien με τόσους φυσικους θορύβους και χωρις να βλέπουν θα έπρεπε να είχαν τρλλαθεί.. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από heros 2
xaratsi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Έχετε κολλήσει όλοι κακώς στο σενάριο βλέποντας το δέντρο και όχι το δάσος. Το εργακι - χωρίς να είναι κάποιο αριστούργημα- στάθηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά στο survival μιας οικογένειας που ήταν και το theme του. Δεν με απασχόλησε ούτε πως φτάσαμε εδώ (άλλωστε είναι κάτι που το γράφει εξ αρχής, 85 μέρες μετά, κάτι τετοιο) ούτε το τι συνέβη στο ενδιάμεσο. Τώρα εάν θα υπάρξει prequel ή sequel θα το δείξει ο χρόνος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα