webparts Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ziaba είπε δηλ τι ήθελές να πεις με τα γραφόμενά σου? που κολλάνε το τετρακύλινδρο cb με το μονοκύλινδρο xt? Κλεισε θα σε παρω εγω. 1 ώρα πριν, mp123 είπε Με αυτα που λετε μου φαινετε αντι για 250αρι που σκεφτομε να παρω να παω σε mt3 να μην το βαρεθω. Γιατι ασχολειστε με τοσο "μικρα" μηχανακια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, webparts είπε Κλεισε θα σε παρω εγω. Γιατι ασχολειστε με τοσο "μικρα" μηχανακια; Έγινε, μόνο μην με πάρεις πίσω τις κιλοβατώρες κοινής ησυχίας και μου ξυπνήσεις τ' άλογά Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από ziaba 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, ziaba είπε Έγινε, μόνο μην με πάρεις πίσω τις κιλοβατώρες κοινής ησυχίας και μου ξυπνήσεις τ' άλογά Οκ εγινε.Αν μιλησεις και καλυτερα αυτη τη φορα ισως σε παρω στα σοβαρα Οδηγας εσυ διτροχο ή ετσι για να κανουμε συζητηση τα λεμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, webparts είπε Οκ εγινε.Αν μιλησεις και καλυτερα αυτη τη φορα ισως σε παρω στα σοβαρα Οδηγας εσυ διτροχο ή ετσι για να κανουμε συζητηση τα λεμε; μόνο όταν παίζω san andreas άλλα γενικά δεν ανεβαίνω με τίποτα αυτά είναι μηχανήματά του διαβόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, ziaba είπε μόνο όταν παίζω san andreas άλλα γενικά δεν ανεβαίνω με τίποτα αυτά είναι μηχανήματά του διαβόλου Και καλα κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 8/4/2018 στις 3:27 ΠΜ, webparts είπε Εχω βρει πολλα,αλλα το καθενα λεει διαφορετικη ιπποδυναμη,εχω βρει 33,35,40 και 42. Απο παλια ομως μεχρι και το 03-04 που αλλαξε το μοντελο εβγαζαν λιγα αλογα,εαν εχεις καβαλησει ΧΤ σιγουρα θα ξερεις οτι ειναι ψοφιο. Θυμαμαι οτι μπορουσες να το οδηγησεις και με μικροτερο διπλωμα επειδη ειχε να κανει με κιλοβατ. Το cb400 το δικο μου εβγαζε 50 αλογα τροχο και το XT600 εβγαζε 33. Μπορουσες δλδ με το διπλωμα του 125 αν θυμαμαι καλα να οδηγησεις το 600 επειδη ειχε λιγα κιλοβατ,αλλα οχι το 400 Καλα τα αλογα απο μονα τους δεν λενε τιποτα,παιζει ρολο και το βαρος.Το ΧΤ600 αν θυμαμαι καλα εβγαζε 45 αλογα και το ΧΤΧ βγαζει 48 αλλα μιας και ειναι θεοβαρα και με κινητηρες βολτισιους,δεν εχουν επιδοσεις.Ειδικα το ΧΤ 600 καιει και πολυ αλλα πρεπει να βγαζει κοντα στο 40αρι στον τροχο,οχι 33.Το FMX ειναι πεθαμενο τελειως με 35 αλογα.Αμα θελει τετοιο μηχανακι ο TS ενα DRZ 400 ειναι καλη επιλογη,αξιοπιστο και τιμιο απο επιδοσεις.Αλλιως παιρνεις ενα KTM 530 και βγαζεις γουστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις