Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ο μόνος που όταν ακούει/διαβάζει για gaming laptop το μυαλό μου πάει κατευθείαν στα Alienware?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για τα Ελληνικά δεδομένα, τα 3000 είναι πάρα πολλά για gaming laptop. 

Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις(MSI, Lenovo κλπ), αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να πάει σε lapton για gaming, λόγο φορητότητας.

Εγώ είμαι fan των PCs, οπότε σας προτείνω να "χτίσετε" ένα Gaming PC με το 1/3  της τιμής του και αφήστε τους άλλους να πετάν τα λεφτά τους σε "Gaming Laptops"! :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papageorge007 είπε

Για τα Ελληνικά δεδομένα, τα 3000 είναι πάρα πολλά για gaming laptop. 

Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις(MSI, Lenovo κλπ), αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να πάει σε lapton για gaming, λόγο φορητότητας.

Εγώ είμαι fan των PCs, οπότε σας προτείνω να "χτίσετε" ένα Gaming PC με το 1/3  της τιμής του και αφήστε τους άλλους να πετάν τα λεφτά τους σε "Gaming Laptops"! :-)

Συμφωνώ για το χτίσιμο ενός Desktop Gaming PC. Θα Βγει πολύ δυνατότερο συγκριτικά με τα 3 χιλιάρικα. Αλλά ισχύει και το άλλο. Κάποιος που μετακινήται πολύ ισως να είναι και μονόδρομος αυτά τα gaming laptop και έτσι σίγουρα δεν θεωρεί ότι πετά τα λεφτά του. Αυτό το θεωρούμε εμείς που δεν το χρειαζόμαστε.

Προσωπικά δεν μου είναι χρήσιμο επειδή δεν μετακινούμαι σχεδόν καθόλου αλλά θα ήθελα να το είχα. Ειδικά για περιπτώσεις σε κάποιο καράβι η εξοχικού είναι ότι πρέπει. 

Επεξ/σία από Nvidiaman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...