manwlis77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 349 και λογικά με κάρτα eurobank 10% επιστροφή https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1-compact/20367419/ Skroutz αρχίζει από 450 https://www.skroutz.gr/s/12683525/Sony-Xperia-XZ1-Compact-32GB.html?from=catspan&keyphrase=xz1+compact Το σκέφτομαι λόγο μικρού μεγέθους Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από manwlis77
manwlis77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δεν το ήξερα το είδα σήμερα και δεν πρέπει να υπάρχει θέμα εδώ μέσα
alfaeffe Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 2 hours ago, Zengar Zombolt said: 4.6'' meh......its so 2012 Λεγεται "compact" για καποιο λογο...
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, alfaeffe είπε Λεγεται "compact" για καποιο λογο... some people dont get jokes.......
cabdik Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) sorry but......what was the joke...? αρκετος κοσμος ΔΕΝ θελει τεραστιες οθονες για κινητο (μεταξυ αυτων κι εγω....). μακαρι να υπηρχαν εστω και 1 μοντελο απο καθε εταιρια, αυτης της κατηγοριας. ειναι πολυ πιο βολικα στο να τα κουβαλας επανω σου..! αλλωστε υπαρχουν και τα ταμπλετ, για οσους θελουν τεραστιες οθονες.....!!! το συγκεκριμενο εχει και πολυ δυνατα χαρακτηριστικα...!! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από cabdik
Πιτούλιας Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, cabdik είπε sorry but......what was the joke...? αρκετος κοσμος ΔΕΝ θελει τεραστιες οθονες για κινητο (μεταξυ αυτων κι εγω....). μακαρι να υπηρχαν εστω και 1 μοντελο απο καθε εταιρια, αυτης της κατηγοριας. ειναι πολυ πιο βολικα στο να τα κουβαλας επανω σου..! αλλωστε υπαρχουν και τα ταμπλετ, για οσους θελουν τεραστιες οθονες.....!!! το συγκεκριμενο εχει και πολυ δυνατα χαρακτηριστικα...!! Εντάξει ρε φίλε, πως κάνεις έτσι; Έλληνας είναι. Σε ένα θέμα που απευθύνεται αποκλειστικά για συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, που προτιμούν, όπως κι εγώ, μικρές και βολικές συσκευές, ήρθε, είπε σε άπταιστα προβατο-νεοΕλληνικά τις εξυπνάδες του κι έφυγε. Συνηθισμένο φαινόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα