Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nectons είπε

Πλέον μούρη πουλάς αν έχεις Oneplus. The fastest device in planet ;)

Εξαρτάται από το που θέλεις να πουλήσεις μούρη. Σε gadgetακήδες ίσως να περναει.

Εκεί που όμως οι περισσότεροι θέλουν να πουλήσουν μούρη έχουν μεγαλύτερη πέραση το κύρτο γυαλί, η καλή κάμερα και τα ζωηρά χρώματα μιας oled οθόνης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, uesugi1989 είπε

Εξαρτάται από το που θέλεις να πουλήσεις μούρη. Σε gadgetακήδες ίσως να περναει.

Εκεί που όμως οι περισσότεροι θέλουν να πουλήσουν μούρη έχουν μεγαλύτερη πέραση το κύρτο γυαλί, η καλή κάμερα και τα ζωηρά χρώματα μιας oled οθόνης

Έχει και καλύτερη κάμερα και κυρτό γυαλί και καλύτερη οθόνη oled φυσικά. Δεν το ήξερες?

Δημοσ.

Αυτό το ότι ενθουσιάζεστε με καινούργια κινητά που ανυπομονείτε να τα αγοράσετε... Δεν ξέρω, μιζέρια μου βγάζει...;; "Δεν ξέρω που να σκοτώσω τα λεφτά που έχω" μου βγάζει;;; "Δεν με ενδιαφέρει τι είμαι αλλά τι έχω" μου βγάζει;;
Τα κινητά πλέον ακόμα και ως smartphone είναι μια ξεπερασμένη συσκευή. Είναι πλέον μια συμβατική συσκευή και κάθε χρόνο έχει μεγαλύτερη RAM και δυνατότερο επεξεργαστή και ίσως λίγο καλύτερους αισθητήρες για λίιιγο καλύτερη φωτογράφηση.
Με ότι κι αν θελήσεις να ασχοληθείς σοβαρά, δηλαδή ότι θα θεωρείς ότι δεν σκοτώνεις την ώρα σου με @@ιές, οι έξτρα "δυνάμεις" στη RAM, CPU, φωτογραφία, που υπερκοστολογούνται σε μια σημερινή συσκευή άνω των 250€, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.
Αυτή τη στιγμή, αυτό που λείπει από τον κόσμο της τεχνολογίας δεν είναι η επεξεργαστική ισχύς της πληροφορίας αλλά η άμεση και ταχύτερη πρόσβαση σε αυτήν μέσω των δικτύων στο εκάστοτε Cloud/Server. Προσωπικά βρίσκω το bottleneck φαινόμενο όσον αφορά την τεχνολογία, στην χαμηλή ταχύτητα δικτύων ιδίως στην χώρα μας αλλά και την υπερτιμολόγησή της όταν απλά προσφέρεται κάτι παραπάνω από τον πολύ χαμηλό μέσο όρο. Συγκεκριμένα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας του οπτικοακουστικού υλικού όπου η χώρα ΧΩΛΑΙΝΕΙ, έχει να αντιμετωπίσει τον διαμοιρασμό του υλικού με ταχύτητες Upload 1mbps με 10mbps ή θα καταλήξεις σε ίντερνετ καφέ που θα σου παρέχει το μέγιστο ένα 40άρι.
Αναρωτηθείτε λοιπόν, για ποιο λόγο μπορεί να ενθουσιάζεστε με τα 8GB RAM και τα 2.5Ghz του 8πύρηνου Snapdragon... Για να τα αξιοποιήσεις που; Στα Benchmark ή στο άθλιο mobile gaming? Ακόμα και τα esports όπου μπορείς να εκτιμήσεις "δεξιοτέχνες"  esports αθλητές, απαιτεί επιτραπέζιο υπολογιστή.
Προς τι ο ενθουσιασμός; Από ποια ανάγκη προκύπτει ;;

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Manos Petrucci είπε

Αναρωτηθείτε λοιπόν, για ποιο λόγο μπορεί να ενθουσιάζεστε με τα 8GB RAM και τα 2.5Ghz του 8πύρηνου Snapdragon... Για να τα αξιοποιήσεις που; Στα Benchmark ή στο άθλιο mobile gaming? Ακόμα και τα esports όπου μπορείς να εκτιμήσεις "δεξιοτέχνες"  esports αθλητές, απαιτεί επιτραπέζιο υπολογιστή.
Προς τι ο ενθουσιασμός; Από ποια ανάγκη προκύπτει ;;

Γιατι ο Ελληνας ηταν παντα του να πουλαει μουρη/να κανει επιδειξη στους γυρω του.

Απο εκει βγηκαν και πιο παλια τα γνωστα''κινητο για την καφετερια''.

Φυσικα πισω απο αυτα κρυβεται αρκετα και η ματαιοδοξια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...