fourth Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Η οθόνη του κινητού εμφάνσισε μια μικρή περιοχή που σε λευκό φόντο δείχνει κίτρινη. Παραθέτω φωτογραφία όπου φαίνεται η περιοχή. Δοκίμασα με apps του τύπου dead pixels fix αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμιά ιδέα;
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το service το έχεις σκεφτεί? Ή επιστροφή στο κατάστημα? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από saruman123
fourth Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δεν παίζουν τα παραπάνω. Το τηλέφωνο πάει για τρία χρόνια και δεν είναι και κάτι που επηρεάζει την λειτουργία του. Απλά άμα έχει τύχει σε κάποιον και έχει βρει κάποια λύση, αυτό ρωτάω.
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Κοιτα δεν λες πιο κινητό είναι,οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε. Έχω ξεθωριάσει και με τα χρόνια....
ziaba Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δεν είναι νεκρά πίξελ έχει καεί η κόλλα μεταξύ του τζαμιού και αφής 1
fourth Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, ziaba είπε Δεν είναι νεκρά πίξελ έχει καεί η κόλλα μεταξύ του τζαμιού και αφής Αυτό έγινε λόγω παλαιότητας; γιατί δεν βλέπω video ούτε τρέχω κάποιο ιδιαίτερα απαιτητικό app. Τηλέφωνο, facebook, και ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Μόνο στο λευκό φαίνεται οπότε το αφήνω έτσι.
ziaba Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, fourth είπε Αυτό έγινε λόγω παλαιότητας; γιατί δεν βλέπω video ούτε τρέχω κάποιο ιδιαίτερα απαιτητικό app. Τηλέφωνο, facebook, και ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Μόνο στο λευκό φαίνεται οπότε το αφήνω έτσι. παλαιότητάς, ποιότητάς, θερμοκρασίας (πολύωρη έκθεση στον ήλιο ή ζεστάθηκε η συσκευή κατά την λειτουργία της) πολλά παίζουν ρολό που κιτρίνισε η κολλά Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από ziaba 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 σε p8 lite φίλου έγινε στους πρώτους μήνες (και απλά δεν τον ενδιέφερε να πάει να το φτιάξει) 1
Stogianz Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με το LG G2. Ήταν γνωστό πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου απλά ξεκολλαγε η κόλλα της οθόνης και έκανε αυτό το κιτρινισμα. Δεν επηρεάζει κάπου τη λειτουργία. Εμένα ήταν εντός εγγύησης και μου είχαν αλλάξει την οθόνη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα