dimoskoutr Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Το άντε πάλι το είπα γιατί ήδη έχω απαντήσει στην συγκεκριμένη ερώτηση στην ίδια σελίδα νομίζω κιόλας του θέματος...Εδώ είναι insomnia όντως, οπότε αν εσένα σε ενοχλεί φίλε μου να διαβάζεις τις απαντήσεις πιο πριν μην στραβώνεις με το άντε πάλι. Το ΜΦΧ δεν το κατέχω... Δεν ανέφερα το θέμα εδώ για να μου το λύσει κάποιος απλά για να γνωρίζουν και άλλοι ότι μπορεί να συμβεί και αυτό!
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Το άντε πάλι το είπα γιατί ήδη έχω απαντήσει στην συγκεκριμένη ερώτηση στην ίδια σελίδα νομίζω κιόλας του θέματος...Εδώ είναι insomnia όντως, οπότε αν εσένα σε ενοχλεί φίλε μου να διαβάζεις τις απαντήσεις πιο πριν μην στραβώνεις με το άντε πάλι. Το ΜΦΧ δεν το κατέχω... Δεν ανέφερα το θέμα εδώ για να μου το λύσει κάποιος απλά για να γνωρίζουν και άλλοι ότι μπορεί να συμβεί και αυτό! Φυσικά και δε με ενοχλεί Προσπαθώ να καταλάβω αν το πρόβλημα οφείλεται σε εσένα καθαρά μιας και κανείς δεν αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα. Γι αυτό σου ανέφερα να επικοινωνήσεις σήμερα και μην αφήσεις να περάσει 1 ημέρα ακόμα. Δεν είναι το ~1€ αλλά η προσφορά είναι προσφορά και πρέπει αφού δεν υπάρχουν εξαιρέσεις να την κάνουν ισάξια όλοι χρήση. *ίσως μου παράφυγε από την αντίληψη ότι κάθε 1 του μήνα όπως είπες ανανεώνεται το συμβόλαιο σου, σορυ
inso107pm Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κανεις το κόλπο με το παρε μοίρασε έστω και Με μήνυμα αν δεν θέλει δημόσια ;
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, inso107pm είπε Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κανεις το κόλπο με το παρε μοίρασε έστω και Με μήνυμα αν δεν θέλει δημόσια ; https://www.whatsup.gr/el/pare_moirase
overpower Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 στο φοιτητικο καρτοσυμβολαιο μου την βγαζει ακομα σαν προσφορα (10/4)
Heybro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, inso107pm είπε Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κανεις το κόλπο με το παρε μοίρασε έστω και Με μήνυμα αν δεν θέλει δημόσια ; Βάζεις 5αρα μέσω χρεωστικής. Κανεις πάρε μοίρασε ξανά βάζεις 5αρα. Κανεις το reload it 1200mb για 1 μήνα και κάνεις και πάρε μοίρασε. Σου μένει η κάρτα και έχεις 1400mb για σένα και 600mb για φίλους. Έτσι έχω μαζέψει 60gb τους τελευταίους μήνες μιας και βάζω 20 5αρες το μήνα σε συγγενείς φίλους που δεν λήγουν ποτέ μιας και συνέχεια τα ανανεώνω μόλις κάνω πάρε μοίρασε. Έχω και το promo4 που με 4 ευρώ περνω 600 προς what's up και 200 προς όλους και με το πάρε δώσε δίνω 60 λεπτά προς όλους και έχω 720 SMS προς what's up. Και με το πάρε καβατζα ακόμα 1gb για 2 ώρες πχ αν θες να δεις βίντεο ή κάτι άλλο που τρώει αρκετά MB. 1
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, Heybro είπε Βάζεις 5αρα μέσω χρεωστικής. Κανεις πάρε μοίρασε ξανά βάζεις 5αρα. Κανεις το reload it 1200mb για 1 μήνα και κάνεις και πάρε μοίρασε. Σου μένει η κάρτα και έχεις 1400mb για σένα και 600mb για φίλους. Έτσι έχω μαζέψει 60gb τους τελευταίους μήνες μιας και βάζω 20 5αρες το μήνα σε συγγενείς φίλους που δεν λήγουν ποτέ μιας και συνέχεια τα ανανεώνω μόλις κάνω πάρε μοίρασε. Έχω και το promo4 που με 4 ευρώ περνω 600 προς what's up και 200 προς όλους και με το πάρε δώσε δίνω 60 λεπτά προς όλους και έχω 720 SMS προς what's up. Και με το πάρε καβατζα ακόμα 1gb για 2 ώρες πχ αν θες να δεις βίντεο ή κάτι άλλο που τρώει αρκετά MB. Καλημέρα να σε ρωτήσω. Δίνει την επιλογή με το reload σε What's up και με 5€; Δεν το έχω δοκιμάσει και είναι ενδιαφέρον η κίνηση αυτή. Επίσης τα δεδομένα από το πάρε μοίρασε λήγουν με του reload? Ευχαριστώ
overpower Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, kormos είπε Καλημέρα να σε ρωτήσω. Δίνει την επιλογή με το reload σε What's up και με 5€; Οχι, απλα αν βαλεις 2 5αρες σε συντομο χρονικο διαστημα, το μετραει σαν 1 10αρα. 1
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, overpower είπε Οχι, απλα αν βαλεις 2 5αρες σε συντομο χρονικο διαστημα, το μετραει σαν 1 10αρα. Κάπου τα μπέρδεψα Ουσιαστικά 1 φορά δίνει reload και γίνεται 2 φορές χρήση το πάρε μοίρασε, Σωστά; Η λήξη των πάρε μοίρασε διαρκεί 1 μήνα (μπερδεύτηκα με το πάρε δωσε)
Heybro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, kormos είπε Κάπου τα μπέρδεψα Ουσιαστικά 1 φορά δίνει reload και γίνεται 2 φορές χρήση το πάρε μοίρασε, Σωστά; Η λήξη των πάρε μοίρασε διαρκεί 1 μήνα (μπερδεύτηκα με το πάρε δωσε) Παρε πάρε πάρε. 1 δίνει ναι στη δεύτερη 5αρα το πάρε μοίρασε το κάνεις μετά το reload it ώστε να λήγει αργότερα. 1 μήνα διαρκούν όλα και με ανανέωση γίνονται όλα ξανά για 1 μήνα. Το πάρε δώσε είναι άλλο φρούτο. 1
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Παρε πάρε πάρε. 1 δίνει ναι στη δεύτερη 5αρα το πάρε μοίρασε το κάνεις μετά το reload it ώστε να λήγει αργότερα. 1 μήνα διαρκούν όλα και με ανανέωση γίνονται όλα ξανά για 1 μήνα. Το πάρε δώσε είναι άλλο φρούτο. Ευχαριστώ Ούτε στη λαϊκή αγορά με τόσα πάρε...
Errik Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 22 hours ago, kormos said: Κάτι κάνεις λάθος... Όλοι σωστά και επιτυχώς έχουν πάρει την υπηρεσία. Μια χαρά σε όλα είναι η Cosmote. Ζητά από κάποιον βοήθεια αν δυσκολεύεσαι για να πάρεις την υπηρεσία. Την υπήρεσία την πήρα, απλά έχω τρομερές διακοπές. Ενώ έχω 4G σήμα ορισμένες φορές για ώρες το κινητό μου είναι τελείως offline. Και μετα ξαφνικά χωρίς καμία πράξη απο μεριάς μου δουλεύει και λειτουργεί κανονικά. Με το δεύτερο σιμάκι Vodafone δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Μου κάνει εντύπωση αν δεν έχει συμβεί σε άλλους.
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Errik είπε Την υπήρεσία την πήρα, απλά έχω τρομερές διακοπές. Ενώ έχω 4G σήμα ορισμένες φορές για ώρες το κινητό μου είναι τελείως offline. Και μετα ξαφνικά χωρίς καμία πράξη απο μεριάς μου δουλεύει και λειτουργεί κανονικά. Με το δεύτερο σιμάκι Vodafone δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Μου κάνει εντύπωση αν δεν έχει συμβεί σε άλλους. Να υποθέσω πως η κάρτα sim που έχεις δεν έχει κάποια φθορά ε; την υπηρεσία την έχασες τελικά;
Errik Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Οχι δουλεύει πλέον. Η αλήθεια είναι οτι η σίμ μου είναι χιλιοκομμένη για να μπει στο κινητό, αλλά και πάλι αν δεν έκανε καλή επαφή θα έπρεπε να μη μου εμφανίζει καθόλου σήμα και όχι να μου εμφανίζει αλλά να μη μου κατεβάζει...
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Errik είπε Οχι δουλεύει πλέον. Η αλήθεια είναι οτι η σίμ μου είναι χιλιοκομμένη για να μπει στο κινητό, αλλά και πάλι αν δεν έκανε καλή επαφή θα έπρεπε να μη μου εμφανίζει καθόλου σήμα και όχι να μου εμφανίζει αλλά να μη μου κατεβάζει... Ναι κατάλαβα, Καλό θα ήταν πάντων με την πρώτη ευκαιρία να την άλλαζες σε νέα. Με το μικρό τσιπ και 4g
Προτεινόμενες αναρτήσεις