Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 3DJIN είπε

σιγα μην του προτείνουμε και τον 8100...

σε 8700 θα παει

Γιατι το red alert αν δεν κλοκαρεις στα 4,5+ με 12 νήματα  δεν πιάνει 60 fps ουτε στα low... Ο 8100 με μια 1050 ti περισσεύουν κιολας. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Γιατι το red alert αν δεν κλοκαρεις στα 4,5+ με 12 νήματα  δεν πιάνει 60 fps ουτε στα low... Ο 8100 με μια 1050 ti περισσεύουν κιολας. 

αφου ο φιλος κραταει πολλα χρονια τα συστηματα,ναι για τωρα ο 8100 τον βγαζει,σε μια 8ετια ομως? και αφου εχει το χρημα και μπορει γιατι να μην παει σε high end

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ ειναι common sense, κάπως έτσι να δράσει κάποιος που παίζει ξέρω 'γω σύγχρονα fifa και cs go και τέτοια φάση, με βαρία καρδιά να πω ΟΚ για την 8ετια. Εδώ ο TS μας λέει για παιχνίδι 10 ετών που και πριν 10 χρόνια έπαιζε σε low end pc. Και το "red alert του 2018" μια χαρά θα το παίξει ο 8100 και πολύ παραπάνω. Άντε να αλλάξει την gpu σε μια 5ετία αν αλλάξουν τα δεδομένα που μας δίνει.

Ας τα κάνει οθόνη και ηχεία τα ρέστα που τον ενδιαφέρουν απ' ότι κατάλαβα. Ας πάρει μια καρέκλα, ένα ορθοπεδικό μαξιλάρι, μια συλλογή με όλες τις κυκλοφορίες του Σταν... Τόσα χρήσιμα πράγματα υπάρχουν!

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
Δημοσ.

Με τις απαιτησεις που εχει ο ts δουλεια γινεται και με τον 2400g παντως , τωρα αν θελει να πεταξει χρηματα δικαιωμα του . 

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.

Πήγα πολύ κοντά στη λύση του radiohead.

Chipset Z370, με Ι5-8400, RipjawsV 16GB

Seasonic Focus Platinum (οχι Gold) και Μ.2 960 EVO (αντί για 860)

Αφού στήσω το pc και δω τις επιδόσεις (για τις ανάγκες μου) θα δω σε δεύτερη φάση αν χρειάζομαι κάρτα γραφικών και ήχου.

Όπως σωστά είπατε πολλοί, δεν έχω απαιτήσεις σε gaming.

Σας ευχαριστώ όλους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου καλησπέρα,

Με γεια το σύστημα.

Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από αυτή την ψύκτρα? Τι θερμοκρασίες πιάνει ο 8400?? Thermal throttling καθόλου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε

Φίλε μου καλησπέρα,

Με γεια το σύστημα.

Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από αυτή την ψύκτρα? Τι θερμοκρασίες πιάνει ο 8400?? Thermal throttling καθόλου?

Ευχαριστώ πολύ.

Thermal throttling με τον Chrome και το Red Alert? Χλωμό...

Όπως έγραφα και παραπάνω δεν είμαι gamer τώρα πια. Οπότε δεν κάνω βαριά χρήση για να σου πω θερμοκρασίες under load.

Παρόλα αυτά έχω στο νου μου να τρέξω ένα PassMark κάποια στιγμή, για να μου λυθεί και εμένα η απορία.

Θα αναρτήσω σε λίγο μια φώτο από το bios (ιδια αποτελέσματα και από το AI Suite) γιατί μου κάνει εντύπωση.

Θυμάμαι σε παλιότερα pc μου θερμοκρασίες της τάξης 50-60 βαθμών και αυτό που βλέπω τώρα μου φαίνεται ασυνήθιστο.

Να πω ότι πάνω στην ψύκτρα ΔΕΝ έχω ανεμιστήρα. Οι μόνοι ανεμιστήρες είναι 2 x 20mm (εισαγωγή - εξαγωγή) στις 300-800 στροφές πάνω στο κουτί.

Εναν 3ο ανεμιστήρα 14mm τον έβγαλα τελικά (φαίνεται στο bios σαν CPU Opt).

_20180417_164331.JPG

EDIT:

H νεότερη εικόνα

pc.PNG

Επεξ/σία από theibanez
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε

Δεν ξέρω αν μισή ώρα stress test είναι επαρκής

Capture.PNG

stabilitytest.png

Δημοσ.

Καλά μια χαρά. 75-80 βαθμούς σε Full Load, που έτσι και αλλιώς δεν θα έχεις ποτέ με την χρήση σου. Μ'άρεσε πολύ. Και το τροφοδοτικό πρέπει να είναι εντελώς αθόρυβο, οι case fans και αυτοί. Κορυφή. Μια ζωή παλεύουμε να βγάλουμε 5-10% παραπάνω απόδοση με ανεμηστήρες και ψύκτρες και δεν ξέρω τι, και καταντάμε με ηλεκτρική σκούπα. Καλά το έκανες. Μου έδειξες τον δρομο :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε

Καλά μια χαρά. 75-80 βαθμούς σε Full Load, που έτσι και αλλιώς δεν θα έχεις ποτέ με την χρήση σου. Μ'άρεσε πολύ. Και το τροφοδοτικό πρέπει να είναι εντελώς αθόρυβο, οι case fans και αυτοί. Κορυφή. Μια ζωή παλεύουμε να βγάλουμε 5-10% παραπάνω απόδοση με ανεμηστήρες και ψύκτρες και δεν ξέρω τι, και καταντάμε με ηλεκτρική σκούπα. Καλά το έκανες. Μου έδειξες τον δρομο :D

Μην νομίζεις, και εγώ έχω περάσει από ηλεκτρικές σκούπες στο παρελθόν. Το 1o OC μου ήταν ένας Pentium I στα 150MHz με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή. Μεγάλη υπόθεση να πάει στα 200Mhz....:lol::lol::lol:

Τώρα πια με νοιάζει να έχω τα αυτιά μου ήσυχα...

Επεξ/σία από theibanez
Δημοσ.

Είσαι πολύ πιο παλιός από μένα... Τότε όντος ήταν μεγάλη υπόθεση, τώρα πια όμως, έχω καταλήξει ότι δεν αξίζει να θυσιάσεις θόρυβο. Ειδκά εγώ που έχω το pc στο σαλόνι.

Όπως και να'χει, καλοδούλευτο φιλαράκι και ξαναμιλάμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...