nogutsnonuts Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηρθε όπως λέει και ο τίτλος να αλλάξω το ηρωικό LGG2 που βγήκε παλικάρι 4 χρόνια τώρα, αλλά τελευταία δείχνει να το λέει το ποίημα.. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Αρκετά έντονη χρήση καθημερινά (spotify, youtube, facebook, instagram, excels, πολύ browsing) με εφαρμογές παράλληλα ανοικτές, οπότε θέλω να αντέχει το LAG. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: από 5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Επειδή τα ΔΑ είναι viral δε θα έλεγα όχι =P 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι πολύ, όπως και η αξιοπρεπής selfie cam. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι, ως extra feature. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ΟΚ 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Μας ενδιαφέρει η αξιόπιστη εγγύηση 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android I guess 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; NEW ONLY Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από nogutsnonuts
nogutsnonuts Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το κοιταω το HTC ΝΑΙ, ωστόσο έκλινα περισσότερο στο huawei P10 mate lite mate, λόγω κάμερας και επειδή μου αρέσει περισσότερο σα συσκευή. Επίσης είναι 8 πύρηνο αν και επειδή δεν ξέρω καλά από επεξεργαστές, δεν είμαι σιγουρος ότι είναι οντως και γρηγορότερο κτλ. Με χαλάει τέλος που το HTC δεν έχει jack θύρα για ακουστικά, γιατί ακούω πολύ μουσική και μπορεί να χρειάζομαι να φορτίζω ταυτόχρονα. Πιστεύεις ότι είναι με διαφορά καλύτερο και να μην το σκεφτώ? Υπάρχει άλλο που θα μπορούσα να κοιτάξω στα λεφτά αυτά? Το xiaomi Mi Note 3 που ειναι πάνω από το budget μου, αλλά μου αρέσει δικαιολογεί τα λεφτά του αυτή τη στιγμή να έκανα υπέρβαση?
saruman123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το mi note 3 δεν υποστηρίζει την 800αρα συν ότι δεν θα έχεις εγγύηση. Στα λεφτά που έχει στην Ελλάδα δεν λέει. Το mate lite δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Το htc ίσα ίσα που είναι και ποιο δυνατό,δεν παίζει ρόλο και 10 πυρήνες να έχει. Επίσης έχει OIS και αξιοπιστη επίσημα εγγύηση που θες. Εδώ σου έχω την σύγκριση και τον τεσσάρων κινητών https://www.kimovil.com/el/sygkrish/htc-u-ultra,huawei-mate-10-litea-l21,huawei-p10-4gb-32gb,xiaomi-mi-note-34gb-64gb Καλό θα είναι να τα δεις και από κοντά. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από saruman123
nogutsnonuts Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αυτό θα κάνω μιας και δεν το χει δει το Ultra και με χεις ψήσει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει την οθόνη του LG V20 Την κάμερα του HTC 10 Το πίσω μέρος μοιάζει με το Galaxy S7 Gorilla Glass 5 και η έκδοση με τα 128GB έχει επικάλυψη από ζαφείρι!! Η μπροστινή κάμερα έχει 16MP. Έχει OIS(Optical image stabilization) Διάφραγμα στην πίσω κάμερα f/1.8 Ανάλυση οθόνης 1440*2560 Snapdragon 821 Τι άλλο θες...... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από saruman123 1
nogutsnonuts Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Από τη στιγμή που μου λες ότι είναι το ίδιο ή και πιο γρήγορο και διαβάζοντας πως η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή είμαι πολύ κοντά να το επιλέξω. Το σκέφτομαι ακόμα γιατί: Με προβληματίζει κυρίως η μπαταρία του γιατί διαβάζω κριτικές πως με βαριά χρήση δε βγάζει μέρα και εγώ θα του κάνω βαριά χρήση. Εμφανισιακά το mate έχει εμφανώς μικρότερα bezels που το κάνει πιο ελκυστικό. Στα λιγότερο σημαντικά το mate θα το πάρω με dual και έχει θύρα jack, που με ενδιαφέρει γτ θα το συνδέω συχνά σε μουσικές.
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Όπως είπες πας και τα βλέπεις από κοντά. Πάντα λέμε ότι σε αυτό π.χ κατέληξα και τελικά περνούμε άλλο όταν τα βλέπουμε. 1
jeetkunedo Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Πολύ καλό το htc u ultra αλλά έχει δυο μειονεκτήματα. Πρώτον η αυτονομία (κοντά στις 4 ώρες SoT) και δεύτερο, είναι πάρα πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Κατά τα άλλα σούπερ το κινητό.
nogutsnonuts Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα αλλάξω λίγο την αναζήτηση, αλλά επειδή υπάρχει η δυνατότητα στο budget ( από επιλογή έβαλα ταβάνι τα 300€), αν ανέβω στα 370 βρίσκω τα: Samsung Galaxy S7 LG G6 Huawei Honor 9 Xiaomi Mi 6 HTC 10 Θα κάνει κάποιο από αυτά (ή όποιο μου διαφεύγει) την τόσο μεγάλη διαφορά που να δικαιολογεί την υπέρβαση στο budget? Το HTC U Ultra με καλύπτει σε αυτά που ψάχνω (βλ. φόρμα), εδικά σε επεξεργαστή/δύναμη/ποιότητα, φωτογραφική, αλλά με χαλάει: Η μπαταρία Το μέγεθος/εμφάνιση/bezels Για πείτε απόψεις! Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από nogutsnonuts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα