Dev1l Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε διαδικασία αγοράς της πρώτης μου καινούργιας μοτοσυκλέτας, είμαι 24, οδηγώ από τα 15 παπάκια 125cc, το δίπλωμα μου μου επιτρέπει μέχρι 25kW μηχανή, το budget είναι μέχρι τα 3500€ (στην αρχή ήταν 3κ αλλά μετά είδα τις προσφορές και άλλαξα γνώμη). Το ύψος μου είναι 1.80 και είμαι 120 κιλά (άρα και φαρδύκ**λος ), έχω ξεκινήσει βέβαια γυμναστήριο και χάνω σταδιακά κιλά. Γνωρίζω οτί μπορώ να βγάλω απεριόριστα κυβικά δίπλωμα αλλά ξέρω οτι δεν τρέχω και δεν πρόκειται να χρειαστώ υψηλού κυβισμού μηχανή. Είμαι ανάμεσα σε 2 μηχανές, επειδή τέλος του μήνα ξεκινάω σε ξενοδοχείο εργασία δεν έχω χρόνο να τρέξω να δω πέρα από κανά 2 ήμερο τώρα που έχω ελεύθερο (άσε που δεν έχει κάποιος αυτές τις μηχανές για test drive καθώς μένω επαρχία και η μόνες αντιπρωσοπίες είναι στην Θεσσαλονίκη). Θα ήθελα να ακούσω τα θετικά και τα αρνητικά, π.χ. αν βολεύει το κάθισμα, χρήσιμες πληροφορίες κ.τ.λ. αν κάποιος γνωρίζει φυσικά. Η πρώτη επιλογή είναι το KTM RC 200 και η δεύτερη το KTM Duke 200 , ανησυχώ μήπως δεν βολεύει ο τύπος της πρώτης μηχανής (SS) σε σχέση με την δεύτερη καθώς έρχομαι από παπάκι... Από άνοιξη μέχρι φθηνόπορο κόβω βόλτες με φίλους σε διάφορα μέρη στην Χαλκιδική, το χρειάζομαι όμως περισσότερο ως βασικό εποχιακό μέσο για να πηγαίνω στην δουλειά και να γυρίζω άρα (660χλμ / μήνα x 5 μήνες = 3.300χλμ και βάλε και βόλτες... δηλαδή μια 4άρα για πλάκα). Μερικές φορές βρίσκουμε και λίγο χώμα για 200 μέτρα περίπου αλλά όλα τα υπόλοιπα χλμ είναι πάνω σε επαρχιακές οδούς, απλά αναρωτιέμαι πιο από τα δυο θα ήταν η καλύτερη επιλογή και ξεχωρίζω τα εξής: Περισσότερο μου αρέσει ο τύπος SS και λιγότερο ο Naked για αυτό η πρώτη επιλογή σύμφωνα με την καρδιά είναι το RC, από την άλλη τα επειχιρήματα (μυαλό) δεν μου αφήνουν περιθώριο για λάθος αγορά αλλά και λάθος χρήση, ναι θέλω να είναι look SS, βολικό, οικονομικό, σβέλτο και δυναμικό, να κάνει και φραπέ που λέει ο λόγος , από την άλλη ξέρω οτι δεν μπορώ να τα έχω όλα άρα πρέπει να καταλήξω και καλές θα ήταν κάποιες γνώμες για την τελική μου απόφαση. Συγνώμη για το κείμενο, την κούραση που σας προκάλεσα και ευχαριστώ για τον χρόνο σας, ελπίζω στα σχόλια σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πεταξεις που θα πεταξεις χρηματα στα KTM, τουλαχιστον δωσε κατι παραπανω και παρε το Kawasaki KLX 250. Πραγματικο πολυεργαλειο και τερας αξιοπιστιας και ειναι οτι ακριβως χρειαζεσαι. Ειδικα για ταξιδακια και νησια, το φορτωνεις σαν γαϊδουρι και πας οπου θελησεις. Αν οπωσδηποτε θελεις κατι σε supersport (που θα σιχτηρισεις για την δουλεια που το θελεις), προτιμισε το Kawasaki Z 250SL. Απλα εκει ξεχνας παιχνιδια στο χωμα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από cobain_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το Ζ250 βέβαια δεν είναι supersport. Πήγαινε δες τα 2 ΚΤΜ από κοντά. Είναι μικρές μηχανές. Ίσως δεν σε βολέψουν. Προσωπικά με αντίστοιχο μέγεθος με σένα δεν είχα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, NickTG είπε Το Ζ250 βέβαια δεν είναι supersport. Πήγαινε δες τα 2 ΚΤΜ από κοντά. Είναι μικρές μηχανές. Ίσως δεν σε βολέψουν. Προσωπικά με αντίστοιχο μέγεθος με σένα δεν είχα θέμα. Το ξερω φιλε πως το Ζ250 δεν ειναι supersport αλλα για την δουλεια που το θελει το παλικαρι ειναι χρυση τομη. Αν καταληξει στο RC η σε αλλη μοτο ιδιου στυλ, θα σιχτηρισει την ωρα και την στιγμη που το πηρε. Απο παπι σε supersport ειναι τρελο σκαλοπατι αν δεν ξερεις πραγματικα τι θελεις και απλα κοιτας τι σου καθεται καλα στο ματι.. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από cobain_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μιλάμε πάντα για ένα μηχανάκι 200 κυβικά με 25 άλογα. Το μόνο θέμα που μπορεί να έχει είναι να μην τον βολεύει η θέση οδήγησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αυτο ειναι το θεμα φιλε, οχι τα κυβικα. Απο οτι καταλαβα το παλικαρι ειναι ευσωμος και η σκυφτη θεση που οριζει το στυλ του RC που του αρεσει, θα τον στειλει αδιαβαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Να είστε καλά παιδιά, λογικά αύριο θα περάσω από τις αντιπροσωπείες να τα δω από κοντά και να κάτσω πάνω τους να δω τι βολεύει, πράγματι διαβάζω πως έχουν θέμα όσοι έχουν τέτοιο τύπο μοτοσυκλέτας SS με την πλάτη τους. Θα δείξει, θα φροντίσω να κάτσω κάνα 10λεπτο να δούμε τι γίνεται και βλέπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Dev1l είπε Να είστε καλά παιδιά, λογικά αύριο θα περάσω από τις αντιπροσωπείες να τα δω από κοντά και να κάτσω πάνω τους να δω τι βολεύει, πράγματι διαβάζω πως έχουν θέμα όσοι έχουν τέτοιο τύπο μοτοσυκλέτας SS με την πλάτη τους. Θα δείξει, θα φροντίσω να κάτσω κάνα 10λεπτο να δούμε τι γίνεται και βλέπουμε! Κοιταξε τα ολα και δες πως σε βολευουν καλυτερα. Αν περασεις απο αντιπροσωπεια της Kawasaki, κοιταξε το Z250 και το Ninja 250 (η ιδια μηχανη ειναι αλλα στο Ninja εχει fairing που ξεφευγει λιγο απο το κλασικο naked στυλ. Και τα δυο ειναι κατω απο 4000ευρω και απειρως καλυτερη ποιοτητα απο KTM). Και σιγουρα ριξε μια ματια στο KLX 250 αλλα απο προσωπικη πειρα σου λεω πως θα κολησεις με αυτο. Καλοδουλευτο οτι και να παρεις φιλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Η γνώμη μου αν θες μηχανή κάνε υπομονή βγάλε δίπλωμα & πάρε κάτι πιο δυνατό πχ drz, xt, fmx, klr ότι πρέπει για πρώτο για μέσα στην πόλη και λίγο πάραέξω... μην πετάξεις τα λ7 σου για 200-250αρι ευρωπαϊκό κιόλας καλύτερα μείνε με το παπάκι τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν αρέσουν σε όλους αυτές οι μηχανές. Και προφανώς δεν είναι καλύτερα με το παπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cobain_7 είπε Κοιταξε τα ολα και δες πως σε βολευουν καλυτερα. Αν περασεις απο αντιπροσωπεια της Kawasaki, κοιταξε το Z250 και το Ninja 250 (η ιδια μηχανη ειναι αλλα στο Ninja εχει fairing που ξεφευγει λιγο απο το κλασικο naked στυλ. Και τα δυο ειναι κατω απο 4000ευρω και απειρως καλυτερη ποιοτητα απο KTM). Και σιγουρα ριξε μια ματια στο KLX 250 αλλα απο προσωπικη πειρα σου λεω πως θα κολησεις με αυτο. Καλοδουλευτο οτι και να παρεις φιλε μου. Τα kawasaki που λες τα ειδα. Δεν με ενθουσιασαν σαν ποιοτητα. Στα 1.80 που εισαι και 120 κιλα ξεχνατο δεν χωραει. Δεν λεω καλη τιμη τα 4000 αλλα απο ποιοτητα ετσι και ετσι δεν εχουν abs. Στο z300 ενταξη θα χωρεσει καλυτερη ποιοτητα συν abs.. Στα ktm 200 το ιδιο δεν χωραει. Οτι και να παρεις καλοταξιδο. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, NickTG είπε Δεν αρέσουν σε όλους αυτές οι μηχανές. Και προφανώς δεν είναι καλύτερα με το παπάκι. για παράδειγμά τις ανέφερα ας βρει κάτι που να του αρέσει άπλα να ναι μηχανή όχι ψευδό ss και μπαρμούτσαλα που για να πηγαίνεις με 120χλμ/ω πρέπει να σαι με σπασμένη 6 ... μην ξεχνάς μιλάμε για άτομο 180/120 αν βάλει και συνοδηγό πχ την κοπέλα του 60-70 κιλά μαζί με τον εξοπλισμό και πράγματά μιλάμε για + 200 κιλά βάρος με το rc 200 θα πηγαίνει σαν δυνατό παπί μονοκάβαλο.... άπλα μαθηματικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Άρα ήδη και με τα απλά μαθηματικά σου θα είναι καλύτερα από το παπί ακόμα και από άποψη ταχύτητας. Αν βάλουμε και συμπεριφορά στο δρόμο προφανώς δεν υπάρχει επαφή. Το αν θέλει κάτι πιο γρήγορο είναι δικό του θέμα και δείχνει να το ξέρει από το πρώτο μήνυμα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ρε παιδια ο ανθρωπος 1.80 120 κιλα δεν θα χωραει στα ktm 200 ουτε στα kawasaki 250. Ποσο μαλλον στο παπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Εγώ πάντως με 5 κιλά έξτρα μια χαρά χωράω σε Ninja 250R. Και ως συνεπιβάτης ακόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις