Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Blackberry priv γιατί δεν το αντέγραψε κανενας τον σχέδιασμο του 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To G6 είναι ένα καταπληκτικό τηλέφωνο με δύο μεγάλα πλεονεκτήματα, τον wide φακό και το Quad DAC σε κάποια μοντέλα. Αν τα κρατήσει αυτά και στο G7 και οι συσκευές συνεχίσουν να μη βγάζουν προβλήματα, τότε ίσως κάποια στιγμή συνέλθει η εταιρία. Το notch αρχίζω να το συνηθίζω ως αναγκαίο κακό, αλλά το dedicated πλήκτρο δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα μου αρεσουν πολύ τα Samsung για την οθονη το μέγεθος και το ότι αρκετα είναι αδιάβροχα. Όμως δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια στα προβλήματα που ειχα και εχω.

Για αρχη το S6 η μπαταρια του σε 1 χρονο ειχε χαση το 50% τις αποδοσης . Μετα το J5 τις γυναικας μου κολαγε το καλοκαιρι , ΤΟ J7 που πειρα μετα ξαφνικα εκλεισε και μας ειπαν ότι είναι μητρικη και δεν το καλυπτει η εγγυηση γιατι βρηκαν οξείδωση και θα ηταν λογικο να ηταν ετσι όμως ποτε δεν ειχε πεσει σε νερο  . 

Μετα παιρνω το s7 edge και δεν ειχε μεσα λειτουργικό την πρωτη μερα που το πείρα , μου το αλλάζουν και πρην λιγο καιρο μου κανε στα καλα καθουμενα Boot loop συνεχεια μεχρι που εκλεισε από μπαταρια , το πηγα Samsung για να δουμε.

Θελω να πω ότι δεν εχει μονο θεματα η LG εχουν οι περισσοτερες . 

Δημοσ.
Στις 2/4/2018 στις 9:17 ΜΜ, BlueBlade είπε

Η αμέσως επόμενη εξέλιξη στα κινητά είναι όλο γυαλί μπροστά. Άρα το Notch να το συνηθίζετε σιγά σιγά γιατί κάπου πρέπει να μπει και η κάμερα. Η Apple δεν ήταν τρελή που το έβαλε.

Πρώτη που το έβαλε έτσι ήταν η sharp ...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Agony είπε

Προσωπικα μου αρεσουν πολύ τα Samsung για την οθονη το μέγεθος και το ότι αρκετα είναι αδιάβροχα. Όμως δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια στα προβλήματα που ειχα και εχω.

Για αρχη το S6 η μπαταρια του σε 1 χρονο ειχε χαση το 50% τις αποδοσης . Μετα το J5 τις γυναικας μου κολαγε το καλοκαιρι , ΤΟ J7 που πειρα μετα ξαφνικα εκλεισε και μας ειπαν ότι είναι μητρικη και δεν το καλυπτει η εγγυηση γιατι βρηκαν οξείδωση και θα ηταν λογικο να ηταν ετσι όμως ποτε δεν ειχε πεσει σε νερο  . 

Μετα παιρνω το s7 edge και δεν ειχε μεσα λειτουργικό την πρωτη μερα που το πείρα , μου το αλλάζουν και πρην λιγο καιρο μου κανε στα καλα καθουμενα Boot loop συνεχεια μεχρι που εκλεισε από μπαταρια , το πηγα Samsung για να δουμε.

Θελω να πω ότι δεν εχει μονο θεματα η LG εχουν οι περισσοτερες . 

Αυτό πρώτη φορά το ακούω! :D 

(Επιμένεις στη samsung πάντως ε; )

40 λεπτά πριν, nik_marin είπε

Το notch; Όποιος και να το έβαλε η apple το καθιέρωσε είναι η αλήθεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Αυτό πρώτη φορά το ακούω! :D 

(Επιμένεις στη samsung πάντως ε; )

Το notch; Όποιος και να το έβαλε η apple το καθιέρωσε είναι η αλήθεια.

Και όμως ολοκαίνουργιο το βγαζω από το κουτι το φορτιζω και όταν το ανοιγω μου βγαζει μια οθονη που εγραφε ότι κατι δεν υπαρχει το παω στην αντιπροσωπεια και μου λεει αυτό είναι μια στο Εκατομυριο και ότι απλα η συγκεκριμενη συσκευή δεν περαστικέ ποτε λειτουργικό το ειδαν από το σειριακο τις συσκευης . Στην αρχη δεν με πιστευαν και μου ελεγαν ότι κατι εκανα εγω .

Φετος λεω να παω σε LG v30 μιας και ακουω πολύ μουσικη και δυστηχως δεν υπαρχει τιποτα περα από την σειρα V και τα HTC . κανενας δεν ασχολείται με την ποιοτητα του ηχου σε κινητο και μου κανει τεραστια εντυπωση . 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, nik_marin είπε

Είπα ότι η Apple το έβαλε πρώτη; Αλλά η Apple το καθιέρωσε στην αγορά όπως ακριβώς και με το Touch ID (που και αυτό το είχαν βάλει και άλλοι πριν την Apple αλλά ως γνωστών το έβαλε η Apple, έκραξε το σύμπαν ολόκληρο και σήμερα υπάρχει σε κάθε κινητό που κυκλοφορεί, όπως έχει αρχίσει να γίνετε και με το Notch και όπως θα γίνεται με κάθε άλλη τεχνολογία που καθιερώνει στα κινητά της η Apple).

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι εσεις που λετε για κορεσμο στην σχεδιαση των κινητων, για αντιγραφες και αλλα τετοια πραγματακια μπορω να ρωτησω δηλαδη τι θελετε να γινει?
Δηλαδη οταν θελουμε τα κινητα να ειναι bezel-less και να πιανουν ολη την οθονη χωρις κουμπια, notch και αλλα τετοια ποσο μπορουν να διαφερουν και ειδικα στο μπροστινο μερος? Μια οθονη θα ειναι μπροστα χωρις τπτ αλλο. Τωρα στο πισω κομματι οι διαφορες που μπορουν να εχουν ειναι ενα παρα πολυ μικρο ποσοστο.

Πραγματικα και χωρις να ειρωνευομαι αν εχετε καποιοι καμμια πρωτοποριακη ιδεα για την σχεδιαση, και το πως μπορει να αλλαξει να διαφερει απο τα αλλα κινητα, γιατι δεν στελνετε τις ιδεες και τα σχεδια σας στην καθε εταιρεια? Το πολυ πολυ να σας προσλαβουνε και να χεστειτε και στο χρημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...