mp123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε ποσο χρονων εισαι ρε μπ? σε φωτο που σε εχω δει στο τοπικ με της φωτο δεν μου κανεις πανω απο 40 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου παντως εαν σου μεινει απωθημενο σον και καλα να χαλασεις λεφτα για καινουριο αμαξι μπορεις να με ειδοποιησεις να συνεργαστουμε θα μου δινεις τα λεφτα και θα στα κανω κεφαλαιο! θα εχω ενα μικρο ποσοστο της ταξεως του 91.9% Βαλε αλλα 5. αμαξι θα παρω οταν ληξει η εγγυηση του ταρζαν που εχω τωρα. Αλλα μια μηχανη 250 300 θα την παρω το καλοκαιρι.αυτο μου λειπει. Αμαξι και σκουτερ εχω. Να τα οδηγουμε ολα. Οχι μονο αυτοκινητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Kαι δεν παίρνεις το νέο c4 cactus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Αν ξεφύγουμε από την Ιαπωνία, εμένα μου αρέσει αρκετά το Arona (νομίζω το ξαναείπα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις προηγουμενες σελιδες αλλ αμια υπερ-τιμια προταση ειναι το GS της MG. Εχει οτι εχουν τα μεγαλα αδερφακια στα 2/3 της τιμης. Δεν γνωριζω αν κυκλοφορει ελλαδα ομως. MG GS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, hexenlord είπε Δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις προηγουμενες σελιδες αλλ αμια υπερ-τιμια προταση ειναι το GS της MG. Εχει οτι εχουν τα μεγαλα αδερφακια στα 2/3 της τιμης. Δεν γνωριζω αν κυκλοφορει ελλαδα ομως. MG GS πως ειχα την αισθηση οτι η MG εχει κλεισει παρεακι με τη rover? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, paylidis είπε πως ειχα την αισθηση οτι η MG εχει κλεισει παρεακι με τη rover? Θεωρω πως εχει αγοραστει απο μια κινεζικη. Τεσπα, ισως το σχολιο μου να ηταν ακυρο δεδομενου οτι εγω κρινω με ενα τετοιο MG GS που φοραει 2lt turbo κινητηρα με πολλα εξτρα καλουδια και κοστιζει 65000 αεδ, ητοι 14.3κ εουρω. Τιμη η οποια ειναι εξευτελιστικη σε σχεση με αυτα που ζητουν εδω ελαφρως χειροτερα μοντελα απο αποψη επιδοσεων (rav 4, santa fe, kia sportage, juke, kicks c-hr). Απότι ειδα στο ΗΒ ο κινητηρας ειναι 1.5λιτρων οποτε το αβανταζ χανεται εν μερει. Επειδη εχω δει απο κοντα ολα τα μοντελα που ανεφερα (και ακομη περισσοτερα, Chevrolet trax, geely GSport etc etc) μπορω να πω πως απο χαρακτηριστηκα ηταν κομπλε, ισως το εσωτερικο στο ταμπλο να ειχε μια αισθηση παραπανω πλαστικουρας λογω ας πουμε φθηνοτερων υλικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 2:42 ΜΜ, NickTG είπε Τι σχέση έχει αυτό άραγε με το θέμα? Πως συνδύασες το βασικό μισθό? Για ποιο μήνυμα ακριβώς μιλάς? Αφου δεν εχει σχεση τοτε δεν ασχολεισαι και με την καταναλωση... Δηλαδη αυτος που εχει το σεβαστο ποσο για την αποκτηση του, οπως μπαινει και στην διαδικασια αν του βγαλει καποια ζημια να τα σταξει.. θα τον πειραξει αν καιει 2-3 λιτρα παραπανω? Αυτα ειναι λιμοκοντορικα...!!! Τι? η φασολαδα πανω να βραζει.. και κατω αραγμενη η μοστρα..!!! Και δεν ειναι λιγοι αυτοι(οι περισσοτεροι) που στριμωχνονται οικονομικα για να πληρωσουν τη μοστρα! Ποτέ ενα καινουργιο αυτοκινητο δεν σου βγαινει οικονομικα καλυτερο(ιδιως act-tsi) σε σχεση με ενα παλιο αξιοπιστο! Πληρωνεις παθητικη ασφαλεια και μοστρα. Αλλο παραδειγμα daihatsu cuore αποτυχια! χαμηλη καταναλωση αλλα μονοπωλιο στα ανταλλακτικα και πανακριβα! Τα vw ειναι σαν μια ωραια γκομενα που πρεπει να τα σκας για να το κρατησεις! Γι αυτο και πουλανε..! γι αυτο στο τελος χανουν και πολυ απο την αρχικη τους αξια..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 αυτοι οι κινητήρες με τα 1000 κυβικά τι λενε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 30 minutes ago, gia_nnis said: Αφου δεν εχει σχεση τοτε δεν ασχολεισαι και με την καταναλωση... Δηλαδη αυτος που εχει το σεβαστο ποσο για την αποκτηση του, οπως μπαινει και στην διαδικασια αν του βγαλει καποια ζημια να τα σταξει.. θα τον πειραξει αν καιει 2-3 λιτρα παραπανω? Αυτα ειναι λιμοκοντορικα...!!! Τι? η φασολαδα πανω να βραζει.. και κατω αραγμενη η μοστρα..!!! Και δεν ειναι λιγοι αυτοι(οι περισσοτεροι) που στριμωχνονται οικονομικα για να πληρωσουν τη μοστρα! Ποτέ ενα καινουργιο αυτοκινητο δεν σου βγαινει οικονομικα καλυτερο(ιδιως act-tsi) σε σχεση με ενα παλιο αξιοπιστο! Πληρωνεις παθητικη ασφαλεια και μοστρα. Αλλο παραδειγμα daihatsu cuore αποτυχια! χαμηλη καταναλωση αλλα μονοπωλιο στα ανταλλακτικα και πανακριβα! Τα vw ειναι σαν μια ωραια γκομενα που πρεπει να τα σκας για να το κρατησεις! Γι αυτο και πουλανε..! γι αυτο στο τελος χανουν και πολυ απο την αρχικη τους αξια..! Από πότε δεν ασχολείσαι? Αν μπορείς να τα αποφύγεις αυτά τα 2-3 λίτρα γιατί να μην το κάνεις? Τι λογική είναι αυτή? Πάλι ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, NickTG είπε Από πότε δεν ασχολείσαι? Αν μπορείς να τα αποφύγεις αυτά τα 2-3 λίτρα γιατί να μην το κάνεις? Τι λογική είναι αυτή? Πάλι ότι να ναι. Εσυ εισαι οτι να ναι γιατι ακομα και ετσι δεν εχει καμια σχεση η καταναλωση του κατασκευαστη με την πραγματικοτητα! Στις αρχες που βγηκαν τα tsi εκαναν πλυση εγκεφαλου στον κοσμο για την χαμηλη καταναλωση και αφου πουλησε.. αρκετοι ιδιοκτητες ειχαν παραπονα..!!! Η τσεπη που μπορει να αντιπροσωπευσει ενα τετοιο αυτοκινητο δεν θα δωσει βαση στη καταναλωση.. γιατι αν κολώσει εκει τοτε η υποθεση ειναι φασολα και πιλοτη!!! Και αν πραγματικα εχουν φτιαξει την καταναλωση στα vw εκει που παει η τιμη αποκτησης και με αυτα που προκειται να πληρωσεις στο εμμεσο-αμεσο μελλον τα 7λ γινονται 15λ!!! Αλλα αυτα που λεω ειναι εκτος θεματος... Γιατι ειπαμε μιλαμε μονο καταναλωση! Ειναι ομως παρακαταθηκη για τους αφελεις..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 2 minutes ago, gia_nnis said: Εσυ εισαι οτι να ναι γιατι ακομα και ετσι δεν εχει καμια σχεση η καταναλωση του κατασκευαστη με την πραγματικοτητα! Στις αρχες που βγηκαν τα tsi εκαναν πλυση εγκεφαλου στον κοσμο για την χαμηλη καταναλωση και αφου πουλησε.. αρκετοι ιδιοκτητες ειχαν παραπονα..!!! Η τσεπη που μπορει να αντιπροσωπευσει ενα τετοιο αυτοκινητο δεν θα δωσει βαση στη καταναλωση.. γιατι αν κολώσει εκει τοτε η υποθεση ειναι φασολα και πιλοτη!!! Και αν πραγματικα εχουν φτιαξει την καταναλωση στα vw εκει που παει η τιμη αποκτησης και με αυτα που προκειται να πληρωσεις στο εμμεσο-αμεσο μελλον τα 7λ γινονται 15λ!!! Αλλα αυτα που λεω ειναι εκτος θεματος... Γιατι ειπαμε μιλαμε μονο καταναλωση! Ειναι ομως παρακαταθηκη για τους αφελεις..!!! Που έγραψα εγώ ότι η εργοστασιακή είναι ίδια με την πραγματική? Μονό στο μυαλό σου δεν θα δώσει βάση στην κατανάλωση. Ίσα ίσα για πολλούς είναι από τα σημαντικά κριτήρια ακόμα και επειδή πιο ακριβά αυτοκίνητα. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν τους νοιάζει είτε γιατί δεν κάνουν τόσα χιλιόμετρα είτε γιατί θέλουν το πιο γρήγορο είτε γιατί απλά τους αρέσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Κατά τα άλλα συνεχίζεις με ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, NickTG είπε Που έγραψα εγώ ότι η εργοστασιακή είναι ίδια με την πραγματική? Μονό στο μυαλό σου δεν θα δώσει βάση στην κατανάλωση. Ίσα ίσα για πολλούς είναι από τα σημαντικά κριτήρια ακόμα και επειδή πιο ακριβά αυτοκίνητα. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν τους νοιάζει είτε γιατί δεν κάνουν τόσα χιλιόμετρα είτε γιατί θέλουν το πιο γρήγορο είτε γιατί απλά τους αρέσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Κατά τα άλλα συνεχίζεις με ότι να ναι. Ναι ρε μεγαλε γιατι οταν λες τι σχεση εχει η καταναλωση με τα υπολοιπα.. καταλαβαινω πολλα.. και ολο το στορι ξεκιναει με την Μαργαριτα που μιλαει για πραγματικα χαμηλες καταναλωσεις.. σεβομαι αυτα που λεει.. αλλα της κανω στο τελος ξυριζουν το γαμπρο και κει μπαινεις εσυ... Τελος παντων... Στην τελικη περα απο την καταναλωση τα υπολοιπα τα πληρωνει αλλος??? Εγω ανοιγω και αυτον τον παραγοντα.. και ο καθενας οτι θελει φιλτραρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ολα τα suv των 20κ είναι μικρά αυτοκίνητα που απλα ψηλώσανε λίγο και ανέβηκε η τιμή 5000. Χαρακτηριστικό παράδειγμα pulsar με qashqai. Εγώ πάντως αφού κοίταξα όλα τα αμάξια μέχρι τα 25κ αποφάσισα και παρήγγειλα honda civic 1.5 αυτόματο γιατί απλά το αυτοκίνητο είναι άλλη κλάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 04/04/2018 στις 9:15 ΠΜ, hexenlord είπε Δεν ξερω αν εχει ειπωθει στις προηγουμενες σελιδες αλλ αμια υπερ-τιμια προταση ειναι το GS της MG. Εχει οτι εχουν τα μεγαλα αδερφακια στα 2/3 της τιμης. Δεν γνωριζω αν κυκλοφορει ελλαδα ομως. MG GS Κινεζιες και στα αυτοκινητα πλεον Και το οτι εχει αρκετα αξεσουαρ, δε σημαινει οτι ειναι και ιδιο με τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα