Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα. Ζητω την κατανοηση σας διοτι δεν ειμαι και πολυ σχετικος ,απλα χρειαζομαι την βοηθεια σας.Σε ενα λαπτοπ Altec voyager NB με win vista εβαλλα win 7. αναγνωρισε ολες τις συσκευες εκτος απο την καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE 9600M GT. Μπαινοντας και ψαχνοντας στο internet για βοηθεια τυχαια επεσα πανω σε εναν συνδεσμο και πατωντας μου κατεβασε και εγκατεστησε τους drivers . Φαινεται ομως οτι δεν σταθηκα και πολυ τυχερος αφουμετα απο καποιες περιεργες διακοπες ρευματος αναγκαστηκα να ξαναφορτωσω τα win 7 και απο τοτε 10 μερες τωρα οποιους drivers nvidia και να κατεβασω παντα μου γραφει δεν υπαρχει συμβατο υλισμικο. 1. Η καρτα δουλευει σιγουρα εγινε δοκιμη σε αλλο Λαπτοπ. 2. Πλεον η καρτα μου φαινεται μονο σαν τυπικος προσαρμογεας γραφικων .Οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Sheogorath Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, απο την επίσημη σελίδα της nvidia, δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers για σειρά 9#00 για λαπτοπ, για windows 7. Είναι οι 341.##.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Καλησπερα ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια να με βοηθησετε. Δυστυχως παλι δεν καταφερα να κανω κατι.Επειδη ισως να μην διευκρινησα σωστα ,στη διαχειριση συσκευων φαινεται μονο η μητρικη. Ομως οι διαφορες εφαρμογες προγραμματων οδηγησης βρισκουν την nvidia 9600m gt κανονικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, απο την επίσημη σελίδα της nvidia, δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers για σειρά 9#00 για λαπτοπ, για windows 7. Είναι οι 341.##. θελω να σας ευχαριστησω πολυ για την βοηθεια σας.Δεν καταφερα παλι να κανω κατι.Φαινεται οτι τα windows για καποιο λογο αδυνατουν να εντοπισουν τηνκαρτα γραφικων, nvidia geforce 9699m gt. Βλεπουν ονο τη μητρικη. Οτι και να κατεβασα παντα το ιδιο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΛΙΣΜΙΚΟ. Οπως και να εχει ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα