diehard20 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Γεια σας παιδιά...θέλω να ανοίξω ένα θέμα εδώ σε εσάς που ασχολείστε...θα ήθελα βοήθεια για να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου(σταθερό)...από socket 1150...διότι δεν παίζει πραγματικά κανένα παιχνίδι...πχ PUBG που είναι και επίκαιρο...οποίος μπορεί να βοηθήσει καλό θα ήταν...αν θέλετε σας λέω και το τι έχω τώρα μέσα... Υ.Γ συγνώμη αν υπήρχε κάπου αυτό το θέμα...
kataramenos32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Ανοιξε θεμα στη σωστη κατηγορια και συμπληρωσε τη φορμα αναβαθμισης
Ghost007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 καλυτερα να ανοιξεις νεο θεμα στη κατηγορια αναβαθμισεις και να συμπληρωσεις αυτα... Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
antonisem Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, diehard20 είπε Γεια σας παιδιά...θέλω να ανοίξω ένα θέμα εδώ σε εσάς που ασχολείστε...θα ήθελα βοήθεια για να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου(σταθερό)...από socket 1150...διότι δεν παίζει πραγματικά κανένα παιχνίδι...πχ PUBG που είναι και επίκαιρο...οποίος μπορεί να βοηθήσει καλό θα ήταν...αν θέλετε σας λέω και το τι έχω τώρα μέσα... Υ.Γ συγνώμη αν υπήρχε κάπου αυτό το θέμα... Λοιπον εισαι πολυ τυχαιρος γιατι χθες κιολας εκανα αναβαθμιση 1150 scoket. Λοιπον και εγω παιζω pubg Είμαι με 16gb ram 1060 3gb ,i3 4330. Χαλαρα 60 fps αλλα μου εκανε κατι κοληματα χωρις να παιφτουν τα fps. Εκανα αγορα i5 4440 και αυτο σταμάτησε. Οποτε με μια επνδυση 100€ και μετα πουλας τον ι3 οπως και εκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα