Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kormos είπε

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει την προσφορά με τα 0.90€? (για συμβόλαιο; )

Αν θυμάμαι καλά πριν 3 ημέρες  σε κάποιον "γνωστό" μου εμφάνισε την υπηρεσία/προσφορά αυτή με τα 0,90€/5gb αλλά έλεγε νομίζω για 1 μήνα και όχι 7 ημέρες.

Αν είναι κάποιος που μπορεί να δώσει ενημέρωση αν όντως ισχύει αυτό....:rolleyes:

Υπήρχε αυτή εδώ η προσφορά για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια για όλο το Μάρτιο.

Και τώρα υπάρχει αυτή η προσφορά (Easter Offer) για ενεργοποιήσεις από 2 έως 9 Απριλίου

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spysif είπε

Υπήρχε αυτή εδώ η προσφορά για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια για όλο το Μάρτιο.

Και τώρα υπάρχει αυτή η προσφορά (Easter Offer) για ενεργοποιήσεις από 2 έως 9 Απριλίου

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ενημερωτικά ήθελα πληροφορία για να το αναφέρω στην ανιψιά μου που έχει :)

Εγώ σταθερά whats up :)

Δημοσ.

Έβαλα την προσφορά, βλέπω τα 5 GB στο account μου στο myCosmote app αλλά δεν μπορώ να μπω Internet με την sim.Τι να φταίει; Παλιά sim;

Δημοσ.

Με τον παλιοκοσμοτε πλήρωσα και έβαλα τα ντατα χωρίς να μου χρειάζονται έτσι για να μαι άνετος και όλο οφλαιν με έχει. Απατεώνες. Τώρα τρώω τα βνταφονίσια μεγαμπαιτ. 

Δημοσ.

Επειδή δεν ήθελα να χαλάσω τα 9gb που έχω από πάρε μοίρασε τα τσίμπησα και εγώ τα 5 για 7 μερούλες ήρθαν κουτί. Αξιοποιηθηκαν όλα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Errik είπε

Με τον παλιοκοσμοτε πλήρωσα και έβαλα τα ντατα χωρίς να μου χρειάζονται έτσι για να μαι άνετος και όλο οφλαιν με έχει. Απατεώνες. Τώρα τρώω τα βνταφονίσια μεγαμπαιτ. 

Κάτι κάνεις λάθος... Όλοι σωστά και επιτυχώς έχουν πάρει την υπηρεσία. 

Μια χαρά σε όλα είναι η Cosmote.

Ζητά από κάποιον βοήθεια αν δυσκολεύεσαι για να πάρεις την υπηρεσία.

Δημοσ.

Δεν κάνει λάθος κανένα. Και εγώ πήρα την προσφορά και την ενεργοποίησα και μάλιστα στο mycosmote φαίνονται τα 5gb όμως όταν μπαίνω με δεδομένα στο internet η mycosmote δείχνει ότι τρώω πρώτα τα δεδομένα του συμβολαίου μου!!! Είτε έχει κολλήσει η εφαρμογή της cosmote είτε έχουν κάνει μεγάλη πατάτα εκεί με την προσφορά. Ποτέ δεν έχει υπάρξει προσφορά που να τρως πρώτα τα δεδομένα του συμβολαίου και μετά της προσφοράς!!! Απάλευτοι αν ισχύει...

Δημοσ.

πότε ανανεωτεται χρόνος - data συμβολαίου;

35 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Δεν κάνει λάθος κανένα. Και εγώ πήρα την προσφορά και την ενεργοποίησα και μάλιστα στο mycosmote φαίνονται τα 5gb όμως όταν μπαίνω με δεδομένα στο internet η mycosmote δείχνει ότι τρώω πρώτα τα δεδομένα του συμβολαίου μου!!! Είτε έχει κολλήσει η εφαρμογή της cosmote είτε έχουν κάνει μεγάλη πατάτα εκεί με την προσφορά. Ποτέ δεν έχει υπάρξει προσφορά που να τρως πρώτα τα δεδομένα του συμβολαίου και μετά της προσφοράς!!! Απάλευτοι αν ισχύει...

Δημοσ.

Αρχή κάθε μήνα. Δεν ληγει πρώτα το συμβόλαιο αλλά τα δεδομένα της προσφοράς, κι όμως τρώω δεδομένα του συμβολαίου... Απαράδεκτοι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αρχή κάθε μήνα. Δεν ληγει πρώτα το συμβόλαιο αλλά τα δεδομένα της προσφοράς, κι όμως τρώω δεδομένα του συμβολαίου... Απαράδεκτοι!

Είναι εντελώς παράλογο αυτό!

Στείλε τους εδώ... μάλιστα γράψε το δημόσια αρχικά ώστε να το δούνε και άλλοι!..

https://www.facebook.com/cosmote

αν κάνεις scroll down έχει τη συγκεκριμένη προσφορά

... εγω θα το βαλω το βραδυ και θα μπορεσω να τσεκαρω.

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Μάλλον όταν ακούτε προσφορά τρέχετε όλοι να κάνετε ενεργοποίηση χωρίς να μπαίνετε στη διαδικασία να διαβάσετε τους όρους...

Capture.PNG.ad0e6ed6b82b73179780f9235f74caad.PNG

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Μάλλον όταν ακούτε προσφορά τρέχετε όλοι να κάνετε ενεργοποίηση χωρίς να μπαίνετε στη διαδικασία να διαβάσετε τους όρους...

Capture.PNG.ad0e6ed6b82b73179780f9235f74caad.PNG

Μάλλον δεν διαβάζεις τι έχω γράψει ήδη!!! Τα mb του συμβολαίου μου λήγουν τέλος του μήνα. Τα mb της προσφοράς λήγουν πολύ νωρίτερα και όμως τρώει τα mb του συμβολαίου μου όπως δείχνει η mycosmote εφαρμογή...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μάλλον δεν διαβάζεις τι έχω γράψει ήδη!!! Τα mb του συμβολαίου μου λήγουν τέλος του μήνα. Τα mb της προσφοράς λήγουν πολύ νωρίτερα και όμως τρώει τα mb του συμβολαίου μου όπως δείχνει η mycosmote εφαρμογή...

Μίλησες με την Cosmote? Πότε ανανεώνεται το πρόγραμμά σου;

Δημοσ.

Άντε πάλι. Το πρόγραμμα μου ανανεώνεται στις 1 κάθε μήνα... Αύριο θα πάω από τον Γερμανό να δω αν βγει άκρη. Αλλιώς τους χάρισα 1 ευρώ... Μεγάλο πράγμα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Άντε πάλι. Το πρόγραμμα μου ανανεώνεται στις 1 κάθε μήνα... Αύριο θα πάω από τον Γερμανό να δω αν βγει άκρη. Αλλιώς τους χάρισα 1 ευρώ... Μεγάλο πράγμα...

Ναι άντε πάλι φίλε μου... Είναι απλά τότε, μίλα με την Cosmote γιατί εδώ είναι insomnia (αν σε ενοχλεί να απαντάς).

Θα μπορούσες να λύσεις άμεσα το πρόβλημά σου καλώντας στην υποστήριξη να δουν μήπως για κάποιο λόγο έχει γίνει κάποιο λάθος και στο καλύψουν/διορθώσουν

ΜΦΧ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...