kiriakos777 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 γνωρίζετε πόσα ΜΒ καταναλωνει μέσο ορο ένα game στο lol και αν έχει ικανοποιητικο ping με 3g stick
isay Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Για το ping δεν ξερω, γενικά δεν παιζω παιχνίδια αλλά για το traffic βάλε στον υπολογιστη σου ενα μετρητη traffic, συνδεσου με wifi και παιξε 1-2 games. Μετα δες ποσο traffic κατανάλωσε συνολικά (οχι μονο το παιχνιδι). Μετα αυτό πολλαπλασίασε το επι 1,2 και σίγουρα εισαι μεσα στο ποσο θα σου φαει στο 3g stick. 1 1
bele Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Πριν χρόνια που χρησιμοποίησα στκ για LoL παρατήρησα οτι είναι ~10mb ανα game. Οι μετρήσεις είχαν γίνει με network monitor στο pc..θυμάμαι οτι δεν είχε μεγάλες αποκλίσεις απο την πραγματική καταναλωση 1
bele Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ηταν οκ! Είχα θέμα με το ping βέβαια(100+) , αλλά να σημεωσω οτι ήμουν με 3g , ουτε καν H,H+, και αυτό έγινε πριν 4-5 χρόνια περιπου Ps: αλλα παιχνίδια με παρομοια χαμηλή κατανάλωση που έχω δοκιμάσει είναι diablo 3, hearthstone, dota 2 και κάποια call of duty..δεννξερω τι παιζει με τα συγχρονα battle royals pubg,fortnite κτλπ Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από bele 1
kiriakos777 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bele είπε Ναι ηταν οκ! Είχα θέμα με το ping βέβαια(100+) , αλλά να σημεωσω οτι ήμουν με 3g , ουτε καν H,H+, και αυτό έγινε πριν 4-5 χρόνια περιπου Ps: αλλα παιχνίδια με παρομοια χαμηλή κατανάλωση που έχω δοκιμάσει είναι diablo 3, hearthstone, dota 2 και κάποια call of duty..δεννξερω τι παιζει με τα συγχρονα battle royals pubg,fortnite κτλπ οπότε και το hearthStones έχει χαμηλή κατανάλωση ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση φίλε μου... αν έκανα hotspot το κινητο με 4g θα είχε καλύτερο ping λογικά απλά μην είχε πολύ περισσότερο κατανάλωση ~50 mb θα ήταν ικανοποιητικο Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από kiriakos777
bele Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Όχι δεν θα εχεις τοσα πολλά...ίσως 50 την ωρα, αλλά όχι ανα game. Γενικά αυτά δεν είναι απαιτητικά όσον αφορα το ιντερνετ..τα updates να προσεξεις και να κοιτάς στις αρχές την κατανάλωση. Με 4g δεν θα εχεις κανένα θέμα..πολλοί παιζουν και fps με 4g..καλό gaming! 1
kiriakos777 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου καλό σου βράδυ και καλές γιορτές
billakossss Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά...Μήπως γνωρίζεται πόσα mb καταναλώνει ένα game cs go ??
Delh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Θα ήθελα να ρωτήσω αν παίξω fifa 21 online πόσα δεδομένα θα μου φάει ... Και επίσης σε ps4;;;
Jacobsaridakis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Γνωρίζετε ποσά gb καταναλώνει ένα ps4 με full gaming στην 1 ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα