alada4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Φίλε , στο htc u11 αναφερομαι .όπως και στο πρώτο ποστ μου ,που πρότεινα στο ts
manoskost Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, alada4 είπε Δεν έχει τπτ από αυτά που αναφέρεις . Όπως και η τιμή που λες ,δεν υπάρχει .κάτι βλέπεις λάθος .486 € ξεκινάει bestprice και ενημερωτικα σου δειχνω απο το sammobile ποια ρομ φορανε τα περισσοτερα κινητα της cosmote. ( στο παραδειγμα ειναι το s7 και φοραει οπως γραφει greece ( cosmote ) 2018-04-01 Greece (Cosmote) 7.0 G930FXXU2DRC1 G930FCOS2DRC1
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Masma είπε Καλησπερα σας. Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος καινουργιου κινητου. Δεν συμπληρωνω τη φορμα γιατι εχω καταληξει μετα απο ερευνα σε 2 συσκευες. Samsung galaxy s7 ( 360 euro )και samsung galaxy s8 ( 510 ero). Ημουν σε λογικη να δωσω μεχρι 500 και να παω για το s8 αλλα τελικα αξιζει τα 150 παραπανω? Θα εχω τοσο ανώτερη εμπειρια ? Το κινητο που εχω τωρα ειναι ενα lg g3 οποτε σε οποιο και να παμε αλμα θα ειναι. Ευχαριστω οποιον απαντησει. Υ.Γ Ιδανικα ισως πήγαινα σε iphone αλλα οι τιμες ειναι εξωφρενικές. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις το Huawei Mate 10 από έξω φυσικά γιατί εδώ κάνει 600+ ενώ μπορείς να το βρεις 400+. Huawei Mate 10 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.4 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.3 Samsung Galaxy S8 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.1 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.4 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.0 Samsung Galaxy S7 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.4 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.6
Chinosox Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Εγώ πάντως σε αυτά τα χρήματα θα σου πρότεινα το One plus 5t όπου σε θέμα επιδόσεων και μπαταρίας δεν συγκρίνεται καν με το s8.Τωρα όσο αφορά την κάμερα ίσως να υστερεί με μικρή διαφορά στις νυχτερινές λήψεις.. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να το μετανιώσεις 👍
ziaba Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ λέω να συμπληρώσεις την φόρμα Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από ziaba
Masma Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, alada4 είπε Φίλε , στο htc u11 αναφερομαι .όπως και στο πρώτο ποστ μου ,που πρότεινα στο ts Σ ε ευχαριστω πολυ για την προταση. Η αληθεια ειναι πως δεν το βρισκω καπου στη τιμη αυτη. Aν κοιταξω τιμη σκρουτζ bestprice που ειναι κοντα στην τιμη του s8 , νομιζ πως προτιμω το s8 σαν συσκευή Σε ευχαριστω παντως. 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Θα σου έλεγα να κοιτάξεις το Huawei Mate 10 από έξω φυσικά γιατί εδώ κάνει 600+ ενώ μπορείς να το βρεις 400+. Huawei Mate 10 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.4 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.3 Samsung Galaxy S8 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.1 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.4 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.0 Samsung Galaxy S7 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.4 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.7 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.6 Που θα το βρω 400+ ? Πραγματικα ομως θα ειναι τοσο ανωτερο απο s8? Αξιζει η αγορα απο το εξωτερικο ?που και θα αργήσει και δεν ξερω τι παιζει με εγγύηση (λογικα απλα δεν θα εχω :p). 10 ώρες πριν, Chinosox είπε Εγώ πάντως σε αυτά τα χρήματα θα σου πρότεινα το One plus 5t όπου σε θέμα επιδόσεων και μπαταρίας δεν συγκρίνεται καν με το s8.Τωρα όσο αφορά την κάμερα ίσως να υστερεί με μικρή διαφορά στις νυχτερινές λήψεις.. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να το μετανιώσεις 👍 Στο επισημο site της oneplus μου λεει οτι ειναι out of stock που ειναι στα 500. στο σκρουτζ και στο bets price το βλεπω στα 550 οποτε παραπανω απο s8. Αλλα και στα 500 να το βρω επειδη δεν ειχα ποτε oneplus δεν ξερω αν θα το προτιμούσα. Σαν χαρακτηριστικα ειναι πολυ δυνατο και τα σχολια που βλεπω στο internet ειναι πολυ καλα . Τωρα σε θεμα ταχυτητας φανταζομαι παρόμοια θα ειναι. Θα ηθελα να το δω και απο κοντα. Κυριως για να δω την οθονη του η οποια βεβαια ειναι και αυτη amoled. 9 ώρες πριν, ziaba είπε Εγώ λέω να συμπληρώσεις την φόρμα Οκ επειδη βλεπω εχω και αλλες προτασεις ισως εχεις δικιο. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 500 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): mail pdf αρχεια youtube browsing φωτογραφιες social 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Δεν εχω προβλημα αλλα γενικα να μην ειναι και tablet 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιαωροψοποίηση θα ηθελα και γενικα οτι + εχουμε ακομα καλυτερα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι χρειαζομαι μια καλη καμερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιαφορο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ιδανικα ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι κατα προτίμηση 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι αλλα δεν θα τρελαθουμε κιολας. Φυσιολογικη να ειναι. Μας ενδιαφερει η γρηγορη φορτιση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Κυριως ελλαδα λογο εγγύησης 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο μονο
Chinosox Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, Masma είπε Στο επισημο site της oneplus μου λεει οτι ειναι out of stock που ειναι στα 500. στο σκρουτζ και στο bets price το βλεπω στα 550 οποτε παραπανω απο s8. Αλλα και στα 500 να το βρω επειδη δεν ειχα ποτε oneplus δεν ξερω αν θα το προτιμούσα. Σαν χαρακτηριστικα ειναι πολυ δυνατο και τα σχολια που βλεπω στο internet ειναι πολυ καλα . Τωρα σε θεμα ταχυτητας φανταζομαι παρόμοια θα ειναι. Θα ηθελα να το δω και απο κοντα. Κυριως για να δω την οθονη του η οποια βεβαια ειναι και αυτη amoled. Σε θέμα ταχύτητας σίγουρα δεν ειναι παρόμοια,υπάρχει αισθητή διαφορά.Δες πόσοι κάνουν παράπονα για lag στο s8 και s8+.Τωρα για την οθονη ειναι γνωστο πως η samsung υπερτερει στον συγκεκριμενο τομέα ..Οι επιλογες ειναι πολλες, οπως και να χει στο προτεινα γιατι ειναι ενα τηλεφωνο που αξιζει να εχεις στα υποψη
Masma Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, Chinosox είπε Σε θέμα ταχύτητας σίγουρα δεν ειναι παρόμοια,υπάρχει αισθητή διαφορά.Δες πόσοι κάνουν παράπονα για lag στο s8 και s8+.Τωρα για την οθονη ειναι γνωστο πως η samsung υπερτερει στον συγκεκριμενο τομέα ..Οι επιλογες ειναι πολλες, οπως και να χει στο προτεινα γιατι ειναι ενα τηλεφωνο που αξιζει να εχεις στα υποψη Φυσικα και πολυ καλα εκανες. Η αληθεια ειναι πως στα 500 ειχα επιλέξει το s8 αλλα τωρα μου εβλαες σκεψεις με το oneplus 5t. Εφοσον το αγορασουμε απο το επισημε site με εγγύηση τι παιζει?
chios Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Η oneplus σε εγγύηση είναι από τα κορυφαία, σου στέλνουν κουριερ σπίτι παίρνει το τηλέφωνο τι φτιάχνει και στο γυρίζει πίσω σε περίπου 10 μέρες. Αν μπλέξεις με εγγύηση εδώ Ελλάδα άστα να πάνε. 1
Masma Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, chios είπε Η oneplus σε εγγύηση είναι από τα κορυφαία, σου στέλνουν κουριερ σπίτι παίρνει το τηλέφωνο τι φτιάχνει και στο γυρίζει πίσω σε περίπου 10 μέρες. Αν μπλέξεις με εγγύηση εδώ Ελλάδα άστα να πάνε. Α δεν το γνωριζα αυτο. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Απλα βλεπω στο site τους λεει out of stock. Εδω ελλαδα το εχουν στα 550 τα οποια δεν θα δωσω οταν βλεπω το s8 στα 465 στο bestprice. Μονο αν το βρω στα 500 απο το επισημο site μπαινω σε κουβεντα επιλογης μεταξυ τους.
Masma Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Τελικα κατέληξα στην αγορα του samsung galaxy s8 σε μαυρο χρωμα. Η αγορα θα γινει την τριτη. Η καλυτερη τιμη που βρηκα ειναι απο best price https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?bpref=quickview στα 465 περιπου. Απλα δεν γνωριζω τα καταστήματα αυτα και θα ηθελα να ρωτήσω αν καποιος εχει κανει αγορα απο τα συγκεκριμένα καταστήματα. Ευχαριστω και πάλι ολους οσους βοήθησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα