i love rock Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Παιδιά καλησπέρα θα μετακομίσω σε ενα καινούριο σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πριν απο λίγο μίλησα με wind και μου έδωσαν την προσφορά των 30gb SimpleFi On the go. Η ανάγκες μου είναι οι εξής . Πέραν των social media βλέπω σχεδόν κάθε μέρα 1 με 2 ταινίες strewaming . Πιστεύεται οτι τα 30gb είναι αρκετά για αυτήν την χρήση ; Έχει κάποιος εμπειρία το πως λειτουργεί το 4g ( πιστεύω ότι θα πιάνει καλές ταχύτητες ) στο κέντρο της θεσσαλονίκης;
ZauZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Από ταχύτητα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα εάν πιάνεις 4G. Για το streaming εξαρτάτε από το μέγεθος των ταινιών… Αν π.χ. η κάθε μια είναι περίπου 500 ΜΒ (κακή προς μέτρια ποιότητα δηλαδή) με 2 movies την ημέρα θες περίπου 15 GB το μήνα μόνο για streaming… Ενδεικτικά πάντως το Netflix θέλει περίπου300-500 ΜΒ στην low ποιότητα 700 ΜΒ - 1 GB / ώρα streaming στο video μέτριας ποιότητας και περίπου 2.5-3 GB / ώρα στην FULL HD ποιότητα.
i love rock Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Οπότε πιστεύεις ότι με τα 30 gb θα είμαι υπερκαλυμμένος ; Το θέμα είναι τι ταχύτητα θα έχει το 4g εφόσον δεν θα έχω την δυνατότητα του του καλωδίου και θα είναι όλα ενσύρματα
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 το θέμα μου είναι ότι θα μείνω σε εκείνο το σπίτι 6 μήνες και δεν υπάρχει συμβόλαιο λιγότερο των 2 χρόνων .
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αφου θα εισαι στο κέντρο θα εχεις απειρα δικτυα τριγυρω σου. Βρες κάποιο γείτονα, πες του να του πληρώνεις 3/4 του παγίου, σου δινει wifi κωδικο και καθαρισες. Θα εχεις καλο internet και χωρις μπελαδες. Δες πόσ ειναι η γραμμή του, βαλε ενα κοφτη στο δικό σου υπολογιστη να εισαι στη μεση και θα εισαι αρχοντας.
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και αυτό , αλλά μέχρι να βρεις εναν ανθρωπο να το κανονίσεις και να το συμφωνήσεις .... θέλει χρόνο .
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αν δε σπάσεις αυγα, ομελετα δεν κάνεις. Τέσπα ειναι επιλογη σου γιατί εσυ ξέρεις τι χρήση θα κάνεις. Αν δεν κάνεις downloads, δεν βλέπεις youtube, δεν βλεπεις πουθενα αλλου βιντεο και μονο βλεπεις 1-2 ταινιες την ημέρα σε μέτρια ποιοτητα, τοτε οριακά θα σε φτάνουν.
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 οχι εχει αρκετα μεγάλη χρήση σε youtube . Πιστεύεις οτι δεν θα φτάσει ;
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Γιατί το youtube δεν ειναι traffic; Λοιπον για να μην χαζολογάμε κάνε το εξής. Κατεβασε την trial εκδοση του Networx ( https://www.softperfect.com/products/networx/ ) , τρεξε το 2 ημέρες και κάνε χρηση του net οπως κάνεις φυσιολογικά. Μετα τις 48 ωρες θα εχεις ενα νουμερο που ειναι το traffic που καταναλωσες, εστω 100mb. Πολλαπλασίασε το επι 1,2 (αρα 120mb) και μετά επι 15 (άρα 1800MB). Αν το νουμερο που εχεις ειναι κατω απο 28GB τοτε μπορεις να σκεφτείς οτι ίσως σε συμφερει. Αν παραλληλα χρησιμοποιεις το wifi απο το κινητο σου, πρεπει στο συνολικο αθροισμα να βαλεις και το traffic του κινητου. Αν δεν σου κανει ο ενσωματομενος μετρητης βρες κάποιο προγραμμα μετρησης οπως το https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 με μπερδεψες , παρόλα αυτά σε ευχαριστώ πολύ
isay Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Τι σε μπερδεψα βρε; Σου εδειξα πως να μετρησεις τωρα τι internet καταναλωνεις, ωστε να δεις αν σε καλυπτει το simplefi
christopher0016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 τα mb φευγουν αερα.. για βιντεο με τιποτα καταναλωνουν πολυ και δεν αξιζει να βλεπεις σε 144p για οικονομια.. η καλυτερη λυση ειναι αυτο που σου ειπε ο isay χτυπα στους γειτονες σου και ζητα wi fi τα μισα λεφτα να τους δινεις θα εχεις οσο ιντερνετ θελεις .
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ναι ίσως είναι και αυτό μια λύση απλά ξέρεις όταν εχεις να κάνεις με παππούδες γείτονες καμια φορά δεν βγαίνει ακρη
l337 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, i love rock είπε Ναι ίσως είναι και αυτό μια λύση απλά ξέρεις όταν εχεις να κάνεις με παππούδες γείτονες καμια φορά δεν βγαίνει ακρη Και καλά κάνουν και δεν βγαίνει άκρη διότθ υπόλογος για την χρήση που θα κάνεις εσύ (και τυχόν νομικά τραβήγματα) έχει ο κάτοχος της (και όχι εσύ). Οπότε μην περιμένεις κανέναν σοβαρό άνθρωπο να σου δώσει πρόσβαση στη γραμμή του για καθημερινή χρήση. Επίσης, με όλα όσα γράφεις, θα ξεπεράσεις χαλαρά τα 30GB/μήνα. Η καλύτερη λύση -και πιο φθηνή λύση- είναι xdsl. Μετά το κόβεις όποτε θελήσεις και πληρώνεις το τέλος αποδέσμευσης. Τα άλλα είναι αστείες εναλλακτικές.. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από l337
i love rock Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 xdsl ??????? Για να κόψω το συμβόλαιο για μια σύνδεση adsl είναι 150 ευρώ και εγώ θέλω την γραμμή για 6 μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα