nickvas19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 γυρω στο 100ε παιζουν αυτα σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, nickvas19 είπε γυρω στο 100ε παιζουν αυτα σωστα; Δε νομίζω... Ρίξε μια ματιά παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 δλδ αυτα που κανουν 100ε δεν ειναι καλα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, nickvas19 είπε δλδ αυτα που κανουν 100ε δεν ειναι καλα ε; Μ αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ νομίζω πως αν δεν ξεκινήσεις από 200-250+ δε θα έχεις κάτι αξιόλογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 ωραιος σε ευχαριστω.με γλυτωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Αν υπάρχει παλιός υπολογιστής που δεν χρησιμοποιείται υπάρχει η λύση του xpenology ή του freenas. Εγώ έχω εδώ και 3 εβδομάδες έναν q6600 με 4gb ram σαν nas server με το λογισμικό της synology (μέσω xpenology) επάνω και δύο δίσκους 3 και 1 tb και πάει σφαίρα το μηχανάκι. Το έχω βάλει στην αποθήκη έβγαλα και την κάρτα γραφικών αφού το έστησα και είναι μια χαρά, ούτε ακούγεται, ούτε ζεσταίνεται, όλα τα backup είναι εκεί, κινητά, pc, laptop κλπ, το μόνο μείον σε σχέση με ένα κανονικό synology είναι η κατανάλωση ρεύματος. Εκείνα τα μηχανάκια είναι έτσι στημένα ώστε να μην καταναλώνουν σχεδόν καθόλου ρεύμα. Το δικό μου καταναλώνει λίγο για pc, αλλά αρκετό για nas... Φυσικά όλο αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται αρκεί να υπάρχει παλιός αχρησιμοποίητος υπολογιστής και λίγος χρόνος να στηθεί (τίποτα το φοβερό)... Αν χρειαστεί ρωτάει όποιος θέλει με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα