xrist0s4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το moto z play και εχω το εξης προβλημα...Στα καλα καθουμενα σταματησε ενα μικρο μερος της οθονης να ανταποκρινεται συγκεκριμενα το μερος που ειναι οι κατω τρεις τελειες με αποτελεσμα να μη μπορω να το ξεκλειδωσω...Μιας και ειναι στην εγγυηση πηρα τηλ και θα ερθει κουριερ αυριο να το παρει αλλα μου ειπαν οτι θα σβηστουν ολα...Μπορω με καποιο τροπο να αφαιρεσω το μοτιβο ? οσο ειναι κλειδωμενο δεν μου τα βγαζει ουτε στο pc με καλωδιο.Με hard reset θα σβηστουν ολα? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από xrist0s4
chios Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αν έχει otg μπορείς να βάλεις ένα ποντίκι usb και να κάνεις δουλειά 1
saruman123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε Εχω το moto z play και εχω το εξης προβλημα...Στα καλα καθουμενα σταματησε ενα μικρο μερος της οθονης να ανταποκρινεται συγκεκριμενα το μερος που ειναι οι κατω τρεις τελειες με αποτελεσμα να μη μπορω να το ξεκλειδωσω...Μιας και ειναι στην εγγυηση πηρα τηλ και θα ερθει κουριερ αυριο να το παρει αλλα μου ειπαν οτι θα σβηστουν ολα...Μπορω με καποιο τροπο να αφαιρεσω το μοτιβο ? οσο ειναι κλειδωμενο δεν μου τα βγαζει ουτε στο pc με καλωδιο.Με hard reset θα σβηστουν ολα? 1
xrist0s4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Επιασε με τον πρωτο..με ποντικι!ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα