Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

xdsl = οποιαδήποτε dsl (για την περίπτωση σου adsl ή vdsl, οι υπόλοιπες dsl είναι ακριβές και δεν σε ενδιαφέρουν σε αυτή τη φάση).

Το γνωρίζω ότι θα πληρώσεις τέλη αποσύνδεσης, το ανέφερα εξάλλου, αλλά δεν υπάρχει άλλος λογικός τρόπος. Με το simplify που ανέφερες απλά δεν μπορείς να κάνεις την χρήση που μας έγραψες και θα το μετανιώσεις ύστερα. Επίσης φάση με τους γείτονες αποκλείεται να παίξει εκτός αν βρεις κάναν αφελή και δεχθεί, πράγμα σχεδόν απίθανο.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, i love rock είπε

οπότε μονόδρομος , διακοπή στο 6 μηνο και πληρώνω 160 

Μάλλον μονόδρομος είναι διότι τώρα που κοίταξα ούτε τα πακέτα με 12μηνη δέσμευση σε συμφέρουν μιας και το τέλος αποδέσμευσης είναι ναι μεν πιο χαμηλό αλλά αρκετά υψηλό και πάλι. Επίσης το τέλος αποδέσμευσης δεν είναι 160 ευρώ. Κανένα πακέτο για την ακρίβεια δεν έχει τέτοιο τέλος αποδέσμευσης. Τι ταχύτητα internet σε ενδιαφέρει; Πακέτο κλήσεων χρειάζεσαι;

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.

ότι πιο απλό με ενδιαφέρει , Ας μην έχει τηλ . Μόνο ιντερνετ να μπορώ να βλέπω ταινίες και youtube . Μου είπαν οτι 2 χρόνια είναι όλες οι συνδέσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, i love rock είπε

ότι πιο απλό με ενδιαφέρει , Ας μην έχει τηλ . Μόνο ιντερνετ να μπορώ να βλέπω ταινίες και youtube . Μου είπαν οτι 2 χρόνια είναι όλες οι συνδέσεις 

Υπάρχουν και 12μηνα και 18μηνα, στην cosmote τουλάχιστον. 12μηνα υποχρεούνται όλοι ανεξαιρέτως να έχουν λόγω εεττ. Απλά δεν θα τα βρεις στα sites τους διότι δεν τα προωθούν. Έχε υπόψη σου ότι το μηνιαίο πάγιο είναι λίγο πιο υψηλο από το 24μηνο όμως. Δεν σε συμφέρουν όμως γιατί το τέλος αποδέσμευσης είναι σχεδόν το ίδιο (από 0 ευρώ έως 20 ευρώ φθηνότερο εξαρτάται το πακέτο).

Όσον αφορά τα τέλη αποδέσμευσης. Στο πακέτο DP 24S με 24αρα γραμμή και χωρίς πακέτο κλήσεων (μιας και δεν το χρειάζεσαι είπες) το τέλος αποδέσμευσης είναι 100,81 ευρώ και το μηνιαίο πάγιο 23,18 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο φόρος σταθερής). Αυτό αφορά 24μηνη δέσμευση και το τέλος αποδέσμευσης είναι τα 100 ευρώ που σου έγραψα παραπάνω. Αυτά όσον αφορά την cosmote βέβαια. Δες και σε τι τιμές κυμαίνονται και οι άλλοι πάροχοι μήπως κάτι από αυτούς σε συμφέρει καλύτερα.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

Επίσης φάση με τους γείτονες αποκλείεται να παίξει εκτός αν βρεις κάναν αφελή και δεχθεί, πράγμα σχεδόν απίθανο.

Μην εισαι τόσο απολυτος. Εχω 4 περιπτώσεις που έγινε, τρεις να πάρουν και μια δώσει. Είναι θέμα πως θα πλασαριστεί και αν ξεζουμιζει τή οχι τη γραμμή. Στο αν δινει κάποιος, θα σου πω περιπτωση ξαδερφου μου απο Αθήνα που με συμβουλεύτηκε. Φτιάξαμε (remotely) στο router του ενα δευτερο ssid με περιορισμο ταχυτητας και απο το παιδί ζήτησε αντιγραφο της ταυτοτητας και δηλωση 105 οτι για το διαστημα χ-υ θα χρησιμοποει το internet και είναι νομικά υπευθυνο για τυχον προβληματα (δε θυμαμαι ακριβως τι εγραψε). Το παιδι κύριος, τη γραμμή δε μπορουσε να την ξεζουμίσει και στο διαστημα που εμεινε γίνανε φίλοι και στο τέλος του εδωσε πισω και τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, isay είπε

Μην εισαι τόσο απολυτος. Εχω 4 περιπτώσεις που έγινε, τρεις να πάρουν και μια δώσει. Είναι θέμα πως θα πλασαριστεί και αν ξεζουμιζει τή οχι τη γραμμή. Στο αν δινει κάποιος, θα σου πω περιπτωση ξαδερφου μου απο Αθήνα που με συμβουλεύτηκε. Φτιάξαμε (remotely) στο router του ενα δευτερο ssid με περιορισμο ταχυτητας και απο το παιδί ζήτησε αντιγραφο της ταυτοτητας και δηλωση 105 οτι για το διαστημα χ-υ θα χρησιμοποει το internet και είναι νομικά υπευθυνο για τυχον προβληματα (δε θυμαμαι ακριβως τι εγραψε). Το παιδι κύριος, τη γραμμή δε μπορουσε να την ξεζουμίσει και στο διαστημα που εμεινε γίνανε φίλοι και στο τέλος του εδωσε πισω και τα χρήματα.

φαντάζομαι ότι ήταν τυχερός και έβγαλε συνεννόηση 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, i love rock είπε

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου , υπάρχει λες κατι πιο οικονομικό ; 

Σε άλλο πάροχο πιθανόν να υπάρχει κάτι οικονομικότερο, ναι. Δες όμως τι τέλος αποδέσμευσης έχουν.
Όσον αφορά την cosmote δεν υπάρχει κάτι οικονομικότερο από το πακέτο που σου έγραψα παραπάνω, δυστυχώς.. Δες και τους άλλους παρόχους τι πακέτα δίνουν.

3 λεπτά πριν, isay είπε

Σε πιστεύω σε όσα γράφεις αλλά νομικά (στο δικαστήριο δηλαδή) η συμφωνία που κάνανε με την δήλωση και την ταυτότητα δεν 0ήταν έγκυρη ώστε ο κάτοχος να μην είχε πρόβλημα σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι. Οπότε αν συνεβαινε κάτι, στην παραπάνω περίπτωση, πάλι ο κάτοχος θα την πλήρωνε.

Δημοσ.

Εάν "κάτσει" κάτι τέτοιο (με γείτονα) στον I love rock εννοείται πως αυτή είναι η βέλτιστη λύση.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, l337 είπε

Και καλά κάνουν και δεν βγαίνει άκρη διότθ υπόλογος για την χρήση που θα κάνεις εσύ (και τυχόν νομικά τραβήγματα) έχει ο κάτοχος της (και όχι εσύ). Οπότε μην περιμένεις κανέναν σοβαρό άνθρωπο να σου δώσει πρόσβαση στη γραμμή του για καθημερινή χρήση.

Επίσης, με όλα όσα γράφεις, θα ξεπεράσεις χαλαρά τα 30GB/μήνα.
Η καλύτερη λύση -και πιο φθηνή λύση- είναι xdsl. Μετά το κόβεις όποτε θελήσεις και πληρώνεις το τέλος αποδέσμευσης. Τα άλλα είναι αστείες εναλλακτικές..

επειδη ειμουν πολυ καιρο με  mobile internet ,    ζητησα απο την γειτονισα τον κωδικο 

μου τον εδωσε διχως δευτερη σκεψη     της ειπα να της δινω τα μισα λεφτα καθε μηνα  και ολα καλα.  εχω μια vdsl μπομπα   σεβομαι την γραμμη της  και βαζω ορια στα torrents , προβλημα  με  παρανομη χρηση υλικου δεν θα εχει.  πιστευω ειμαστε και οι 2 ευχαριστημενοι τωρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα ψαχτει λιγο για το simplifi,τα 30 ειναι οριακα οπως ειπανε τα παιδια παραπανω,μετα η χρεωση αν δεν κανω λαθος ειναι 2ευρω ανα gb.

Βασικο μειονεκτημα το simplifi δεν υποστηριζει 4g,αλλα μονο 3g και αν δεν επαρκει το δικτυο πεφτει σε gprs.

Επεξ/σία από Shadows
Δημοσ.

Είναι θέμα αναγκών και χρήσης. Εχω συγγενή με simplefi (δεν με ειχε ρωτήσει) εδω και 8 μήνες. Εχει καταφέρει να "σφίγγεται" και να μην ξεπέρασε το οριο (του ξέφυγε μου ειπε 2 μήνες). Σε αυτόν (το ειδα και πρακτικά) μολις περάσει τα 30GB πέφτει κόφτης ταχυτητας και το νετ πάει τοσο μα τοσο αργα που πρακτικά ειναι άχρηστο. Μου ειπε οτι του το κάνανε απο τη wind απο την αρχή

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας! Είμαι χρήστης του SimpleFi On the Go εδώ και 2 μήνες περίπου. Έχω κάνει χρήση κυρίως στην Αθήνα, όπου είμαι μάλλον ικανοποιημένος με την ταχύτητα και την κάλυψη. Μερικές φορές πέφτει στο 3G στο Κουκάκι σε ισόγειο δίπλα στο παράθυρο, αλλά τίποτα τραγικό.

Τις τελευταίες δυο μέρες είμαι με την κοπέλα μου στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, και απλά σέρνεται. Όταν το ανοίγω χτυπάει 4G αλλά γρήγορα πέφτει μεταξύ 2G και 3G και το να το χρησιμοποίησω γίνεται πολύ δύσκολο.

Ταυτόχρονα, η κοπέλα μου, η οποία έχει Wind στο κινητό της με συνδρομή, πιάνει περισσότερο 4G, οπότε παίρνω internet από το hot spot που κάνουμε το κινητό της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τo SimpleFi πιάνει τόσο χαμηλές ταχύτητες ενώ το 4G δίκτυο υπάρχει και ένα κινητό ακριβώς δίπλα του το πιάνει. Δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω με αυτό το πρόβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...