Προς το περιεχόμενο

Firewire-camcorder-pc: τι δεν δουλευει σωστά?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με δεν ειναι θεμα deinterlacing. Και τα δυο κανουνε αυτη τη δουλεια (το Vegas μαλλον καλυτερα γιατι ενωνει τα δυο fields ενω το premiere απλα διπλασιαζει το ενα).

Το θεμα ειναι να μαθεις καποιο προγραμμα video editing και για τις υπολοιπες δουλειες

Δημοσ.

Εχω διαβάσει ήδη ενα βιβλιο για Premiere. Βέβαια πάνε κάποια χρόνια. Επίσης δουλεύω πολύ Photoshop, οπότε η φιλοσοφια της Adobe είναι γνωστη.

Δεν θα ασχοληθώ με το video editing. Απλά με ενδιαφέρει ενα καλής ποιότητας transfering.

Αν αυτό σημαίνει και δυο τρια κλικ μεσα σε ένα πρόγραμμα (στην ουσία δηλαδή ενέργειες απλές ενος πρωτεγενους video editing) , ενταξει, θα τα κάνω δεν υπάρχει προβλημα.

Αλλα αν είναι να ασχολούμαι με τα βαθια και τα διαφορα του video editing, απλα δεν γίνεται.

Κι επειδή έχω το premiere6 σε cd, ενω το vegas πρέπει να το κατεβασω, γι αυτο ρωτάω.

Ο σκοπός είναι ένας: να μεταφερθεί το ποιοτικό video από την κάμερα στο σκληρο.

Τι να κάνω λοιπον?

Δημοσ.

To εγκατέστησα το Premiere. Πως θα με βοηθήσει να εξαλέιψω το προβλημα και να πάρω το ποιοτικό video στο σκληρό μου?

Δημοσ.

Η Κάμερα δεν έχει κάποιο πρόγραμμα μαζί της για USB or Firewire Streaming??? Όπως σωστά είπε ο Φώτης_Ελλάδα γίνεται μεταφορά αρχείου και όχι κάτι σαν το κλασικό capture.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω κάμερα, αλλα το έχω δει σε ένα φίλο που έχει μια ψηφιακή. Έχει μια εφαρμογή της Sony με την οποία μεταφέρεις τα βιντεάκια από την κάμερα στο pc.

Δημοσ.

Ποια εφαρμογή είναι άραγε αυτή της sony? Να ξέραμε και τίτλο...

To εγκατέστησα το Premiere. Πως θα με βοηθήσει να εξαλέιψω το προβλημα και να πάρω το ποιοτικό video στο σκληρό μου?

Δημοσ.

Οχι τίποτε άλλο αλλα έλπιζα να περνούσα και τις παλιές μου βιντεοκασέτες στο pc και μετά σε dvd. Οχι βεβαια με firewire, αλλά με καλώδιο-μετατροπέα rca-usb2. Αλλά όταν με firewire εχω να αντιμετωπίσω τόσα, τότε με τις αναλογικές εγγραφές-μεταφορές ποιος με σώζει...

Δημοσ.

o pio aplos kai plug&play tropos kata ti gnwmi gia kapion pou ksekinaei twra me video capturing mesw firewire klp kai thelei aplws na apothikeysei tis oikogeneiakes tou diakopes i kati antistoixw kai den thelei kati ypervoliko i epagelmatiko einai mallon o movie maker twn win alla kai oti allo sou proteinan ta paidia edw eimai sigouros pws kanei kai me to parapanw...filika

Δημοσ.

Ναι βρε Joykiller

Αλλα όπως είπα έχω προβλημα με το flickering.

Και όπως μου εξηγησαν τα παιδια είναι θέμα interlaced video.

Δημοσ.

Διαβασα reviews του Vegas 4 απο ειδικούς του χώρου και μάλιστα χρήστες του Premiere και τι να πω! Το Vegas φαίνεται ότι σκίζει.

Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε, τόσα reviews δεν λένε λαθος.

Μετά θα ρωτήσω εσάς και τον Fotis_Greece και πιστεύω θα δοθεί λυση στo interlacing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...