stavros34 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Παιδιά πώς μπορώ να βγάλω κάποιους ιούς από τρία στικάκια με αρχεία που χρειάζονται? Έχω τρία στικάκια τα οποία έχουν ιούς μέσα από μολυσμένο παλιό υπολογιστή. Πως μπορώ να βγάλω τους ιούς χωρίς να πειραχτουν τα αρχεία που έχω?
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Εξαρτάται από τους ιούς. Τι ακριβώς κάνουν; Δοκίμασες να τα σκανάρεις με το antivirus ή με το malwarebytes antimalware;
stavros34 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν έκανα τίποτα ακόμα. Φοβάμαι να τα βάλω στον υπολογιστή. Πως να τα ελέγξω με το antivirus αφού αν τα βάλω στον υπολογιστή φοβάμαι μήπως γίνει τίποτα...
isay Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 κατεβασε ενα cd boot antivirus (καποιοι τα λενε rescue disks), κάψε το σε usb/cd, κανε boot απο αυτο, κανε update στο antivirus και χώσε αφοβα τα στικακια για ελεγχο 1
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αν δεν έχεις ενεργό το autostart, έχεις ενεργό antivirus και δεν τρέξεις κάτι από μέσα δεν θα κολλήσεις κάτι με την "εισαγωγή" και μόνο Ακόμα όμως και να έχεις το autostart ενεργό, θα κλείσεις το παράθυρο χωρίς να πατήσεις κάτι μέσα. 1
stavros34 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Και ένα καλό free antivirus? Έχω το avast αλλά δεν ξέρω αν κάνει για όλους τους ιούς και τα παραπλήσια τους....
jokerakias Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αν τρέξει κανά live Linux και τα φορματαρει από εκεί τα φλασακια δεν θα είναι πιο σίγουρος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα