oktanio Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλό βράδυ στο φόρουμ Παιδιά σήμερα τον ήπια άσχημα το λάπτοπ μου έκαψε κάρτα γραφικών Ένα Acer aspire V3 771g Με επεξεργαστή i3 8GB ram 710m 2gb GPU Ήταν ένα καλό μηχανημα και μου κράτησε χρόνια συντροφιά Δεν είχα παράπονα έπαιζα σχεδόν τα τα πάντα στο low GTA 5 / HELLBLADE / WATCH DOGS 1 ASSASIN CREED όλα εκτός τελευταίο Witcher 2 Δυστυχώς τώρα δεν έχουμε τίποτα Τι να κάνουμε όμως οικονομία λεφτά στην άκρη και πάμε για άλλο RIP Acer Θα ήθελα προτάσεις Πρώτον λόγο εργασιας δεν έχω σταθερό μέρος άρα μόνο λάπτοπ Οθόνη 17 κάνει άνω Ram 12 και άνω Gpu 4 giga και άνω Χρήματα 1500 max Κοιτάω αυτό https://www.skroutz.gr/s/13551002/Asus-G701VO-IH74K-i7-6820HK-32GB-2x-256GB-GeForce-GTX-980M-FHD-W10.html 1300€ Έχει 980m και μνήμη στην ram 8giga Η να αγοράσω κάτι ποιο καινούργιο με ποιο καινούργια κάρτα (1050+) αλλα με λιγότερη μνήμη στην κάρτα γραφικών Παράδειγμα αυτό https://www.skroutz.gr/s/11691423/Asus-Rog-GL753VD-GC082T-i5-7300HQ-12GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-1050-FHD-W10.html#specs Ποιο καινούργια κάρτα γραφικών όμως έχει 4 γιγα μνήμη στην κάρτα Τώρα να αναφέρω ότι έχω ένα φίλο που έχει Amd FX ένα απλό επεξεργαστή και φτηνό και μάλιστα παλιό με 32 γιγα ραμ Και μια κάρτα 1050 Asus και παίζει όλα τα παιχνίδια τα καινούργια Η κάρτα γραφικών παίρνει σχεδόν όλο το φορτίο Δεν κοιτάω πολύ τι επεξεργαστή θα έχει το λάπτοπ Απλά θέλω να παίζει κανένα παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο μου Και θα κάνω γραφικές εργασιες σε αυτόν και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται τα έτρεχα μέχρι και στο Άσερ Ελπίζω να μου δώσετε τα φώτα σας παρακαλώ και την γνώμη σας παρακαλώ
greengr21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Τρέχα αύριο φίλε σε κανένα κωτσοβολο μήπως πετύχεις αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/177615-lenovo-legion-y520-15ikbn-i7-7700hq/8gb/1tb%26128gb/6gb 1
oktanio Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Σχετικά πολύ μέτριο Υψηλές θερμοκρασίες Βάλανε 8 ραμ Και βίντεο 6 ? Οθόνη 15 Το έχω δει Αμερική καιρό πριν ακόμα ποιο φτηνά Ευχαριστώ πάντως
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, oktanio είπε Καλό βράδυ στο φόρουμ Παιδιά σήμερα τον ήπια άσχημα το λάπτοπ μου έκαψε κάρτα γραφικών Ένα Acer aspire V3 771g Με επεξεργαστή i3 8GB ram 710m 2gb GPU Ήταν ένα καλό μηχανημα και μου κράτησε χρόνια συντροφιά Δεν είχα παράπονα έπαιζα σχεδόν τα τα πάντα στο low GTA 5 / HELLBLADE / WATCH DOGS 1 ASSASIN CREED όλα εκτός τελευταίο Witcher 2 Δυστυχώς τώρα δεν έχουμε τίποτα Τι να κάνουμε όμως οικονομία λεφτά στην άκρη και πάμε για άλλο RIP Acer Θα ήθελα προτάσεις Πρώτον λόγο εργασιας δεν έχω σταθερό μέρος άρα μόνο λάπτοπ Οθόνη 17 κάνει άνω Ram 12 και άνω Gpu 4 giga και άνω Χρήματα 1500 max Κοιτάω αυτό https://www.skroutz.gr/s/13551002/Asus-G701VO-IH74K-i7-6820HK-32GB-2x-256GB-GeForce-GTX-980M-FHD-W10.html 1300€ Έχει 980m και μνήμη στην ram 8giga Η να αγοράσω κάτι ποιο καινούργιο με ποιο καινούργια κάρτα (1050+) αλλα με λιγότερη μνήμη στην κάρτα γραφικών Παράδειγμα αυτό https://www.skroutz.gr/s/11691423/Asus-Rog-GL753VD-GC082T-i5-7300HQ-12GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-1050-FHD-W10.html#specs Ποιο καινούργια κάρτα γραφικών όμως έχει 4 γιγα μνήμη στην κάρτα Τώρα να αναφέρω ότι έχω ένα φίλο που έχει Amd FX ένα απλό επεξεργαστή και φτηνό και μάλιστα παλιό με 32 γιγα ραμ Και μια κάρτα 1050 Asus και παίζει όλα τα παιχνίδια τα καινούργια Η κάρτα γραφικών παίρνει σχεδόν όλο το φορτίο Δεν κοιτάω πολύ τι επεξεργαστή θα έχει το λάπτοπ Απλά θέλω να παίζει κανένα παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο μου Και θα κάνω γραφικές εργασιες σε αυτόν και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται τα έτρεχα μέχρι και στο Άσερ Ελπίζω να μου δώσετε τα φώτα σας παρακαλώ και την γνώμη σας παρακαλώ Καλημερα,αν δεν σε ενδιαφερει η φορητοτητα(μπορεις να αφαιρεσεις μπαταρια κ εναν ssd για να ελαφρυνει) κ ψαχνεις για desktop replacement το πρωτο που εκανες λινκ θα σε καλυψει σε games με overkill τα 32gb ram...αχρειαστα να ειναι,πανω απο 8gb δυσκολα θα αξιοποιησεις δλδ μπορεις να πουλησεις 16gb ram κ δεν θα σου λειψουν.Ενδεικτικα με την 870m της υπογραφης,η οποια ειναι πολυ παρακατω απο την 980m,παιζω τα παντα απροβληματιστα κ επισης αυτο http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980M-vs-Nvidia-GTX-1050-Ti/m15596vs3649.Ελπιζω να βοηθησα Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Acrobatis7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Alienware... Δινεις κατι παραπανω αλλα αξιζει καθε ευρω. Και το on-site service που εχουν αφηνει ολες τις υπολοιπες εταιριες χιλιομετρα πισω... 1
dimitris206 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το πρωτο asus που κοιτας το κοιταγσ και εγω και μαλιστα το ειδα απο κοντα σε καταστημα ωραιο εργαλειο αλλα καθολου φορητο ειναι σε μεγεθος alienware.. Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι οτι παιρνει μονο 2 δισκους m.2 δεν εχει 2.5 αρη δισκο αρα ακριβο να βαλεις μεγαλυτερο.
oktanio Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Alienware... Δινεις κατι παραπανω αλλα αξιζει καθε ευρω. Και το on-site service που εχουν αφηνει ολες τις υπολοιπες εταιριες χιλιομετρα πισω... Ωραία μηχανηματα όμως δίνεις πολλά περισσότερα για το όνομα και μόνο και έχουν θέμα θερμοκρασίας έχει φίλος ωραίο μηχανημα όμως 95οC cpu είναι πολύ 4 λεπτά πριν, dimitris206 είπε Το πρωτο asus που κοιτας το κοιταγσ και εγω και μαλιστα το ειδα απο κοντα σε καταστημα ωραιο εργαλειο αλλα καθολου φορητο ειναι σε μεγεθος alienware.. Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι οτι παιρνει μονο 2 δισκους m.2 δεν εχει 2.5 αρη δισκο αρα ακριβο να βαλεις μεγαλυτερο. Το κοιτάω εγώ να το πάρω δυστυχώς λόγο εργασιας αναγκαστικά λάπτοπ Όμως είναι ένα βασικό μείον αν δεν μπορεί να πάρει 2.5 δίσκους μωλις σήμερα μιλησα μετά κεντρικά άσους και περιμένω απάντηση Λάπτοπ με παιχνίδια που πλέον αγγίζουν τα 50gb και άνω είναι θέμα (μεγάλο θέμα ) Είσαι σίγουρος για την πληροφορία αυτήν ? Θέλω να το αγοράσω και εγώ αν θέλεις κρατάμε επαφή
dimitris206 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δυστυχως ναι.. https://www.notebookcheck.net/Asus-G701VO-CS74K.174386.0.html
Acrobatis7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, oktanio είπε Ωραία μηχανηματα όμως δίνεις πολλά περισσότερα για το όνομα και μόνο και έχουν θέμα θερμοκρασίας έχει φίλος ωραίο μηχανημα όμως 95οC cpu είναι πολύ Ναι - Δινεις περισσοτερα. Ναι - εχουν θεματα με τις θερμοκρασιες (Πες στο φιλο σου να κανει service. Το 95 ειναι πολυ. Το 75 που εχω εγω σε stress test δεν ειναι καθολου πολυ.) Ναι - αξιζει καθε ευρω. Δεν περιμενεις σε κισεδες για service. Ερχεται στο χωρο σου ο τεχνικος και στα κανει ολα μεσα σε 2 εργασιμες μερες απο το τηλεφωνημα. Δεν πεφτει η τιμη του κατακορυφα εαν θελεις να το πουλησεις. Υπερτιμημενα λαπτοπ ειναι τα apple. Ειχα και απο κεινα. Εκει οντως πληρωνεις μονο ονομα σε σχεση με οτιδηποτε αλλο. Προσωπικα... Δεν ξαναπαιρνω αλλη μαρκα λαπτοπ. Μονο Alienware / Dell 1
oktanio Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, dimitris206 είπε Δυστυχως ναι.. https://www.notebookcheck.net/Asus-G701VO-CS74K.174386.0.html Η τιμή είναι 3 φορές πάνω Αυτός επάνω έχει 1300 Και αυτός εδώ 3300 47 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Ναι - Δινεις περισσοτερα. Ναι - εχουν θεματα με τις θερμοκρασιες (Πες στο φιλο σου να κανει service. Το 95 ειναι πολυ. Το 75 που εχω εγω σε stress test δεν ειναι καθολου πολυ.) Ναι - αξιζει καθε ευρω. Δεν περιμενεις σε κισεδες για service. Ερχεται στο χωρο σου ο τεχνικος και στα κανει ολα μεσα σε 2 εργασιμες μερες απο το τηλεφωνημα. Δεν πεφτει η τιμη του κατακορυφα εαν θελεις να το πουλησεις. Υπερτιμημενα λαπτοπ ειναι τα apple. Ειχα και απο κεινα. Εκει οντως πληρωνεις μονο ονομα σε σχεση με οτιδηποτε αλλο. Προσωπικα... Δεν ξαναπαιρνω αλλη μαρκα λαπτοπ. Μονο Alienware / Dell Πολύ χρήμα έχει πέσει παξιμάδι και αλάτι μόνο για κάμποσο καιρό 😂 Μέχρι Νάτα μαζέψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα