Προς το περιεχόμενο

τραγούδι απο Red Hot Chilli Peppers (?)

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού απο RHCP που στο ρεφραίν λεεί κάτι σαν:

"I'm on my way..."

το ξέρω πως είναι λίγο φλού αλλα αν κάποιος έχει το κομμάτι σίγουρα θα καταλάβει πιο είναι :roll:

Δημοσ.

auto pou leei "get on top" prepei na einai to "get on top" apo to album Californication (to pempto komati ston disko). Tora to allo, den ksero... tha do tin tainioula kai tha sou po

edit: auto pou akougetai stin tainioula, kai leei "i'm on my way" den mou kanei gia red hot chili peppers :/ pantos i tainioula itan poli afasia :) :D

Δημοσ.

Φοβερή η ταινιούλα αλλα στο τέλος λέει για τη μουσική και αναφέρει τους red hot chilli peppers :shock: νομίζω πρέπει να είναι δικό τους το κομμάτι εκτός πια αν αναφέρεται μόνο στο get on top :(

edit: η ταινία στο τέλος αναφέρει τα εξής συγκροτήματα:

Frank Zappa

Herbie Hancock

Chemical Brothers

pepe Deluxe

Red Hot Chilli peppers

The Hives

οι chemical bros δεν είναι σίγουρα, ούτε ο frank zappa νομιζω

το τραγούδι ακούγεται και στην διαφήμιση agent provocateur που μπορείτε να δείτε (και να γουστάρετε) εδώ:

http://www.visit4info.com/watchad.cfm?id=5014&type=coolad&startrow=1

Ακόμα και αν δεν βρούμε το τραγούδι δεν θα έχετε παράπονο, θα διασκεδάσετε ψάχνοντάς το :P

Δημοσ.

re cauto sth diafimisi tis kylie kai genikotera auto pou psaxneis den exei kamia sxesi me red hot chill peppers.. pws sou irthe auto?!

Nomizw einai twn the hives, mporei kai twn the strokes... tha koitaxsw kai tha sou pw ama einai...

EDIT: loipon to tragoudi sti diafimisi tis kylie einai to The Hives - Main Offender apo to Veni Vidi Vicious (2000) albums tous

Δημοσ.

Αυτό είναι !!

Ευχαριστώ πολύ, μπερδευτικα με την ταινιούλα επειδή μου έμοιασε με RHCP και επειδή τους ανέφεραν στο τέλος (αν και ανέφεραν και τους Hives δεν τους ήξερα)

merci και παλι.

ΥΓ. καλή η διαφήμιση ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...