Nikos_By_Tntt Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καλημερα σκεφτομαι την αγορα samsung S8 σε διαφορα μαγαζια σκρουτζ το βρισκω με ονομασια G950 και G950F ξερει καποιος διαφορες? απο οσο εχω ψαξει γοογλε το G950F ειναι για ευρωπη σκετο χωρις F δεν εχω βρει κατι. ρωταω γιατι δεν θελω να εχω προβλημα με τυχων εγγυησεις κλπ. ευχαριστω.
BlueBlade Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Πάρε το F που είναι Ευρωπαικό να είσαι ήσυχος. Επίσης είσαι σε λάθος κατηγορία, υπάρχει συγκεκριμένη για κινητά.
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 ευχαριστω για την απαντηση. μπορω να το μεταφερω καπως στην σωστη ενοτητα?
BlueBlade Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Θα το κάνουν οι Moderators όταν το δουν υποθέτω, φαντάζομαι μπορείς να κάνεις μια αναφορά και να τους γράψεις ότι θέλει να μεταφέρεις το θέμα. 1
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 5 hours ago, BlueBlade said: Θα το κάνουν οι Moderators όταν το δουν υποθέτω, φαντάζομαι μπορείς να κάνεις μια αναφορά και να τους γράψεις ότι θέλει να μεταφέρεις το θέμα. done
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα