Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας. Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος καινουργιου κινητου.  Δεν συμπληρωνω τη φορμα γιατι εχω καταληξει μετα απο ερευνα  σε 2 συσκευες. 

Samsung galaxy s7 ( 360 euro )και samsung galaxy s8 ( 510 ero).

Ημουν σε λογικη να δωσω μεχρι 500 και να παω για το s8 αλλα τελικα αξιζει τα 150 παραπανω? Θα εχω τοσο ανώτερη εμπειρια ?

Το κινητο που εχω τωρα ειναι ενα lg g3 οποτε σε οποιο και να παμε αλμα θα ειναι.

Ευχαριστω οποιον απαντησει. 

Υ.Γ Ιδανικα ισως πήγαινα σε iphone αλλα οι τιμες ειναι εξωφρενικές. 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ.

Διάλεξες 2 συσκευές με τραγική μπαταρία για τα λεφτά τους. 

S7 edge ή S8+ αφού σου αρέσουν τα samsung. 

Μπορείς να περιμένεις λίγο να δεις τι παίζει με το Iphone SE2

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Διάλεξες 2 συσκευές με τραγική μπαταρία για τα λεφτά τους. 

S7 edge ή S8+ αφού σου αρέσουν τα samsung. 

Μπορείς να περιμένεις λίγο να δεις τι παίζει με το Iphone SE2

S8 + μου φανηκε μεγαλυτερο στο χερι. Για αυτο το απέρριψα αμεσως. Αν ειναι να παω στα 445 που έχει το s7 edge θα παω στο s8. Δεν ειναι οτι μου αρεσουν τα samsung απλα δεν βρισκω κατι καλυτερο στις τιμες αυτες σε android ειδικα σε καμερα και οθονη που με εδνιαφερει πολυ.  

Το iphone SE δεν θα νομιζω να  εχει τις δυνατότητες των 2 παραπανω ασε που ειχα 3 χρονια το iphone 5s και απο οτι ειδα το ιδιο θα ειναι σχεδιαστικα.

Δυστυχως το  πολυ τίμιο lgg3 τα εχει παξει τελειως οποτε σιγουρα η αγορα θα γινει τωρα μεσα στις μερες των εορτών του πασχα.

Δημοσ.

Ανάλογα τις απαιτήσεις σου, πάντως για εμένα μόνο για το design και οθόνη που έχει το S8 το κάνει μια πολύ καλύτερη επιλογή από το s7. Επίσης θα έχει μεγαλύτερο support το S8 από την Samsung ενώ το S7 το κόβω να βγάζει άλλον ένα χρόνο το πολύ (και μετά updates καπούτ)

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BlueBlade είπε

Ανάλογα τις απαιτήσεις σου, πάντως για εμένα μόνο για το design και οθόνη που έχει το S8 το κάνει μια πολύ καλύτερη επιλογή από το s7. Επίσης θα έχει μεγαλύτερο support το S8 από την Samsung ενώ το S7 το κόβω να βγάζει άλλον ένα χρόνο το πολύ (και μετά updates καπούτ)

Να σου πω γενικα για εμενα  ειναι  πολλα τα 500 για κινητο  αλλα επειδη και εγω συμφωνω μαζι σου μπηκα στο δίλημμα. Λογικα θα την κανω την υπέρβαση και θα παω στο s8. Ετσι και αλλιως δεν δινω συχνα λεφτα για κινητο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Masma είπε

S8 + μου φανηκε μεγαλυτερο στο χερι. Για αυτο το απέρριψα αμεσως. Αν ειναι να παω στα 445 που έχει το s7 edge θα παω στο s8. Δεν ειναι οτι μου αρεσουν τα samsung απλα δεν βρισκω κατι καλυτερο στις τιμες αυτες σε android ειδικα σε καμερα και οθονη που με εδνιαφερει πολυ.  

Το iphone SE δεν θα νομιζω να  εχει τις δυνατότητες των 2 παραπανω ασε που ειχα 3 χρονια το iphone 5s και απο οτι ειδα το ιδιο θα ειναι σχεδιαστικα.

Δυστυχως το  πολυ τίμιο lgg3 τα εχει παξει τελειως οποτε σιγουρα η αγορα θα γινει τωρα μεσα στις μερες των εορτών του πασχα.

αν καταληξεις στο s8 κοιταξε και τιμες απο bestprice καλυτερες απο skroutz.

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσεις αυτά τα χρήματα για το s7 πλέον . καλύτερα να δεις κάποια άλλη συσκευή .δες και htc u11 .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, manoskost είπε

αν καταληξεις στο s8 κοιταξε και τιμες απο bestprice καλυτερες απο skroutz.

Μολις τωρα το τσεκαρα. καλα για πιο λογο εχουν τετοια διαφορα? 

https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?qid=3eJE6Y1k4W5_2914e&seq=4  465

https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html 510

2 λεπτά πριν, alada4 είπε

Δεν αξίζει να δώσεις αυτά τα χρήματα για το s7 πλέον . καλύτερα να δεις κάποια άλλη συσκευή .δες και htc u11 .

Ναι μαλλον δικιο εχεις αλλα η τιμη του ειναι κοντα στο s8 οποτε μεταηυ των 2 θα παω στο s8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Masma είπε

Μολις τωρα το τσεκαρα. καλα για πιο λογο εχουν τετοια διαφορα? 

https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?qid=3eJE6Y1k4W5_2914e&seq=4  465

https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html 510

φαινεται υπαρχει πολυ ψωμι τελικα στις τιμες. πριν μερικες ημερες ο γερμανος πουλουσε s7 299 ευρω ( και το ειχε ξαναδωσει τοσο στις 31.12.2017 ), οταν το ειχε 549 ευρω στα ραφια, ειπαμε κερδος οχι αισχροκερδεια. το κακο ειναι να πουλας υποτιθεμενα ελληνικα, και οταν τα ανοιγεις να εχουν rom ιταλικες, πορτογαλικες, κλπ.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Masma είπε

Ναι μαλλον δικιο εχεις αλλα η τιμη του ειναι κοντα στο s8 οποτε μεταηυ των 2 θα παω στο s8.

Το είχε cosmote - germanos στα 400 .κοίτα μήπως το βρεις 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, alada4 είπε

Το είχε cosmote - germanos στα 400 .κοίτα μήπως το βρεις 

οχι φιλε μου, 332 πουλιεται, γιατι να δωσει παραπανω στον γερμανο? για να το ανοιγει να βλεπει το σημα της cosmote?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alada4 είπε

Δώσε και ένα λινκ για αυτήν την τιμή 

Και δεν έχει logo της cosmote .το πήρε γνωστός .

ουτε εχει μεσα εφαρμογες της cosmote? ουτε φοραει cosmote eur rom? ουτε εχει πρωτη σελιδα στον ιντερνετ broswer την σελιδα της cosmote?  μπες στο bestprice να δεις τις τιμες. ( ξερεις σε ποσα κινητα αγορασμενα απο cosmote εχω βαλει μεσω odin την ευρωπαικη ρομ ? )

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manoskost είπε

ουτε εχει μεσα εφαρμογες της cosmote? ουτε φοραει cosmote eur rom? ουτε εχει πρωτη σελιδα στον ιντερνετ broswer την σελιδα της cosmote?  μπες στο bestprice να δεις τις τιμες. 

Δεν έχει τπτ από αυτά που αναφέρεις .

Όπως και η τιμή που λες ,δεν υπάρχει .κάτι βλέπεις λάθος .486 € ξεκινάει bestprice

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, alada4 είπε

Δεν έχει τπτ από αυτά που αναφέρεις .

Όπως και η τιμή που λες ,δεν υπάρχει .κάτι βλέπεις λάθος .486 € ξεκινάει bestprice

για το s8 μιλας? αν το εχει 400 ο γερμανος, πες μου τωρα καταστημα να παω να το παρω, γιατι τετοιες τιμες μονο στο μιλητο μεταξυ τους τις κανουν, οπως και στο s7, ή τις ανεβαζουν για λιγες ωρες, οπως εκαναν πριν λιγες ημερες με το Α3 2017 που το εβαλαν 149 ευρω για λιγοτερο απο 2 ωρες. ( παντως μεσα δεν μπαινουν )

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...