Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα βρεις την επιλογη στις Ρυθμισεις του Δικτυου σου (LAN / Wireless). Για καθε Λειτουργικο Συστημα ειναι διαφορετικες

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ? Εβαλα την διεύθυνση στο modem , θα πρέπει να την βάλω και ξεχωριστά σε κάθε συσκευή ...?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Τις έβαλα και με νέα μέτρηση από 12 mbps φτάνω 21-22  mbps! Πολύ ωραια υπηρεσία.:rolleyes:

καλη πρωταπριλια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, soundkeeper είπε

Να ρωτήσω κάτι ? Εβαλα την διεύθυνση στο modem , θα πρέπει να την βάλω και ξεχωριστά σε κάθε συσκευή ...?

Όχι γιατί οι συσκευές σου συνδέονται στο modem. Εκτός και αν έχεις άλλες ρυθμίσεις στην κάθε συσκευή.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το έβαλα και μετά απο 5 λεπτα μίκρυνε ο ... τσιτσιφρίγκος και ευτυχως γιατί τωρα δε χρειάζεται να τον διπλώνω.

Πέρα απο αυτά που διαβάζω, μια χαρα ειναι σαν υπηρεσία, πολύ καλός ανταγωνιστής του google dns και σαν υπηρεσία ήρθε για να μείνει. Απο την άλλη θα μείνω στο adguard dns γιατι πρακτικά βλέπω οτι κάνει πάρα πολύ καλη δουλεια στο κόψιμο διαφημίσεων, malware domains και phising sites χωρίς να ασχολούμαι. Τα εχω βάλει στο router και ολες οι συσκευες πίσω απο το router προστατευονται επαρκώς. Εδω και 3-4 μήνες αρχισα να το βαζω και σε routers ανθρώπων του κύκλου μου και τα τηλεφωνήματα τύπου "κάτι κόλλησα μπορεις να μπεις να δεις; " εχουν μειωθεί κατακόρυφα. Για οικογενειες με παιδια σε μικρες ηλικίες εχει και dns που κόβει και το πορνο και γενικά οτιδηποτε ακαταλληλο.

Το αρνητικό. Ειναι λιγο πιο αργο απο το google dns και πιο αργο απο το cloudflare dns, αλλά οχι τοσο ωστε να το αλλαξω και να χασω τα πλεονεκτηματα.

1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Τις έβαλα και με νέα μέτρηση από 12 mbps φτάνω 21-22  mbps! Πολύ ωραια υπηρεσία.:rolleyes:

Αν δεν είναι "καλή πρωταπριλια" κάπου κάνεις λάθος. Το dns δεν αυξάνει το bandwidth, αλλά μειώνει (´η αυξάνει) το response time. Διαφορετικά πράγματα

• Like 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, isay είπε

Εγω το έβαλα και μετά απο 5 λεπτα μίκρυνε ο ... τσιτσιφρίγκος και ευτυχως γιατί τωρα δε χρειάζεται να τον διπλώνω.

Πέρα απο αυτά που διαβάζω, μια χαρα ειναι σαν υπηρεσία, πολύ καλός ανταγωνιστής του google dns και σαν υπηρεσία ήρθε για να μείνει. Απο την άλλη θα μείνω στο adguard dns γιατι πρακτικά βλέπω οτι κάνει πάρα πολύ καλη δουλεια στο κόψιμο διαφημίσεων, malware domains και phising sites χωρίς να ασχολούμαι. Τα εχω βάλει στο router και ολες οι συσκευες πίσω απο το router προστατευονται επαρκώς. Εδω και 3-4 μήνες αρχισα να το βαζω και σε routers ανθρώπων του κύκλου μου και τα τηλεφωνήματα τύπου "κάτι κόλλησα μπορεις να μπεις να δεις; " εχουν μειωθεί κατακόρυφα. Για οικογενειες με παιδια σε μικρες ηλικίες εχει και dns που κόβει και το πορνο και γενικά οτιδηποτε ακαταλληλο.

Το αρνητικό. Ειναι λιγο πιο αργο απο το google dns και πιο αργο απο το cloudflare dns, αλλά οχι τοσο ωστε να το αλλαξω και να χασω τα πλεονεκτηματα.

Αν δεν είναι "καλή πρωταπριλια" κάπου κάνεις λάθος. Το dns δεν αυξάνει το bandwidth, αλλά μειώνει (´η αυξάνει) το response time. Διαφορετικά πράγματα

Πολύ καλή λύση! Εγώ το γύρισα στο pi-hole. Το σετάρει στο raspberry και πράγματι κάνει πολύ καλή δουλειά! https://pi-hole.net/ 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fg9000 είπε

Το πουλάκι τσίου. 

Δημοσ.

Το να βρεις DNS server που είναι καλός για σένα θέλει ψάξιμο. Κάποιοι μπλοκάρουν πορνογραφικό περιεχόμενο κάποιοι μπλοκάρουν phising και γενικά υπάρχουν οφέλη. Μέχρι στιγμής ο DNS της forthnet είναι εξαιρετικός στην Τρίπολη όπου και διαμένω σχεδόν μόνιμα παρόλα αυτά θα τσεκάρω να δω διαφορές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...