ThanosR92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μπορει να πει καποιος πως ακριβως το βαζουμε; 1
infin1tyGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 minutes ago, ThanosR92 said: Μπορει να πει καποιος πως ακριβως το βαζουμε; Έχει οδηγίες στη σελίδα https://1.1.1.1.
what_if Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 τους εβαλα κ εγω στο ρουτερ κ η διαφορα ειναι εμφανης τωρα βεβαια δεν ξερω τι ρολο βαραει η cloudfare
ThanosR92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Έχει οδηγίες στη σελίδα https://1.1.1.1. Στο κινητο το εκανα. Στο ρουτερ μπορω;
George.Ember Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Θα βρεις την επιλογη στις Ρυθμισεις του Δικτυου σου (LAN / Wireless). Για καθε Λειτουργικο Συστημα ειναι διαφορετικες
soundkeeper Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Να ρωτήσω κάτι ? Εβαλα την διεύθυνση στο modem , θα πρέπει να την βάλω και ξεχωριστά σε κάθε συσκευή ...?
memtsas Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, fg9000 είπε Τις έβαλα και με νέα μέτρηση από 12 mbps φτάνω 21-22 mbps! Πολύ ωραια υπηρεσία. καλη πρωταπριλια
nickaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, soundkeeper είπε Να ρωτήσω κάτι ? Εβαλα την διεύθυνση στο modem , θα πρέπει να την βάλω και ξεχωριστά σε κάθε συσκευή ...? Όχι γιατί οι συσκευές σου συνδέονται στο modem. Εκτός και αν έχεις άλλες ρυθμίσεις στην κάθε συσκευή. 2
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Εγω το έβαλα και μετά απο 5 λεπτα μίκρυνε ο ... τσιτσιφρίγκος και ευτυχως γιατί τωρα δε χρειάζεται να τον διπλώνω. Πέρα απο αυτά που διαβάζω, μια χαρα ειναι σαν υπηρεσία, πολύ καλός ανταγωνιστής του google dns και σαν υπηρεσία ήρθε για να μείνει. Απο την άλλη θα μείνω στο adguard dns γιατι πρακτικά βλέπω οτι κάνει πάρα πολύ καλη δουλεια στο κόψιμο διαφημίσεων, malware domains και phising sites χωρίς να ασχολούμαι. Τα εχω βάλει στο router και ολες οι συσκευες πίσω απο το router προστατευονται επαρκώς. Εδω και 3-4 μήνες αρχισα να το βαζω και σε routers ανθρώπων του κύκλου μου και τα τηλεφωνήματα τύπου "κάτι κόλλησα μπορεις να μπεις να δεις; " εχουν μειωθεί κατακόρυφα. Για οικογενειες με παιδια σε μικρες ηλικίες εχει και dns που κόβει και το πορνο και γενικά οτιδηποτε ακαταλληλο. Το αρνητικό. Ειναι λιγο πιο αργο απο το google dns και πιο αργο απο το cloudflare dns, αλλά οχι τοσο ωστε να το αλλαξω και να χασω τα πλεονεκτηματα. 1 ώρα πριν, fg9000 είπε Τις έβαλα και με νέα μέτρηση από 12 mbps φτάνω 21-22 mbps! Πολύ ωραια υπηρεσία. Αν δεν είναι "καλή πρωταπριλια" κάπου κάνεις λάθος. Το dns δεν αυξάνει το bandwidth, αλλά μειώνει (´η αυξάνει) το response time. Διαφορετικά πράγματα 7
Retromaniac Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δεν έχει καμία σημασία αν σβήνει τα logs η όχι αφού τα καταγράφει όλα ο isp σου. Μόνο με vpn έχεις πλήρη ανωνυμία. 2
nickaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, isay είπε Εγω το έβαλα και μετά απο 5 λεπτα μίκρυνε ο ... τσιτσιφρίγκος και ευτυχως γιατί τωρα δε χρειάζεται να τον διπλώνω. Πέρα απο αυτά που διαβάζω, μια χαρα ειναι σαν υπηρεσία, πολύ καλός ανταγωνιστής του google dns και σαν υπηρεσία ήρθε για να μείνει. Απο την άλλη θα μείνω στο adguard dns γιατι πρακτικά βλέπω οτι κάνει πάρα πολύ καλη δουλεια στο κόψιμο διαφημίσεων, malware domains και phising sites χωρίς να ασχολούμαι. Τα εχω βάλει στο router και ολες οι συσκευες πίσω απο το router προστατευονται επαρκώς. Εδω και 3-4 μήνες αρχισα να το βαζω και σε routers ανθρώπων του κύκλου μου και τα τηλεφωνήματα τύπου "κάτι κόλλησα μπορεις να μπεις να δεις; " εχουν μειωθεί κατακόρυφα. Για οικογενειες με παιδια σε μικρες ηλικίες εχει και dns που κόβει και το πορνο και γενικά οτιδηποτε ακαταλληλο. Το αρνητικό. Ειναι λιγο πιο αργο απο το google dns και πιο αργο απο το cloudflare dns, αλλά οχι τοσο ωστε να το αλλαξω και να χασω τα πλεονεκτηματα. Αν δεν είναι "καλή πρωταπριλια" κάπου κάνεις λάθος. Το dns δεν αυξάνει το bandwidth, αλλά μειώνει (´η αυξάνει) το response time. Διαφορετικά πράγματα Πολύ καλή λύση! Εγώ το γύρισα στο pi-hole. Το σετάρει στο raspberry και πράγματι κάνει πολύ καλή δουλειά! https://pi-hole.net/ 2
sistah Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ολως παραδοξως οι DNS του ISP μου ειναι πιο γρηγοροι απο τον 1.1.1.1
possiz Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, fg9000 είπε Τις έβαλα και με νέα μέτρηση από 12 mbps φτάνω 21-22 mbps! Πολύ ωραια υπηρεσία. Το πουλάκι τσίου.
vaggelhs4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το να βρεις DNS server που είναι καλός για σένα θέλει ψάξιμο. Κάποιοι μπλοκάρουν πορνογραφικό περιεχόμενο κάποιοι μπλοκάρουν phising και γενικά υπάρχουν οφέλη. Μέχρι στιγμής ο DNS της forthnet είναι εξαιρετικός στην Τρίπολη όπου και διαμένω σχεδόν μόνιμα παρόλα αυτά θα τσεκάρω να δω διαφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα