Otacon Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Για περιορισμένο χρονικό διάστημα το Humble Bundle με κάθε συνδρομή 12 μηνών στο Monthly Bundle επιστρέφει $20 (16.20€), τα οποία προστίθενται στο Humble Wallet και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές στο Humble Store. Αξίζει για όσους αγοράζουν τακτικά το Monthly Bundle, καθώς ακόμα και αν δε σας ενδιαφέρει το bundle ενός μήνα βάσει των early unlocks, μπορείτε να κάνετε pause τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή ώστε να μη λάβετε το bundle ενός ή περισσότερων μηνών. 1 1
7nisiotis Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δηλαδή ακόμα και να πάρουμε το 12 μηνο κ ακυρώσουμε στο πρώτο μήνα κρατάμε το bonus;
yannies82 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δηλαδή ακόμα και να πάρουμε το 12 μηνο κ ακυρώσουμε στο πρώτο μήνα κρατάμε το bonus; Αν πάρεις το 12 μηνο πληρώνεις εξ αρχής και για τους 12 μήνες (132 δολάρια). Αν ακυρώσεις στον πρώτο μήνα τότε θα έχεις προπληρωσει τη συνδρομή για 1 χρόνο, απλώς αυτή δε θα ανανεωθεί όταν λήξει. 1
Otacon Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Εμένα μου το εμφανίζει κανονικά. Κοίτα στο link που έχω δώσει κάτω από την επιλογή για 12 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα