Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Σας παρακαλώ, επειδή ψάχνω για μια 1060 6GB, ποιά μου συνιστάτε να αγοράσω? Θέλω να πληρώσω όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα. Δεν είμαι καν game enthusiast, ίσως χρειαστεί να παίξω κάτι σε κάποια φάση που έχω χρόνο (συνήθως δεν έχω και πολύ) αλλά σε εκείνη τη φάση, το PC μου θέλω να είναι σχετικά έτοιμο να παίξει (σχετικά και πάλι) καλά, ένα game (περισσότερο football, racing κτλ). 

Από οθόνη έχω μία Dell Ultrasharp 27" (2560x1440) με mini DisplayPort, DisplayPort, HDMI και DVI.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ultraxmode είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Σας παρακαλώ, επειδή ψάχνω για μια 1060 6GB, ποιά μου συνιστάτε να αγοράσω? Θέλω να πληρώσω όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα. Δεν είμαι καν game enthusiast, ίσως χρειαστεί να παίξω κάτι σε κάποια φάση που έχω χρόνο (συνήθως δεν έχω και πολύ) αλλά σε εκείνη τη φάση, το PC μου θέλω να είναι σχετικά έτοιμο να παίξει (σχετικά και πάλι) καλά, ένα game (περισσότερο football, racing κτλ). 

Από οθόνη έχω μία Dell Ultrasharp 27" (2560x1440) με mini DisplayPort, DisplayPort, HDMI και DVI.

Ευχαριστώ πολύ!

κοιτα οι τιμες στα καινουργια ειναι ακομα φωτια...

κατα προτιμηση θα ελεγα βρες μια μεταχειρισμενη απο οσο γινεται εμπιστο πωλητη με τα χαρτια της κλπ με κανα 300αρι αν βρεις ...

απο εκει και περα η υλοποιηση πλεον ειναι λιγο πολυτελεια ... σιγουρα να ειναι με δυο ανεμιστηρες ....

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

κοιτα οι τιμες στα καινουργια ειναι ακομα φωτια...

κατα προτιμηση θα ελεγα βρες μια μεταχειρισμενη απο οσο γινεται εμπιστο πωλητη με τα χαρτια της κλπ με κανα 300αρι αν βρεις ...

απο εκει και περα η υλοποιηση πλεον ειναι λιγο πολυτελεια ... σιγουρα να ειναι με δυο ανεμιστηρες ....

Α! Να προσθέσω ότι θα πάρω πίσω το ΦΠΑ (24%) γιατί θα κόψω τιμολόγιο, οπότε πχ αν κάνει 300 ευρώ, εγώ θα πληρώσω 241 ευρώ κοκ. Οπότε για μένα, ένα ποσό 300-330 ευρώ, είναι εφικτό.

Δύο ανεμιστηράκια ε? Ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.

Είχα την 3GB. Δεν έχω κανένα αρνητικό να καταλογίσω. Ακόμα, σε παλαιότερα παιχνίδια ή σε μη απαιτητικά δεν έπιανε καν 60°C για να ανάψουν τα ανεμιστήρια. Είχε παίξει και OC στα 2000ΜΗz με 1v ακριβώς (undervolt). Σταθερότατη και χωρίς να βαράει power limits εκεί.

Αν τη ζόριζες πήγαινε max 72-73°C. Καμία σχέση με τους 87 που έπιανε η 780Ti GHz που είχα πριν, η οποία ήταν και 2 κιλά βαρύτερη (που λέει ο λόγος) και είχε και 3 φουρφούρια... Πολύ αποδοτικές οι Pascal.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html

Εδώ είσαι. Χωρίς λεντάκια και φανφάρες. Τα ανεμιστήρια κλείνουν κάτω από 60°C, δροσερή και αθόρυβη.

Αυτήν είχα στο μυαλό μου.. και μια Gainward.. Η Gainward πολύ χάλια?? (αυτή εννοώ --> https://www.skroutz.gr/s/12625003/Gainward-GeForce-GTX-1060-6GB-3804.html )

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μου γεμίζει το μάτι να πω την αλήθεια, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά για να σου πω σίγουρα.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

την native της οθόνης την ειδατε; 

αφού θα παρεις χωρις φπα τουλάχιστον χτυπα μια 1070 

Ξεφεύγει πολύ όμως..  Μέχρι 250-270 σκεφτόμουν να δώσω συνολικά..

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ultraxmode είπε

Α! Να προσθέσω ότι θα πάρω πίσω το ΦΠΑ (24%) γιατί θα κόψω τιμολόγιο, οπότε πχ αν κάνει 300 ευρώ, εγώ θα πληρώσω 241 ευρώ κοκ. Οπότε για μένα, ένα ποσό 300-330 ευρώ, είναι εφικτό.

Δύο ανεμιστηράκια ε? Ευχαριστώ!

Εμπίπτει στο Νόμο η αγορά κάρτας γραφικών όπως πχ στα κινητα ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kosmasgr είπε

Εμπίπτει στο Νόμο η αγορά κάρτας γραφικών όπως πχ στα κινητα ?

Tι εννοείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον εννοεί αν κατά την αγορά της κάρτας και δηλώνοντας έκδοση τιμολογίου, πληρώνουμε στον προμηθευτή την καθαρή αξία (δεν πληρώνουμε ΦΠΑ), βάσει  ΠΟΛ.1134/28-08-17 παρ.3 , όπως γίνεται πλεόν στην αγορά πχ λάπτοπ ή κινητών.

Επεξ/σία από Hnepes
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hnepes είπε

Μάλλον εννοεί αν κατά την αγορά της κάρτας και δηλώνοντας έκδοση τιμολογίου, πληρώνουμε στον προμηθευτή την καθαρή αξία (δεν πληρώνουμε ΦΠΑ), βάσει  ΠΟΛ.1134/28-08-17 παρ.3 , όπως γίνεται πλεόν στην αγορά πχ λάπτοπ ή κινητών.

Ακριβώς. Γνωρίζει κανείς  ?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, 3DJIN είπε

την native της οθόνης την ειδατε; 

αφού θα παρεις χωρις φπα τουλάχιστον χτυπα μια 1070 

την ειδαμε αλλα ειδαμε και το budget :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...