NemeSis1990 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Το s-cross ειναι μια κατηγορια κατω απο τα 3.παρε η' το asx η' το vitara. Δες ποιο σου βγαινει vfm και παρτο. Μην το πολυσκεφτεσε. θα κανω ενα τεστ drive το βιταρα να δω τι παιζει...αν ειναι πιο off road δεν θα το προτιμησω Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από NemeSis1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε θα κανω ενα τεστ drive το βιταρα να δω τι παιζει...αν ειναι πιο off road δεν θα το προτιμησω Ενα απο τα δυο παρε. Ωραια αυτοκινητα, καινουργια με εγγυηση. Νομιζω το suzuki εχει 7 χρονια. Στα πολυ θετικα αυτο. Καλοταξιδο να το χαρεις το καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Απο την μια λες 14.000 με ταβάνι τα 18 , και απο την αλλη λες για το asx που εχει 18.890 χωρις μεταλλικό , πινακιδες , τελη κτλπ. Μονο το γυμνο vitara ειναι στο budget σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, amagawd είπε Απο την μια λες 14.000 με ταβάνι τα 18 , και απο την αλλη λες για το asx που εχει 18.890 χωρις μεταλλικό , πινακιδες , τελη κτλπ. Μονο το γυμνο vitara ειναι στο budget σου κατι αλλο μεχρι 18 χιλιαρικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε κατι αλλο μεχρι 18 χιλιαρικα? Γιαπωνεζικο οπως μονο θες κατω απο τα 18000 ψιλοsuv full extra βενζινη το εχει φιλος παρα πολυ ποιοτικο αλλα δεν ξερω αν σε καλυπτει μονο το nissan juke. Για 4μελη οικογενεια ειναι ωραιο. Καμπινα καμμια σχεση με αυτα που εχεις πει. Πολυ καλυτερη ποιοτητα μαλακα πλαστικα, σπορ χαρακτηρας, τραβαει καλα. 1.2 turbo. Δες το δεν χανεις τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 και κατι αλλο οχι γιαπωνεζικο, τι λεει το ford ecosport? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε και κατι αλλο οχι γιαπωνεζικο, τι λεει το ford ecosport? Μεγεθος φιεστα στην καμπινα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, mp123 είπε Γιαπωνεζικο οπως μονο θες κατω απο τα 18000 ψιλοsuv full extra βενζινη το εχει φιλος παρα πολυ ποιοτικο αλλα δεν ξερω αν σε καλυπτει μονο το nissan juke. Για 4μελη οικογενεια ειναι ωραιο. Καμπινα καμμια σχεση με αυτα που εχεις πει. Πολυ καλυτερη ποιοτητα μαλακα πλαστικα, σπορ χαρακτηρας, τραβαει καλα. 1.2 turbo. Δες το δεν χανεις τιποτα. Ωραίο το juke! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, zio10 είπε Ωραίο το juke! Ηταν να το παρω πριν 2 χρονια αλλα πηρα τοτε το captur. Την μεγαλυτερη βλακεια που εκανα σε οσα αμαξια εχω παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Ηταν να το παρω πριν 2 χρονια αλλα πηρα τοτε το captur. Την μεγαλυτερη βλακεια που εκανα σε οσα αμαξια εχω παρει. Τόσο χάλια βγήκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, zio10 είπε Τόσο χάλια βγήκε; Να μην τα αναλυω. Εχω αλλαξει 9 αυτοκινητα ξερω λιγα πραγματα. Αυτο δεν θελω να το θυμαμε. Τουλαχιστον 1.5 χρονο ζημια δεν εβγαλε. Ψαροβαρκα ηταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Να μην τα αναλυω. Εχω αλλαξει 9 αυτοκινητα ξερω λιγα πραγματα. Αυτο δεν θελω να το θυμαμε. Τουλαχιστον 1.5 χρονο ζημια δεν εβγαλε. Ψαροβαρκα ηταν. απορια και τα 9 ηταν καινουρια? : p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Το Juke ειναι πολυ μικρο σε θεματα χωρων. Εχω κανει διαδρομη στο πισω καθισμα του και καθε αλλο παρα καλο ηταν και δεν ειμαι και Αντετοκουμπο στο μποι. Η εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικη, εμενα δεν μου αρεσει. Στο δρομο παει μονο ευθεια, δεν αγαπαει τις στροφες γενικα. Στα θετικα ειναι οτι το 1.2 τουρμπο εχει καλη καταναλωση και καλουτσικο γκαζι. Προσωπικα το βρισκω (πολυ) ακριβο για αυτα που προσφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Τα 5 ναι. Τα 4 ηταν μτχ 3ετιας κατω απο 50000χλμ ακριβη κατηγορια που τα πηρα μιση τιμη απι οτι καινουργια. Δεν λεω τα χαρηκα. Εκανα το κεφι μου. Τωρα τα βαρεθηκα. Δεν ξαναδινω πανω απο 14000 ευρω για αμαξι και θα τα αλλαζω οταν ληξει η εγγυηση. Εβαλα μυαλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Τα 5 ναι. Τα 4 ηταν μτχ 3ετιας κατω απο 50000χλμ ακριβη κατηγορια που τα πηρα μιση τιμη απι οτι καινουργια. Δεν λεω τα χαρηκα. Εκανα το κεφι μου. Τωρα τα βαρεθηκα. Δεν ξαναδινω πανω απο 14000 ευρω για αμαξι και θα τα αλλαζω οταν ληξει η εγγυηση. Εβαλα μυαλο. ποσο χρονων εισαι ρε μπ? σε φωτο που σε εχω δει στο τοπικ με της φωτο δεν μου κανεις πανω απο 40 Spoiler παντως εαν σου μεινει απωθημενο σον και καλα να χαλασεις λεφτα για καινουριο αμαξι μπορεις να με ειδοποιησεις να συνεργαστουμε θα μου δινεις τα λεφτα και θα στα κανω κεφαλαιο! θα εχω ενα μικρο ποσοστο της ταξεως του 91.9% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα