mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Με χτυπησαν πισω στο αυτοκινητο. Ο πραγματογνωμονας θα το δει σε δυο μερες. Για να μου δωσουν αυτοκινητο αντικαταστασης πρεπει λεει το αυτοκινητο να ειναι στο συνεργειο για επισκευη και οχι οσο χρονο θα περιμενω να ερθει το ανταλλακτικο. Δηλαδη αν κανει να ερθουν τα ανταλλακτικα 1 μηνα εγω θα μεινω χωρις αμαξι; εγω θελω με το που το δει ο ειδικος να το αφησω και να παρω αμαξι αντικαταστασης να κινουμε. Τι κανω; αμα δεν μου δωσουν αμεσως αλλο αμαξι να το παω σε αλλο συνεργειο εξουσιοδοτημενο μαζι με την αναφορα του πραγματογνωμονα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Τι προβλέπει η οδική βοήθεια που μάλλον έχεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ο ανθρωπος που ηρθε απο την ασφαλιστικη μου ειπε πως θα το δει οπραγματογνωμονας σε δυο μερες και θα παρεις αυτοκινητο αντικαταστασης. Το συνεργειο σημερα μου λεει ειναι δυσκολο. Αυτοκινητο θα παρεις οταν ειναι το αμαξι μεσα για επισκευη. Το αμαξι κινητε κανονικα αλλα ακουω λιγο θορυβο στον πισω τροχο. Προφυλακτηρας πισω εχει σπασει, θολος. Δεν ξερω τι γινετε πιο μεσα για αυτο θελω να μην το κινω καθολου ωσπιυ να φτιαχτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Οτι σου λει η ασφαλιστικη σου.Αν ειναι αξιοπιστη θα φανει.Τα συεργεια μερικα δινουν αυτοκινητο αντικαταστασης αλλα δεν ειναι υποχρεωμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν το ηξερα αυτο οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι. Αφου τα λεφτα για το αυτοκινητο αντικαταστασης θα τα παρουν απο την αλλη ασφαλιστικη. Δηλαδη τωρα καλα ξεμπερδεματα χωρις να φταιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Δεν το ηξερα αυτο οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι. Αφου τα λεφτα για το αυτοκινητο αντικαταστασης θα τα παρουν απο την αλλη ασφαλιστικη. Δηλαδη τωρα καλα ξεμπερδεματα χωρις να φταιω. Τα φανοποιεια σαφως και δεν ειναι υποχρεωμενα ουτε θα παρουν λεφτα αν δωσουν αυτοκινητο απο την ασφαλιστικη. Μου ειχε δωσει εμενα φανοποιειο για μια εβδομαδα αλλα επειδη το ειχε σαν δικη τοου παροχη . Αν υπαρχει υποχρεωση ειναι της ασφαλιστικης αλλα δεν ειναι στανταρ. Οτι λεει η συμβαση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 ζητάς από την ασφαλιστή να σου νοικιάσουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, aGka8l είπε ζητάς από την ασφαλιστή να σου νοικιάσουν . Δωρεάν;; Μόνο αν υπάρχει αυτή η παροχή στους όρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Πόσα αυτοκίνητα αντικατάστασης να έχει και το συνεργείο όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, zio10 είπε Πόσα αυτοκίνητα αντικατάστασης να έχει και το συνεργείο όμως; Με 2-3 των 1500 ευρω μια χαρα ειναι ...Ενα pundo 18ετιας αν θυμαμαι καλα μου ειχαν δωσει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Τα βλεπω να μενω χωρις αμαξι πασχαλιατικα. Η πλακα ειναι πως πριν πεντε μερες επεσε πανω στην εξατμηση της μηχανης μου αλλο αυτοκινητο ενω φρεναρισα στο φαναρι. Παλι καλα λιγη μπογια απο την εξατμηση εφυγε σε μενα ενω στο αλλο αμαξι εσπασε προφυλακτηρας και φαναρι. Τι να πω. Αυτα δεν γινοντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, mp123 είπε Τα βλεπω να μενω χωρις αμαξι πασχαλιατικα. Η πλακα ειναι πως πριν πεντε μερες επεσε πανω στην εξατμηση της μηχανης μου αλλο αυτοκινητο ενω φρεναρισα στο φαναρι. Παλι καλα λιγη μπογια απο την εξατμηση εφυγε σε μενα ενω στο αλλο αμαξι εσπασε προφυλακτηρας και φαναρι. Τι να πω. Αυτα δεν γινοντε. Διαβασε καλα τους ορους ασφαλισης και τι λενε για αυτοκινητο αντικαταστασης . Στην anytime γραφει : Ενοικιαζόμενο όχημα Σε περίπτωση ζημιάς, κατά την οποία το όχημά σας χρειαστεί να παραμείνει σε συνεργείο για επισκευή, σας παρέχεται ενοικιαζόμενο όχημα για να κινείστε, μέχρι την αποκατάστασή της. Η παροχή αυτή ισχύει εφόσον απευθυνθείτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας και συγκεκριμένα αν: Εμπλακείτε σε ατύχημα, χωρίς δική σας υπαιτιότητα, και η εταιρία του άλλου οχήματος είναι στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού Η ζημιά προκληθεί από έναν από τους παρακάτω λόγους και στο Συμβόλαιό σας έχετε την αντίστοιχη κάλυψη: Πυρκαγιά Φυσικά φαινόμενα Τρομοκρατικές ενέργειες Μερική κλοπή Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Με 2-3 των 1500 ευρω μια χαρα ειναι ...Ενα pundo 18ετιας αν θυμαμαι καλα μου ειχαν δωσει . Εντάξει και πάλι μπορεί να υπάρχει περίπτωση που δεν φτάνουν όμως. Γενικά αυτό με τα ενοικιαζόμενα είναι καλύτερη λύση μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Εντάξει και πάλι μπορεί να υπάρχει περίπτωση που δεν φτάνουν όμως. Γενικά αυτό με τα ενοικιαζόμενα είναι καλύτερη λύση μάλλον. Ακομα κι ετσι η καθε ασφαλιστικη μπορει να εχει τους δικος της ορους οπως εβαλα πιο πανω της anytime για συνεργαζομενα συνεργεια , φιλικο διακανονισμο κλπ . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Σε καθε περιπτωση ομως ειναι μια παροχη την οποια αμεσα, η εμεσα την πληρωνεις στο συμβολαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα