stefancosmos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας θέλω να παραγγείλω για λογαριασμό φίλης μου ένα iPhone 6s από το συγκεκριμένο πωλητή εφόσον εμφανίζεται και στα πρώτα αποτελέσματα βλέπω πως έχει καλή αξιολογήσει απλά δεν γνωρίζει εκεί που λέει για Network τι να επιλέξω και εάν θα περάσει τελωνείο από Ηνωμένο Βασίλειο. ΕΕ είναι. Ευχαριστώ πολύ, καλές γιορτές! https://m.ebay.com/itm/Apple-iPhone-6S-16GB-32GB-64GB-128GB-Gold-Silver-Grey-Rose-UNLOCKED-SIMFREE/202085839828?hash=item2f0d4133d4:m:mFe_I9iEm-Qws_yA41FxAAA
notist Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Είδες νομίζω λέει refurbished συσκευές. Στο δίκτυο μάλλον factory unlocked τι άλλο? Τα υπόλοιπα είναι δίκτυα UK. Τελωνείο δεν νομίζω γιατί να έχει? Αφού είναι ΕΕ όπως είπες εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Στέλνει Ελλάδα? Δεν είδα.
stefancosmos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, notist είπε Είδες νομίζω λέει refurbished συσκευές. Στο δίκτυο μάλλον factory unlocked τι άλλο? Τα υπόλοιπα είναι δίκτυα UK. Τελωνείο δεν νομίζω γιατί να έχει? Αφού είναι ΕΕ όπως είπες εκτός αν έχει αλλάξει κάτι. Στέλνει Ελλάδα? Δεν είδα. Ναι το γνωρίζω ό,τι είναι ανακατασκευή. Θα πάρω αυτό που λέει Factory Unlocked δηλαδή; και αυτό που λέει Good. Απλά ήθελα να ρωτήσω εάν θα αντιμετωπίσω κάπου θέμα; σε ευχαριστώ καλό Πάσχα κιόλας.
notist Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Για να μην πω κάτι λάθος για μένα το καλύτερο θα ήταν να του στείλεις ένα mail να τον ρωτήσεις. Μην είναι κλειδωμένο σε πάροχο και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ίσως κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα και σου πει. Καλό Πάσχα .
AlienTechGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Από αυτόν τον πωλητή είχα πάρει το 6S που έχω στα χέρια μου και χρησιμοποιώ σαν κυρία συσκευή. Το κινητό (αν φυσικά πάρεις το unlocked) είναι ξεκλείδωτο και δουλεύει κανονικά εννοείται. Η κατάσταση, αν και αναφέρεται απλά ως “Good” είναι άριστη ουσιαστικά εξωτερικά με μηδαμινά σημάδια χρήσης (εμένα βασικά είναι άθικτο εντελώς εξωτερικά). Αν έχεις άλλη απορία μου λες, μιας έχω πάρει αρκετά iPhone από εκεί αλλά ειδικά για τον συγκεκριμένο πωλητή μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα