Μάκαρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους !!!! Σκέφτομαι να βάψω τον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου καθώς έχει κάποιες γρατζουνιές και από τις δύο πλευρές.Το αμάξι είναι ένα Citroen C4 του 2008 (5θυρο). Έχετε να μου προτείνετε κάποιον φαναρτζή στις περιοχές του Βύρωνα, Ηλιούπολης ή Άγιο Δημήτριο ? Επίσης μία εκτίμηση πάνω κάτω στο κόστος ? Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Αν δεν είναι τίποτε σοβαρές άστο ρε Μάκαρε. Σου περισσεύει κανα 200άρι. Και εμένα έχει γρατσουνιές αλλά τις αφήνω για το μάτι. Και να σου πω.Αν τις φτιάξεις κάποιος απρόσεχτος θα σε βρει σε κανένα παρκάρισμα και θα σου τις ξανακάνει και θα σκάσεις από στεναχώρια.Αθήνα κινούμαστε πολλά αυτοκίνητα λίγος χώρος για παρκάρισμα στρίμωγμα όλο και κάποιος θα σε βρει λίγο ή θα τον βρεις εσύ και η ζημιά έγινε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μονο βαψιμο δεν νομιζω να ξεπερασει τα 100 ευρω . 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν δεν είναι τίποτε σοβαρές άστο ρε Μάκαρε. Σου περισσεύει κανα 200άρι. Και εμένα έχει γρατσουνιές αλλά τις αφήνω για το μάτι. Και να σου πω.Αν τις φτιάξεις κάποιος απρόσεχτος θα σε βρει σε κανένα παρκάρισμα και θα σου τις ξανακάνει και θα σκάσεις από στεναχώρια.Αθήνα κινούμαστε πολλά αυτοκίνητα λίγος χώρος για παρκάρισμα στρίμωγμα όλο και κάποιος θα σε βρει λίγο ή θα τον βρεις εσύ και η ζημιά έγινε. Το ξερω αλλα θελω να το μαζεψω οσο μπορω. Τις προαλλες καπου βρηκε ο πατερας μου και εχει φυγει η γυαλαδα σε καποια κομματια απο τις δυο δεξιες πορτες(ειναι σαν να εχει γινει ματ το χρωμα). Αυτο βεβαια δεν ξερω αν θα χρειαστουν βαψιμο οι πορτες ή αν με ενα γυαλισμα θα επανελθουν. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 + είναι πιστεύω αρκετές οι πιθανότητες, μην πετύχεις ακριβως το ίδιο χρωμα.. Ειδικα αν το βλέπει ο ηλιος 10 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Γύρω στα 200€ πάει το κόστος βαφής. Όσον αφορά το χρώμα, αν είναι πενταετιας και πάνω ψάξε κάποιον να το βγάλει με φασματογράφο και όχι με κωδικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Εφοσον εχεις και αλλες φθορες στο αυτοκινητο, γνωμη μου ειναι φιλε να μην ανοιχτεις. Και μισες δουλειες θα κανεις, και αρκετα χρηματα θα φυγουν με αμφιβολο αποτελεσμα (πχ θα εχεις ενα προφυλακτηρα που θα λαμποκοπαει και το υπολοιπο αμαξι θα φαινεται ξεθωριασμενο και θαμπο - το χρωμα αφου δεν θα γινει εξ ολοκληρου βαφη ειναι λαχειο να σου κατσει ομορφα τοπικα, σε σχεση με το υπολοιπο, ειδικα αν την μια πλευρα που παρκαρεις φερ ειπην την βλεπει ο ηλιος συνεχεια σε σχεση με την αλλη). Μιας και δεν ειναι καινουριο το αυτοκινητο και κυκλοφορεις και Αθηνα, καλυτερα αφησε το οπως ειναι φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πονεμενη ιστορια αυτη με τις γρατζουνιες κλπ...Το ειχα αφσει ετσι το Honda CRV και μαζεμενα εδωσα 800 ευρω προπερυσι για βαψιμο και γρατζουνιες εκτος ουρανο και καπο. Με πονεσε πολυ...Δεν βλεποταν ομως οπως ηταν... Οχι οτι τωρα δεν ξαναεχει αποκτησει κατι μικρες αλλα ειναι... "η αμαρτια των πολεων¨ Εννοείται οτι εχω σκοπο να το κρατησω μιας και κανεις δεν το παιρνει ...Με 10.000 το πολυ τι να παρω ? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μην πετάς τα χρήματα σου σε τέτοια καλύτερα άλλαξε λάδια όλα τα φίλτρα θερμοστάτη παραφλου κάνε ένα σέρβις τον κλιματισμό που έρχεται καλοκαίρι γενικά δωστα για συντήρηση αν σου περισσεύουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 1/4/2018 στις 10:05 ΜΜ, Μάκαρος είπε Το ξερω αλλα θελω να το μαζεψω οσο μπορω. Τις προαλλες καπου βρηκε ο πατερας μου και εχει φυγει η γυαλαδα σε καποια κομματια απο τις δυο δεξιες πορτες(ειναι σαν να εχει γινει ματ το χρωμα). Αυτο βεβαια δεν ξερω αν θα χρειαστουν βαψιμο οι πορτες ή αν με ενα γυαλισμα θα επανελθουν. Εάν το έχεις σε κλειστό γκαράζ,πράγμα το οποίο σημαίνει όχι μεγάλη φθορά στο χρώμα, καλοσυντηρημένο μηχανικά με τα σέρβις του τα λάστιχά του τα αμορτισέρ του και ότι άλλο είναι απαραίτητο,στις δύσκολες εποχές που ζούμε σκοπεύεις να το κρατήσεις, θα πω ότι είναι καλή και η εξωτερική συντήρηση διότι αφήνοντας το ένα ή το άλλο θα φτάσεις στο σημείο να ντρέπεσαι να το βλέπεις.Μάζεψέ το αλλά πρόσεχε και μην ξεφεύγεις. Πριν 10 χρόνια σε αυτοκίνητο 10ετίας δεν μας απασχολούσαν μικροζημιές.Στη μάντρα και καινούργιο.Μετά από 10 χρόνια αυτοκίνητο 10ετίας για την Ελλάδα είναι ένα καλό αυτοκίνητο με μερική συντήρηση και μαζεματάκια μας βγάζει άλλη μία 10ετία. Και εγώ αυτό εφαρμόζω με το opel μου (13 χρόνων) σήμερα. Βέβαια μηχανικά πιο πολύ διότι οι προφυλακτήρες τις έχουν τις γρατσουνιές τους (για γρατσουνιές μιλάμε) τις οποίες δεν φτιάχνω γιατί θα στεναχωρηθώ αν τις ξαναδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα