DerMeister Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Άλλαξα πρόσφατα ρούτερ και δεν μπορώ να μπω στο Interface από Chrome. Η συσκευή είναι αυτή που δίνει η Cosmote Με άλλο browser δεν έχω πρόβλημα, όπως δεν έχω πρόβλημα ούτε από άλλο υπολογιστή με chrome. Έσβησα cookies, ιστορικά αλλά δεν κατάφερα κάτι.
infin1tyGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το /user/page.pl που βλέπω στο URL μήπως το κράτησε ο Chrome από το παλιό σου router; Δοκίμασε να μπεις στο σκέτο http://192.168.1.1.
bill2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 δοκίμασες να κάνει επανεκίνηση στο ρουτερ ; Επίσης να δοκιμάσεις και μέσω καλωδίου αν δοκιμάζεις ασύρματα
DerMeister Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Τα δοκίμασα και αυτά αλλά δεν γίνεται τίποτα! Με καλώδιο ethernet συνδέομαι γιατί είναι desktop
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 restore τον chrome στα defaults.β.τον σβηνεις και τον ξαναπερνας.γ.μην εχεις proxy στις ρυθμισεις του
holyphe Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Πατα στο Command Prompt <<ipconfig>>. Βρες την <<Default gateway IP>> και δοκιμασε να την πληκτρολογησεις στον browser.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 7/4/2018 at 9:32 PM, holyphe said: Πατα στο Command Prompt <<ipconfig>>. Βρες την <<Default gateway IP>> και δοκιμασε να την πληκτρολογησεις στον browser. μπαινει με αλλο browser. οπως γραφει Με άλλο browser δεν έχω πρόβλημα, όπως δεν έχω πρόβλημα ούτε από άλλο υπολογιστή με chrome. Έσβησα cookies, ιστορικά αλλά δεν κατάφερα κάτι.
holyphe Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φαινεται να φταινε οι ρυθμισεις του συγκεκριμενου browser. Εχεις μηπως καποιο extension εγκατεστημενο; Αν ναι, δοκιμασε να το απενεργοποιησεις και προσπαθησε παλι. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από holyphe
DerMeister Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Τα έχω δοκιμάσει όλα. Απενεργοποίησα όλα τα extension, απεγκατέστητα την εφαρμογή και την ξαναέβαλα, πάλι τίποτα!! Το πήρα απόφαση να χρησιμοποιώ άλλο browser αν θέλω να μπω στην σελίδα
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 δοκιμασε απο περιεργεια πιο παλια εκδοση του browser και καντον εγκατασταση σε αλλο Folder.εναλλακτικα κατεβασε αν υπαρχει καποια portable εκδοση.ο Firefox εχει για Chrome δεν δοκιμασα. On 19/4/2018 at 19:38, DerMeister said: Τα έχω δοκιμάσει όλα. Απενεργοποίησα όλα τα extension, απεγκατέστητα την εφαρμογή και την ξαναέβαλα, πάλι τίποτα!! Το πήρα απόφαση να χρησιμοποιώ άλλο browser αν θέλω να μπω στην σελίδα καλα για μια φορα στα 1000 οποτε μπαινεις στο Interface μπορεις να μπεις και με αλλον browser μεχρι να πεσει κανα Format εκτος αν ειναι καμια ασυμβατοτητα του browser μετα απο καποιο Update που εγινε στον Chrome. απο αλλη συσκευη με Chrome Μπαινεις?καποιο αλλο Pc που να εχει την ιδια εκδοση.και απο κινητο μπορεις με chrome αλλα δεν θα ειναι οτι καλυτερο για συγκριση.
DerMeister Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 27/4/2018 στις 3:36 ΜΜ, poulinos είπε καλα για μια φορα στα 1000 οποτε μπαινεις στο Interface μπορεις να μπεις και με αλλον browser μεχρι να πεσει κανα Format εκτος αν ειναι καμια ασυμβατοτητα του browser μετα απο καποιο Update που εγινε στον Chrome. απο αλλη συσκευη με Chrome Μπαινεις?καποιο αλλο Pc που να εχει την ιδια εκδοση.και απο κινητο μπορεις με chrome αλλα δεν θα ειναι οτι καλυτερο για συγκριση. Μπαίνω κανονικά από chrome διαφορετικού υπολογιστή
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 αρα ειναι θεμα chrome στον συγκεκριμενο υπολογιστη.αρα ή περιμενεις οταν με το καλο θα κανεις format ή δοκιμαζεις να κανεις εγκατασταση τον browser σε αλλο καταλογο ή δες μηπως υπαρχει καποιο utility για να κανει uninstall ολες τις ρυθμισεις του Chrome.ο mozilla οταν τον εσβηνες νομιζω σε ρωταγε αν θες να σβηστουν και τα user settings.δεν ξερω αν κανει το ιδιο και ο Chrome ή αν υπαρχει καποιο utility Που τα σβηνει ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα