Προς το περιεχόμενο

Ταπετσαρία

Jethro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρες!

Ψάχνω να βάλω δερμάτινη ή δερματίνη στα δυο μπροστινά καθίσματα γιατί τραβάν την μεγαλύτερη φθορά και το ύφασμα ήδη έχει αρχίσει και κάνει χνούδια.

Ξέρει κανείς ενδεικτικό κόστος για να τους αλλάξω ταπετσαρία σε μίξη ύφασμα/δερματίνη ή δέρμα;

Επίσης ξέρει κανείς κάποιον οικονομικό; γιατί έκανα μια  ερεύνα αγοράς και ζητάνε πάνω από 200€ ( που ουσιαστικά απλά προσθήκες θέλω να κάνω όχι να αλλάξω όλη την ταπετσαρία τους παρά μόνο κυρίως τα αυτιά των καθισμάτων)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Jethro είπε

Καλημέρες!

Ψάχνω να βάλω δερμάτινη ή δερματίνη στα δυο μπροστινά καθίσματα γιατί τραβάν την μεγαλύτερη φθορά και το ύφασμα ήδη έχει αρχίσει και κάνει χνούδια.

Ξέρει κανείς ενδεικτικό κόστος για να τους αλλάξω ταπετσαρία σε μίξη ύφασμα/δερματίνη ή δέρμα;

Επίσης ξέρει κανείς κάποιον οικονομικό; γιατί έκανα μια  ερεύνα αγοράς και ζητάνε πάνω από 200€ ( που ουσιαστικά απλά προσθήκες θέλω να κάνω όχι να αλλάξω όλη την ταπετσαρία τους παρά μόνο κυρίως τα αυτιά των καθισμάτων)

καλημερα!   με δερματινη η δερμα θα καθαριζονται πολυ γρηγορα με ενα πανακι , ειναι αισθητικα ανωτερα απο το απλο υφασμα .αλλα το καλοκαιρι θελει προσοχη γιατι καινε παρα πολυ, εαν τα αφησεις στον ηλιο.

εαν εισαι αθηνα ξερω ταπετσιερη να σου πω

Μόλις τώρα, christopher0016 είπε

καλημερα!   με δερματινη η δερμα θα καθαριζονται πολυ γρηγορα με ενα πανακι , ειναι αισθητικα ανωτερα απο το απλο υφασμα .αλλα το καλοκαιρι θελει προσοχη γιατι καινε παρα πολυ, εαν τα αφησεις στον ηλιο.

εαν εισαι αθηνα ξερω ταπετσιερη να σου πω

Γιαυτό είπα μίξη ύφασμα, να αφήσω στο κέντρο κανονικά το ύφασμα αλλά πλαϊνά κλπ να το αλλάξω με δερματίνη.

Ναι πες μου Αθήνα είμαι.

Μόλις τώρα, Jethro είπε

Γιαυτό είπα μίξη ύφασμα, να αφήσω στο κέντρο κανονικά το ύφασμα αλλά πλαϊνά κλπ να το αλλάξω με δερματίνη.

Ναι πες μου Αθήνα είμαι.

στελνω πμ

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Δεν το λέτε δημοσίως το μαγαζί ; :P

μπορει να θεωρηθει διαφημηση :P

Τα πλαινά παντα χαλανε γρήγορα γιατι υπάρχει η τριβή μπες-βγες...ενω με μια καλη δερματίνη ή δερμα σιγουρα θα κρατησει καλυτερα...και οπτικα και σε αισθηση ανωτερο απο το υφασμα, χωρις ομως να χασω τα οφελη του υφασματος (αναπνοή).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...