Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,ψαχνω για ακουστικα που θα βολευουν στο τρεξιμο,δηλαδη δεν θα βγαινουν ευκολα και να εχουν και καλη ποιοτητα ηχου για μουσικη. Λεω να δωσω φραγκα γυρω στο 30αρι +/- 10 ευρω

επειδη δεν εχω δοκιμασει earpods της Apple,αξιζουν? Φαινετε να ειναι ανατομικα στο αυτι. Σε αυτα αναφερομαι https://www.skroutz.gr/s/12010642/Apple-EarPods-with-3-5mm-Headphone-Plug.html

Δημοσ.

Αυτά μάλλον θα σου πέφτουν δοκίμασε ακουστικά που μπαίνουν μέσα στο αφτί με το λάστιχο η αυτά με τα πλαστικά που μπαίνουν γύρο από το αυτί 

Δημοσ.

Επειδη παντα με ενδιεφερε και μενα τετοια αγορα για τρέξιμο και gym και μετά από πολλές αγορές αποτυχίας είτε λόγω ήχου είτε εφαρμογής στα αυτια η κούρασης προσφατα πετυχα διάνα.με κλειστά τα μάτια πέρνεις τα remax s5.

Είναι Bluetooth.αριστη εφαρμογή δεν πέφτουν με τίποτα από τα αυτιά.εξαιρετικος ήχος και μπάσο και πολύ καλή σύνδεση.επισης κάνουν και για hands-free  και συνδέονται και με 2 συσκευές κάτι που δεν το έγραφε στα σπεκς αλλά το διαπίστωσα στην πράξη

Μόνο αρνητικό η μπαταρία.καθε τέλος της ημέρας θέλει φόρτιση αλλά σε σχέση με ότι προσφέρει νομίζω δεν είναι πρόβλημα

Το πήρα από σέβεν 24 ευρω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας και καλό μήνα. Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γράφω εδώ.

Ψάχνω ακουστικά για τρέξιμο μέχρι 25-30 ευρώ από Ελλάδα αποκλειστικά για να έρθουν γρήγορα. Ιδανικά από μαγαζί που έχει και θήκες μπράτσου για να έρθουν μαζί.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό θα με βοηθούσατε πολύ.

Δημοσ.

Mpow flame ότι καλύτερο! Και με θήκες μπράτσου γύρω στα 16 ευρώ από Ali Express. Κάνουν κάνα εικοσαημερο αλλά νομίζω αν πληρώσεις δέκα ευρώ παραπάνω έρχονται σε τρεις μέρες! Δες το φίλε έχουν και reviews στο YouTube. Ότι καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αυτά για το τρέξιμο, τα πήρα πριν από δύο Black Fridays από Public στα €11 και, όλως περιέργως, άντεξαν μέχρι πρόσφατα, με 3-4 προπονήσεις την εβδομάδα.

Γνώμη μου ότι δεν χρειάζεται να δίνει κανείς πολλά χρήματα για "αθλητικά" ακουστικά, εγώ προσωπικά ζητάω ένα μίνιμουμ ηχητικής ποιότητας, πάνω από το οποίο δεν χρειάζομαι κάτι την ώρα που τρέχω. 

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα και θα ρίξω και μια ματιά σε όσα ακουστικά προτάθηκαν. 

Αν έχει κανείς να προτείνει κάτι ακόμα , μιας και δεν έχω ξαναγορασει κάτι τέτοιο...

Για το γυμναστήριο το θέλω , να έχουν καλή εφαρμογή στο αυτί και όσο γίνεται ποιοτικό ήχο. Σε λεφτά σκέφτομαι 20με30 ευρώ. Θα έδινα και παραπάνω για κάτι που να αξίζει αλλά φοβάμαι μήπως χαλάνε σχετικά γρήγορα λόγω καταπόνησης, οπότε να κινηθώ σε κάτι πιο οικονομικό...;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...