Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/1/2020 στις 1:37 ΜΜ, Maktheo είπε

Οτι καλυτερο εχω φορεσει είναι η ανατομική σειρά της ιταλικης εταιρείας Giasco. 

https://www.safekat.gr/giasco-gym-s3-mpotakia-asfaleias

https://elcawear.gr/product/mpotakia-giasco-fashion-s3/

https://elcawear.gr/product/mpotakia-giasco-volleyball-s3/

Εχω τα 2α, πάντα ειχα θέμα με το σίδερο μπροστά που με ενοχλουσε, και αυτα ειναι τα μονα που δεν με ενοχλήσαν ποτε. Ειναι πιο ελαφριά απο αθλητικά και η ποιοτητα τους ειναι κορυφαια, απο ραφές, δερμα κτλ. 

Σαφως βγαινουν και σε χαμηλα, η διαφορα στα 3 παραπάνω είναι στο βαρος και στο δερμα που χρησιμοποιείται. 

Δεν κανω διαφήμιση στην εταιρεια αλλα φαινεται απο ολες τις σειρές που βγαζει οτι ειναι εταιρεία που εξειδικευεται σε παπουτσια εργασιας αφου βγαζει ειδικά παπουτσια για ηλεκτρολογους, για ηλεκτροσυγγολητες κτλ με χαρακτηριστικα που εχουν τα παπούτσια για κάθε επάγγελμα (πχ για τους ηλεκτροσυγγολητες τα παπούτσια καλύπτονται απο δερμα στα κορδόνια για να μην καίγονται από τις κολλησεις που γίνονται και πεφτουν κατω στα πόδια) 

Η σειρά που αναφερω παραπανω εχει κεκλιμένη σολα που τα κάνει ανατομικά και βοηθούν σε πολύωρη ορθοστασία. 

Μετα απο 3μιση χρόνια  έχει φθαρεί το δερμα στο ενα παπούτσι και θελω να τα αλλαξω. Μου αρεσαν τοσο πολυ που το καλοκαίρι ειχα πάει να παρω το χαμηλό  τους μοντέλο αλλα ο πωλητής μου ειπε οτι ακομα και με τις ζέστες δεν θα εχω πρόβλημα.. Οντως 3 καλοκαιρια δεν με κουρασαν καθόλου.. 

Καλησπέρα,από μέγεθος τι διάλεξες;

Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ,στο μεγεθολόγιο τους το νούμερο που αντιστοιχεί στο μέγεθος του ποδιού μου είναι το 38 ενώ στα Adidas μου αντιστοιχεί το 40,5 είναι δυνατόν να έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, REPLAY33 είπε

Καλησπέρα,από μέγεθος τι διάλεξες;

Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ,στο μεγεθολόγιο τους το νούμερο που αντιστοιχεί στο μέγεθος του ποδιού μου είναι το 38 ενώ στα Adidas μου αντιστοιχεί το 40,5 είναι δυνατόν να έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση;

Κανονικά, οτι φοραω σε casual και αθλητικά παπούτσια 

Πχ σε αθλητικό nike φοράω 42, το ιδιο νούμερο πηρα και στα giasco

Προσφατα τα ξαναπήρε και ενας συναδελφος (του τα ειχα προτείνει) και πηρε και ακομα ενας 2ος συναδελφος.. Ολοι ευχαριστημένοι μεχρι τωρα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Maktheo είπε

Κανονικά, οτι φοραω σε casual και αθλητικά παπούτσια 

Πχ σε αθλητικό nike φοράω 42, το ιδιο νούμερο πηρα και στα giasco

Προσφατα τα ξαναπήρε και ενας συναδελφος (του τα ειχα προτείνει) και πηρε και ακομα ενας 2ος συναδελφος.. Ολοι ευχαριστημένοι μεχρι τωρα

Με μπέρδεψαν λίγο αυτές οι αποκλίσεις στα νούμερα για αυτό σε ρώτησα ,θα τα παραγγείλω και εγώ από βδομάδα :)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Με μπέρδεψαν λίγο αυτές οι αποκλίσεις στα νούμερα για αυτό σε ρώτησα ,θα τα παραγγείλω και εγώ από βδομάδα :)

Γράψε εντυπώσεις όταν τα δοκιμασεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/4/2021 στις 11:26 ΠΜ, Maktheo είπε

Γράψε εντυπώσεις όταν τα δοκιμασεις

Πήγα δοκίμασα ένα ζευγάρι της giasco,συγκεκριμένα το giasco gym s3 ,σε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και μου φάνηκαν πολύ βαριά,εργάζομαι σε αποθήκη με ότι συνεπάγεται αυτό και βγάζω και παραγγελίες,κάνω την ημέρα στην δουλειά κοντά στα 20.000 βήματα και δεν ξέρω πως θα είναι με αυτό το παπούτσι για 8 ώρες και τόσο περπάτημα,μέχρι τώρα φορούσα αθλητικά asics τα οποία είναι εξαιρετικά για περπάτημα αλλά μέχρι να μου πέσει καμιά παλέτα στο πόδι..

Δημοσ.

Και εγω σχεδον τοσα βηματα κανω

Εμενα δεν μου φαίνονται βαρια (παντα μιλωντας για παπουτσι προστασιας s3, αλλιως πας σε "απλο"). 

Ειχα και τα fashion s3 (κοκκινα) τα οποια είναι καποια γραμμαρια ελαφρυτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Maktheo είπε

Και εγω σχεδον τοσα βηματα κανω

Εμενα δεν μου φαίνονται βαρια (παντα μιλωντας για παπουτσι προστασιας s3, αλλιως πας σε "απλο"). 

Ειχα και τα fashion s3 (κοκκινα) τα οποια είναι καποια γραμμαρια ελαφρυτερα. 

Σχεδόν ίδια είναι αυτά που είχες με αυτά που δοκίμασα,δηλαδή δεν σε κουράζουν μετά από τόσο περπάτημα και τόσες ώρες;δεν ξέρω για αυτό ρωτάω,μια μέρα που έβρεχε και φόρεσα κάτι μποτάκια Adidas terrex τα οποία είναι πιο ελαφριά από τα giasco κουράστηκαν τα πόδια μου

3 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Επεξ/σία από REPLAY33
Δημοσ.

Αν ήταν ελαφρυτερα και σε ταλαιπωρησαν τοτε καλυτερα να πας σε αθλητικα.. Σε παπουτσια εργασίας με προστασία δεν νομιζω να βρεις κάτι ελαφρυτερο απο ενα πανινο αθλητικο.. Επισης ολη αυτή η σειρά βγανει και σε χαμηλο, οχι μποτακι και ειναι πιο ελαφριά. 

Εγω τα εχω συνηθησει, δεν με ταλαιπωρουν καθολου και ειμαι 9 ωρες όρθιος με 10000 ως 20000 βήματα την μερα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Maktheo είπε

Αν ήταν ελαφρυτερα και σε ταλαιπωρησαν τοτε καλυτερα να πας σε αθλητικα.. Σε παπουτσια εργασίας με προστασία δεν νομιζω να βρεις κάτι ελαφρυτερο απο ενα πανινο αθλητικο.. Επισης ολη αυτή η σειρά βγανει και σε χαμηλο, οχι μποτακι και ειναι πιο ελαφριά. 

Εγω τα εχω συνηθησει, δεν με ταλαιπωρουν καθολου και ειμαι 9 ωρες όρθιος με 10000 ως 20000 βήματα την μερα

Τελικά πήγα σήμερα και πήρα τα s3 gym δεν έχουν μεγάλη διαφορά στο βάρος με τα s3 τα χαμηλά οπότε τα προτίμησα για έξτρα ασφάλεια,ελπίζω μόνο να μην βράσουν τα πόδια μου :),σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, όντως δεν υπάρχουν πιο ελαφριά s3 παπούτσια ,θα γράψω εντυπώσεις στο τέλος της εβδομάδας 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, REPLAY33 είπε

Τελικά πήγα σήμερα και πήρα τα s3 gym δεν έχουν μεγάλη διαφορά στο βάρος με τα s3 τα χαμηλά οπότε τα προτίμησα για έξτρα ασφάλεια,ελπίζω μόνο να μην βράσουν τα πόδια μου :),σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, όντως δεν υπάρχουν πιο ελαφριά s3 παπούτσια ,θα γράψω εντυπώσεις στο τέλος της εβδομάδας 

Από την στιγμή που είσαι σε αποθήκη και έχεις μόνο το φορτίο της παλέτας, μήπως θα έπρεπε να δεις προδιαγραφές SB S1; μπορεί με αυτές τις προδιαγραφές να βρεις πιο ελαφριά παπούτσια. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Από την στιγμή που είσαι σε αποθήκη και έχεις μόνο το φορτίο της παλέτας, μήπως θα έπρεπε να δεις προδιαγραφές SB S1; μπορεί με αυτές τις προδιαγραφές να βρεις πιο ελαφριά παπούτσια. 

Δεν είχαν και πολύ μεγάλη διαφορά στο βάρος,αλλά όπως και να έχει τώρα έκανα την επιλογή μου ελπίζω μόνο να είναι όσο ξεκούραστα λένε ότι ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Εγω ειχα παει να παρω και τα χαμηλά για την περίοδο του καλοκαιριού και το παληκαρι που ήταν πωλητης μου ειπε οτι με τα μποτακια δεν θα εχω προβλημα, δεν θα ιδρωνουν τα ποδια.. Τον ακουσα με επιφύλαξη (αλλωστε να πουλήσει δεν θα ηθελε;) και αποδειχθεικε σωστος, 5 καλοκαιρια τωρα δεν εχω θεμα.. Χειμωνα ζεστά, καλοκαίρι νορμαλ. Μονο πατους αλλαζω (με γνησιους) καθε 1μιση χρονο

Επεξ/σία από Maktheo
  • Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η αναζήτηση μ έβγαλε σ αυτο το θεμα, όποτε μην ανοίγω αλλο. 

Θελω ενα άνετο παπούτσι εργασίας - ασφαλειας , χαμηλό.. Αυτά που εχουμε στη δουλειά ειναι τύπου s1p απ οτι είδα και έχουν μέταλλο. Διάβασα ομως οτι υπάρχουν και χωρίς μέταλλο κι ειναι πιο ελαφριά. 

επειδη δεν έχω ιδέα για το θεμα…. Τι μάρκες θεωρούνται καλές? Στη δουλειά εχουμε delta plus αλλα μου είπαν να παρω ο,τι θέλω … 

Καμια πρόταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...