Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εγινα κατοχος ενος powerbank xiaomi mi 20000 v2 εψαξα στο ιντερνετ ομως δεν εβγαλα ακρη.Χρειαζομαι ενα καλωδιο απο οτι καταλαβα που να βγαζει usb σε 12v jack ομως δεν ξερω  αμα θα καταφερω να τροφοδοτήσω το ρουτερ μου.Το τροφοδοτικο του λεει πως ειναι 12v αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα θα φορτιζει σε διακοπη ρευματος.Χρειαζομαι τα φωτα σας τα ευχαριστω προκαταβολικά.

link καλοδίου https://www.hellasdigital.gr/electronics/batteries/xtar-usb-dc-master-vc2-plus-vc4/

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/4/2018 στις 9:31 ΜΜ, vagos12343 είπε

Προσφατα εγινα κατοχος ενος powerbank xiaomi mi 20000 v2 εψαξα στο ιντερνετ ομως δεν εβγαλα ακρη.Χρειαζομαι ενα καλωδιο απο οτι καταλαβα που να βγαζει usb σε 12v jack ομως δεν ξερω  αμα θα καταφερω να τροφοδοτήσω το ρουτερ μου.Το τροφοδοτικο του λεει πως ειναι 12v αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα θα φορτιζει σε διακοπη ρευματος.Χρειαζομαι τα φωτα σας τα ευχαριστω προκαταβολικά.

link καλοδίου https://www.hellasdigital.gr/electronics/batteries/xtar-usb-dc-master-vc2-plus-vc4/

Και γιατί δεν παίρνεις το mini ups που δίνει ο οτε? ( αν έχεις οτε τότε στο δίνουν δωρεάν, πες τους οτι έχεις συναγερμό)

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20376508

Το έχω 6-7 μήνες και ως τώρα σε οτι διακοπή ρεύματος έχει γίνει το ρουτερ το έχει κρατήσει.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σημασία δεν έχει το καλώδιο αλλά 1) τι δίνει το powerbank πχ αν βγάζει 5V τότε δεν κάνει 

2) τα watt γιατί και 12V να δίνει αν πχ το ρούτερ ειναι 12V 1.5Α (18 Watt) ενώ το power bank είναι 12V 1A (12watt) πάλι δεν θα κάνει. 

3) Δεν ειναι η δουλειά του powerbank τέτοια παίζει να χαλάσει πολύ πιο γρήγορα αν το εχεις 24/7 στην φόρτιση απο την μια και στο router απο την άλλη και επίσης σε περίπτωση κεραυνού κτλ πάλι δεν ειναι σίγουρο αν την γλιτώσει το router

Πάρε ένα μικρό UPS καλύτερα. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε περίπτωση μόνο που έχει γίνει διακοπή του ρεύματος να έχω κάπως προσωρινό internet

Spoiler

Ο

Όχι για 24/7

Επεξ/σία από Dimitrioskrssas
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστω και αργοπορημένα, θα σου πω τι μπορείς να κάνεις, ίσως και για κάποιον άλλο μελλοντικά, αν θες να χρησιμοποιείς το powerbank, περιστασιακά αλλα 'οχι' μόνιμα, για να τροφοδοτείς ένα ρουτερ, λοιπόν παίρνεις ένα USB C PD trigger για να μπορείς να ελέγχεις την τάση εξόδου από το powerbank.  Υπόψιν το power bank θα πρέπει να υποστηρίζει USB PD και να μπορεί να δώσει τα ampere και volt που ζητάει το ρουτερ

ΥΓ τον σύνδεσμο που έχω βάλει, η πλακέτα θα χρειαστεί κολλητήρι, αν δεν έχεις υπάρχουν και αντίστοιχες με κλέμα.

Επεξ/σία από mafiozoskotsos
Δημοσ.
Στις 7/7/2023 στις 4:14 ΜΜ, Dimitrioskrssas είπε

Ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε περίπτωση μόνο που έχει γίνει διακοπή του ρεύματος να έχω κάπως προσωρινό internet

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ο

Όχι για 24/7

Μιας και σήκωσε ο συμφορουμήτης, το έχω πάρει εγώ και το έχω πάνω σε ένα Mikrotik router. Μια χαρά έχει λειτουργήσει στις διακοπές ρεύματος αν και το έχω λιγότερο από 1 χρόνο.

Αν στην περίπτωση σου ωστόσο έχεις ρουτερ του παρόχου και καεί απλά θα σου δώσουν άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...