unknown111 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 καλημέρα! αρχικά αν είμαι στο λάθος thread παρακαλώ να διαγραφεί το θέμα (δεν μπορούσα να βρω όμως που αλλού μπορεί να ανήκει το θέμα οπότε ζητάω συγγνώμη). πρόσφατα αγόρασα ένα ps2 με modchip το οποίο ήρθε μαζί με κάποιες κόπιες παιχνίδια τα οποία λειτουργούν κανονικά. το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν μπορώ να κάνω εγώ να δουλέψουν τα δισκάκια που φτιάχνω. κατεβάζω κανονικά τα iso από emuparadise κλπ τα καίω σε dvd (έχω δοκιμάσει διαφορετικές μάρκες +r και -r και όχι rewritable) αλλά δε μου τα διαβάζει. αν και έχω ψάξει στο google το μόνο που έχω βρει είναι σχετικά με softmod το οποίο φυσικά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει. θα μπορούσε κάποιος που να γνωρίζει να με βοηθήσει να βρω το τι κάνω λάθος; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
Sheogorath Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλημέρα, έχει παρακάτω ενότητα με κονσόλες. Λογικα δεν τα καις σωστά, εγώ στο Xbox μου, τα καίω σαν ISO image με το ashampoo burning studio. 1 1
unknown111 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 hours ago, Sheogorath said: Καλημέρα, έχει παρακάτω ενότητα με κονσόλες. Λογικα δεν τα καις σωστά, εγώ στο Xbox μου, τα καίω σαν ISO image με το ashampoo burning studio. θα ψάξω να βρω το thread τότε.. τα καίω με imgburn που λένε ότι είναι καλό αλλά θα δοκιμάσω και με ashampoo. ευχαριστώ πολύ πάντως!! 1
CsIns Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Επειδή έχει συμβεί σε άλλους θα το ρωτήσω: Γράφεις το ISO σε δισκάκι; ή Γράφεις τα αρχεία που έχει το ISO σε δισκάκι; ή μήπως Γράφεις το αρχείο ISO σε δισκάκι; Απ' όλα αυτά το 1ο είναι το σωστό (δεν είναι τα ίδια). 1
dimi124 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 εγω που το εχω κανει soft mode πριν γραψω το iso σε dvd ειναι που το περναω απο ενα προγραμμα που το κανει patch το ISO και μετα το γραφω! Επισης καλο θα ειναι τα dvd να ειναι ποιοτικά πχ verbatim, TDK κτλπ! Αυτά ελπίζω να βοήθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα