voltmod Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το Brix S είναι ένα νέο mini-PC από τη Gigabyte που βασίζεται στο Pentium Silver J5005 SoC της Intel, το οποίο ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή “Goldmont Plus” και ταχύτερη iGPU (UHD Graphics 605) από αυτή που ενσωματώνει το μοντέλο Celeron J4005. Στο barebone mini-PC στο οποίο ο χρήστης θα πρέπει να προσθέσει τη δική του μνήμη και αποθηκευτικό μέσο υπάρχει μία M.2-2280 υποδοχή συμβατή με PCIe Gen.2 x2καθώς και υποδοχή 2.5-inch με SATA 6Gbps συμβατότητα. Υπάρχει κάρτα Intel Dual Band Wireless-AC 3168 που βρίσκεται στο δικό της slot τύπου M.2 παρέχοντας ασύρματη δικτύωση WiFi 802.11ac καθώς και ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth 4.2. Από άποψη ενσύρματης δικτύωσης, υπάρχει ο ελεγκτής Realtek RTL8111HS που προσφέρει Gigabit Ethernet. Τον ήχο αναλαμβάνει ο HD audio codec επίσης της Realtek, ALC255 (stereo audio με 89 dBA SNR) ενώ η συνδεσιμότητα USB περιλαμβάνει τέσσερις USB 3.0 (δύο στο πίσω μέρος και δύο στο μπροστινό πάνελ συμπεριλαμβανομένης και μίας USB Type-C). Οι έξοδοι περιλαμβάνουν μία mini-DisplayPort 1.2a και μία HDMI 2.0a. Το Gigabyte Brix S έχει διαστάσεις 46,8 x 112,6 x 119,4 χιλιοστών και είναι συμβατό με VESA. Η γνωστή εταιρεία hardware δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τη τιμή του νέου της barebone. TechPowerUp Δείτε ολόκληρο το άρθρο
Gonzy Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Gonzy
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Τιμη να δουμε γιατι ειναι ακριβα χωρις λογο σε σχεση με τα nuc
speedman_26 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Για κατέβασμα και παρακολουθήσει ταινιών και σειρών θα είναι σούπερ
saxos55 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Τι κάνει αυτό; Όποια συσκευή του συνδέσεις πάνω την μπρικάρει;
Diesel3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Από όλο το άρθρο ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΜΌΝΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ". Καλό Πάσχα σε όλους😃 1
panosveto12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αν είχε και οπτική ίνα θα ήταν ότι πρέπει για να τον συνδέω στον ενισχυτή και να το έχω στο σαλόνι για ταινίες και μουσική . 1
Retromaniac Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panosveto12 είπε Αν είχε και οπτική ίνα θα ήταν ότι πρέπει για να τον συνδέω στον ενισχυτή και να το έχω στο σαλόνι για ταινίες και μουσική . Τώρα πια δεν είναι τόση απαραίτητη. Οι τηλεοράσεις έχουν pass through από το HDMI σε οπτική ίνα. Εγώ τις συνδέω όλες στην TV μου με HDMI και από εκεί μια οπτική ίνα για τον ενισχυτή. Και κάρτα ήχου να μην είχε καθόλου το brickaki αυτό δεν θα με ένοιαζε, αφού την επεξεργασία του ήχου την αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών και το dac είναι ο αποκωδικοποιητής. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Retromaniac 1 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 51 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τώρα πια δεν είναι τόση απαραίτητη. Οι τηλεοράσεις έχουν pass through από το HDMI σε οπτική ίνα. Εγώ τις συνδέω όλες στην TV μου με HDMI και από εκεί μια οπτική ίνα για τον ενισχυτή. Και κάρτα ήχου να μην είχε καθόλου το brickaki αυτό δεν θα με ένοιαζε καθόλου, αφού την επεξεργασία του ήχου την αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών και το dac είναι ο αποκωδικοποιητής. Νομίζω ότι αν καποιος εχει ήδη στημένο audiophile dac, ενισχυτή κλπ, η οπτική ίνα είναι μονόδρομος. Βασικά, το μαραφέτι αυτό θα ήταν χρήσιμο και για αυτο το segment της αγοράς...
Retromaniac Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Νομίζω ότι αν καποιος εχει ήδη στημένο audiophile dac, ενισχυτή κλπ, η οπτική ίνα είναι μονόδρομος. Βασικά, το μαραφέτι αυτό θα ήταν χρήσιμο και για αυτο το segment της αγοράς... Μα αφού όπως είπα χρειάζεσαι μόνο την οπτική ίνα της τηλεόρασης. Δεν είπα ότι δεν χρειάζεσαι οπτική ίνα.
Agony Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, panosveto12 είπε Αν είχε και οπτική ίνα θα ήταν ότι πρέπει για να τον συνδέω στον ενισχυτή και να το έχω στο σαλόνι για ταινίες και μουσική . Γιατί οπτική ίνα? HDMI είναι πολύ ανώτερο σε μεταφορά ήχου. Πλέον HDMI ARC υπάρχει παντού σε TV και ενυσχιτες
Fil_X Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Από την στιγμή που υπάρχει ο R5 2500 το συγκεκριμένο SoC είναι αδιάφορο.
Jangos Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μάλλον κάτι σαν τα παρακάτω που βλέπω στο Πλαίσιο είναι αυτά... Η έννοια του mini PC αλλάζει! Με ισχυρές επιδόσεις & εντυπωσιακά μικρό μέγεθος, έχουν ό,τι χρειάζεσαι από έναν υπολογιστή! Απόκτησέ τα τώρα έως και 100€ φθηνότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα