Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Έχω router speedport entry 2i και ξαφνικά μου πετάει χωρίς internet τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με καλώδιο ethernet. 

Δηλαδή στα PC βγάζει κάτω δεξιά στην σύνδεση με καλώδιο τριγωνάκι. Ότι δεν έχει έχει Internet. 

Μου έχουν κάνει 2 αντικαταστάσεις. Μόλις βάζω το νέο ρουτερ για καμια βδομάδα παίζει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μετά κάνει το ίδιο. 

Αναφέρει πρόβλημα σε DNS. έχω δοκιμάσει DNS COSMOTE (στις συσκευές που βάζω καρφωτή ip) Εχω δοκιμάσει της google. .εχω δοκιμάσει αυτόματα να τα πάρει όλα και τίποτα. 

Το έχει συναντήσει κάνεις?

Να σημειώσω ότι όποια συσκευή παίρνει με καλώδιο δικτύου από το ρουτερ απευθείας έχει αυτό το πρόβλημα. Ενώ ένα access point Που έχω συνδεδεμένο σε αυτό το ρουτερ ποτέ δεν μου το πετάει (κοβει την σύνδεση στο internet) και επίσης ποτέ δεν βγαίνουν εκτός και οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο access point

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις που τους βάζεις. Το access point λογικά το έχεις βάλει να δίνει dhcp σε όποιον συνδέεται. Μήπως έχεις αφήσει το router να δίνει dhcp ενώ εσύ βάζεις στατικές χεράτες από την κάθε συσκευή και κάπου εκεί μπερδεύτεται το σύμπαν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...