Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικος δισκος

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα 

Γινεται ενας εξωτερικος δισκος χωρις τροφοδοσια να δεχτει τροφοδοσια με καποιον τροπο; 

Επισης θα ηθελα να μου προτείνετε και εναν σκληρο με εξωτερικη τροφοδοσια.. 4tb μεχρι 100ε.το ματι μου επεσε στα εξης

https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/m/357_358_361_841_845/Seagate_or_Lacie_or_Maxtor_or_Verbatim_or_Intenso/f/253062_380917_660212/USB-3-0-exoteriki-parochi-reymatos-4TB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Καλησπέρα 

Γινεται ενας εξωτερικος δισκος χωρις τροφοδοσια να δεχτει τροφοδοσια με καποιον τροπο; 

Επισης θα ηθελα να μου προτείνετε και εναν σκληρο με εξωτερικη τροφοδοσια.. 4tb μεχρι 100ε.το ματι μου επεσε στα εξης

https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/m/357_358_361_841_845/Seagate_or_Lacie_or_Maxtor_or_Verbatim_or_Intenso/f/253062_380917_660212/USB-3-0-exoteriki-parochi-reymatos-4TB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Δύσκολο Αφού στην πλακέτα που έχει δεν υπάρχει  υποδοχή για παροχή ρεύματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σκληρο δισκο με εξωτερικη τροφοδοσια τι προτεινεις; 

Μπορω να το βαλω σε κανενα  hub να εχει σωστη τροφοδοσια; εαν ναι θελω ενα δυνατο. 

Τελος εαν μπορεις πες μου και μια θηκη σκληρων 2 θεσεων να δω τι συμφερει τελικα να αγορασω. 

Καπου διαβασα οτι μπορω να το βοηθησω με ενα power hub. 

Εχω ενα orico 4θεσεων με εξωτερικη τροφοδοσια12ν 2.0a...τυ εβαλα 2 σκληρους και δεν εβλεπε τπτ. Τι να φταιει; 

Επεξ/σία από nickvas19

17 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Για σκληρο δισκο με εξωτερικη τροφοδοσια τι προτεινεις; 

Μπορω να το βαλω σε κανενα  hub να εχει σωστη τροφοδοσια; εαν ναι θελω ενα δυνατο. 

Τελος εαν μπορεις πες μου και μια θηκη σκληρων 2 θεσεων να δω τι συμφερει τελικα να αγορασω. 

Καπου διαβασα οτι μπορω να το βοηθησω με ενα power hub. 

Εχω ενα orico 4θεσεων με εξωτερικη τροφοδοσια12ν 2.0a...τυ εβαλα 2 σκληρους και δεν εβλεπε τπτ. Τι να φταιει; 

Δεν χρησιμοποιώ πλέον εξωτερικές θήκες.

Οπότε δε θα ήθελα να σου πω κάτι άτοπο. 

Σ αυτό το hub πάντως έχω πάνω 3 x1tb (εξωτερικούς) δίσκους 3.5" .

Το συνιστώ B)

10 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Στο ορικο βαζω εναν 4tb κ έναν 1tb κ δεν μπορεί.... Ξερεις τι να φταιει; 

Δυστυχώς επειδή δεν γνωρίζω λεπτομέριες για το συγκεκριμένο που έχεις, δεν θα μπορέσω να αναφέρω κάτι.

Απο το παραπάνω πάντως που ήδη έχω κάνει αναφορά έχω 2 στην κατοχή μου και τα κάνω χρήση για >3 έτη.

Ναι φιλε αυτο που εχεις ειναι χωρις ρευμα. 

Οποτε η καθεμια μοιραζονται την εξοδο την μιας usb δλδ καπου στα 900ma.δλδ αμα βαλεις δυο παει στα 450ma το καθενα. 

Eγω αυτο που εχω υποτίθεται ειναι καλυτερο. Μπορείς να εχεις στσθερη εξοδο 900ma απο δυο συσκευες ή 4 με λιγοτερες απαιτησεις. Απλα η συσκευή που το βαζω δεν εχει δυνατη usb μαλλον. Θα το μετρησω και θα σου πω εχω μια συσκευουλα

13 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Ναι φιλε αυτο που εχεις ειναι χωρις ρευμα. 

Οποτε η καθεμια μοιραζονται την εξοδο την μιας usb δλδ καπου στα 900ma.δλδ αμα βαλεις δυο παει στα 450ma το καθενα. 

Eγω αυτο που εχω υποτίθεται ειναι καλυτερο. Μπορείς να εχεις στσθερη εξοδο 900ma απο δυο συσκευες ή 4 με λιγοτερες απαιτησεις. Απλα η συσκευή που το βαζω δεν εχει δυνατη usb μαλλον. Θα το μετρησω και θα σου πω εχω μια συσκευουλα

Αυτό που έχω είναι με ρεύμα.

:)

45 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

και εμενα τοσο ειναι τελικα.το αφησα λιγο παραπανω ωρα και ειναι οκ!!

Ίσως επειδή είναι μεγάλος ο δίσκος. ΝΑ υποθέσω σε usb3.0 το συνδέεις;

ναι usb 3.0 αλλα....το rspi 3 δεν εχει δυνατη εξοδο usb.και κοιταζω γενικα να βρω εναν τροπο να μην το φορτιζω πολυ απο usb.μαλλον θα παω σε nas αργοτερα...

2 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

ναι usb 3.0 αλλα....το rspi 3 δεν εχει δυνατη εξοδο usb.και κοιταζω γενικα να βρω εναν τροπο να μην το φορτιζω πολυ απο usb.μαλλον θα παω σε nas αργοτερα...

Το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά για την ώρα το κόστος είναι υψηλό και δεν μπορώ να το διαθέσω :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...