athens1969 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ROTATION ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
flyer Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Επειδή, για να σε βοηθήσουμε, χρειάζεται να ξέρουμε "όλους τους πιθανούς τρόπους" μήπως να έμπαινες στο κόπο να τους αναφέρεις για να μη γράφουμε τα ίδια?
athens1969 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Reset hard reset dfu αλλαγή από κέντρο ελέγχου να κάνει rotation από το πλαϊνό κουμπί
AlexisG13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, athens1969 είπε Reset hard reset dfu αλλαγή από κέντρο ελέγχου να κάνει rotation από το πλαϊνό κουμπί Φίλε μου έχω ipad και μου κάνει και μένα κάποια νούμερα ώρες ώρες με το rotation. Είναι κάτι το οποίο ξεκίνησε από τότε που έκανα αναβάθμιση σε iOS 11. Αν όμως εσένα δεν σου γυρνάει με τίποτα ίσως να έχει πρόβλημα το γυροσκόπιο από κάποια πιθανή πτώση. Δοκίμασε πχ όταν έχεις γυρίσει το τάμπλετ σε landscape mode αλλά αυτό μένει σε portrait mode να κλειδώσεις το τάμπλετ και να περιμένεις 5-6 δευτερόλεπτα (το τάμπλετ να βρίσκεται σε landscape mode). Μέτα πάτησε το home button και ξεκλείδωσε το να δεις αν έχει αποτέλεσμα! Ελπίζω να βοήθησα!
iced Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλησπερα, καποια στιγμη ειχα θεμα και διαβαζα διαφορα... Μου φανηκε αστειο αλλα έτσι ξεκολλησε: Κοπανα το ταμπλετ πανω στο στρωμα σου, ριξτο απο ψηλα μερικες φορες και θα ξεκολησει Σοβαρα
simon2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Το τσιπάκι του γυροσκοπιου θέλει αλλαγή... αν το κοπανήσεις το πολύ πολύ να δουλέψει για λίγο αλλά δεν είναι λύση, άσε που μαζί με αυτό κοπανάς και τα υπόλοιπα άρα πολύ κακή ιδέα, πήγαινε σε ένα σέρβις να στο φτιάξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα