Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_2018-04-02-14-08-37-599_gr.cosmote.whatsup.png

Για κοσμοκαρτα δεν εχω screenshot, αν θελει ας δοσει καποιος χρηστης να βαλω..

Επεξ/σία από zogler1987
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

ωραιος αν και με βλεπω να αλλαζω συνδεση γιατι καταργησανε τα 200 προς ολους με 5 ευρω

Παλι στην κοτε θα γυρισεις.. το δοκιμασα κ γω παλιοτερα.. δεν κανω διαφημιση, αλλα η κοτε ειναι η καλυτερη οπως κ να το κανουμε...

Δημοσ.

να ενημερώσω οτι ισχύει και για κοσμοκάρτα! Αν μπορεί ο TS ας το βάλει στον τίτλο να μην ανοίγουμε διπλό θέμα

Αν ξέρει κανείς ποια ειναι η προθεσμία ενεργοποίησης για το συγκεκριμένο πακέτο ας το πει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, anonik είπε

να ενημερώσω οτι ισχύει και για κοσμοκάρτα! Αν μπορεί ο TS ας το βάλει στον τίτλο να μην ανοίγουμε διπλό θέμα

Αν ξέρει κανείς ποια ειναι η προθεσμία ενεργοποίησης για το συγκεκριμένο πακέτο ας το πει

Αν πατησεις "περισσοτερα" στην εφαρμογη το γραφει... Ειναι ως 9 Απριλίου..

Δημοσ.

απαντάω μονος μου μιας και το βρήκα μετά από λίγο ψάξιμο...9/4 η προθεσμία 

Μόλις τώρα, zogler1987 είπε

Αν πατησεις "περισσοτερα" στην εφαρμογη το γραφει.

δε γράφει "περισσότερα" στη ν κλασσική εφαρμογή της cosmote Πρέπει να πεις οτι θέλεις να πάρεις το πακέτο για να σου δωσει τις έξτρα πληροφορίες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zogler1987 είπε

Παλι στην κοτε θα γυρισεις.. το δοκιμασα κ γω παλιοτερα.. δεν κανω διαφημιση, αλλα η κοτε ειναι η καλυτερη οπως κ να το κανουμε...

Δεν ημουν ποτε εκει ξεκινησα με Voda περασα απο διαφορες αλλα με βλεπω για Wind λογω οτι σε φιλο που ειμαι πυκνα συχνα μονο αυτη εχει σημα εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκτος απο τα GB της προσφορας, λογω ανανεωσης (εβαλα 5 €)  δινουν και 400' προς WU + 100' προς ολους για 1 μηνα

Επεξ/σία από winzig
Δημοσ.

Ουσιαστικά, είναι μια επέκταση σε καρτοκινητά της προσφοράς που έδινε τα τελευταία Σαββατοκύριακοδεύτερα σε συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια (5 gb με 0,90 για  Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα) και σταμάτησε σήμερα.

Λέτε να μην έχει το Πάσχα κανένα free GB, όπως κάθε χρόνο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...