gregdel Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Το άντε πάλι το είπα γιατί ήδη έχω απαντήσει στην συγκεκριμένη ερώτηση στην ίδια σελίδα νομίζω κιόλας του θέματος...Εδώ είναι insomnia όντως, οπότε αν εσένα σε ενοχλεί φίλε μου να διαβάζεις τις απαντήσεις πιο πριν μην στραβώνεις με το άντε πάλι. Το ΜΦΧ δεν το κατέχω... Δεν ανέφερα το θέμα εδώ για να μου το λύσει κάποιος απλά για να γνωρίζουν και άλλοι ότι μπορεί να συμβεί και αυτό! Τελικά, όπως σου είπα, το έβαλα χτες βράδυ και τρώει κανονικά απο τα 5GB που λήγουν πρώτα 17/4 σε αντίθεση με αυτά του προγράμματος που λήγουν 20/4. Κατάφερες να βγάλεις άκρη;
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Heybro είπε Βάζεις 5αρα μέσω χρεωστικής. Κανεις πάρε μοίρασε ξανά βάζεις 5αρα. Κανεις το reload it 1200mb για 1 μήνα και κάνεις και πάρε μοίρασε. Σου μένει η κάρτα και έχεις 1400mb για σένα και 600mb για φίλους. Έτσι έχω μαζέψει 60gb τους τελευταίους μήνες μιας και βάζω 20 5αρες το μήνα σε συγγενείς φίλους που δεν λήγουν ποτέ μιας και συνέχεια τα ανανεώνω μόλις κάνω πάρε μοίρασε. Έχω και το promo4 που με 4 ευρώ περνω 600 προς what's up και 200 προς όλους και με το πάρε δώσε δίνω 60 λεπτά προς όλους και έχω 720 SMS προς what's up. Και με το πάρε καβατζα ακόμα 1gb για 2 ώρες πχ αν θες να δεις βίντεο ή κάτι άλλο που τρώει αρκετά MB. Αυτό το promo είναι κάποια ειδική προσφορά; Γιατί δεν βλέπω κάπου κάτι...
Heybro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Αυτό το promo είναι κάποια ειδική προσφορά; Γιατί δεν βλέπω κάπου κάτι... Ναι είχε έρθει πριν 2 3 χρόνια και το έχω από τότε. Ευτυχώς γιατί 7.5 δεν πρόκειται να έβαζα. 1
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Errik είπε 4G πιάνω απλά είναι κομμένη με το χέρι. Δε νομίζω να ευθύνεται και τόσο αυτό αλλά όποτε μπορείς άλλαξε την αφου έχει φθορά. Είναι μικρό το κόστος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις