Προς το περιεχόμενο

Η Samsung αποκάλυψε τις σειρές φορητών υπολογιστών Notebook 5 και Notebook 3

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung ανακοίνωσε τρία νέα laptops με Windows που είναι πρακτικά και αρκετά ισχυρά για ποικιλία εφαρμογών. Το Samsung Notebook 5 διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και μεταλλική κατασκευή.

Τα άλλα δύο μοντέλα Notebook 3, εξοπλίζονται με οθόνες 14 ιντσών και 15,6 ιντσών. Τα χαρακτηριστικά, είναι ως επί το πλείστον όμοια στους υπόλοιπους τομείς, με τον χρήστη να είναι σε θέση να επιλέξει ανάμεσα σε επεξεργαστές Intel Core 7ης και 8ης γενιάς και σε ορισμένες περιπτώσεις, στα higher-end μοντέλα, να μπορεί να επιλέξει και διακριτή κάρτα γραφικών Nvidia.

5ac0ae925b411_SamsungNotebook1.jpg.77c810e224793eb52c479822fd4dd405.jpg

Και τα τρία laptops, τα χαρακτηριστικά των οποίων μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, διαθέτουν πλήρη πληκτρολόγια με numpads, εργονομικά σχεδιασμένα πλήκτρα και μεγάλο trackpad. Οι οθόνες τους διαθέτουν αντί-αντανακλαστική επίστρωση και είναι “καλιμπραρισμένες” χρησιμοποιώντας τη Samsung Color Engine. 

Τα Samsung Notebook 3 και 5 θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην αγορά της Ν. Κορέας αυτό το μήνα, και αργότερα, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

5ac0ae92e9bad_Samsunglaptops.png.c2bdac8cae668ce529e1ef5784a371b2.png

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, the other one είπε

Αυτό που η σχισμή για το άνοιγμα δεν είναι τέλεια aligned με το touchpad μου σκάει άσχημα στο OCD. Τι το θελαν το numpad;

Πες τα! Λες και όλος ο κόσμος είναι δεξιόχειρες και μετατόπισαν το touchpad αριστερά.

Έχω λάπτοπ Samsung απο το 2012... Μιλάμε σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ταξίδια, χτυπήματα, κακή χρήση και ακόμα τρέχει σαν καινούργιο. Επιτέλους ξαναέβγαλαν νέα μοντέλα γιατί έχουμε πήξει σε κάτι ψευτικα τύπου Asus, Lenovo, HP κλπ. Ξέρουμε αν και πότε θα έρθουν και στην Ελληνική αγορά;

• Like 3

Είμαι περίεργος να δω τιμές σε αυτά..

Επίσης να δούμε πως θα διαταράξει η Samsung, τα νερά στις κατατάξεις στο τέλος του έτους.. μέχρι στιγμής δεν πάει και πολύ καλά..

https://www.laptopmag.com/articles/laptop-brand-ratings?_ga=2.250882694.12075645.1522607751-1263498735.1521914141

21 ώρες πριν, the other one είπε

Αυτό που η σχισμή για το άνοιγμα δεν είναι τέλεια aligned με το touchpad μου σκάει άσχημα στο OCD. Τι το θελαν το numpad;

Γιατι το επεσημανες ρε φιλε? Τωρα το ματι μ πεφτει εκει ολη την ωρα και νευριαζω :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, PSYSOMATIKA είπε

Ποιά MAC book pro είναι αυτά είπαμε;

Του μεμψίμοιρου κλαψαιδίου που του έχει κολλήσει η γκλάβα στην 4η σε ανηφόρα.

Επεξ/σία από paparovic

Στις 4/1/2018 στις 3:27 ΜΜ, the other one είπε

Πραγματικα απορω πως τα αφηνουν και βγαινουν στην παραγωγη ετσι........

Στις ‎4‎/‎1‎/‎2018 στις 3:27 ΜΜ, the other one είπε

Ουτε καν το touchpad με το space button ειναι aligned, να πεις οτι σωζεται λιγο η κατασταση. Ο εφιαλτης του ψυχαναγκαστικού ειναι

Το delete εκεί που είναι δεν μου αρέσει και δεν το βρίσκεις ποτέ.. :(

Λάθος επιλογή.. Το πληκτρολόγιο θέλει δουλειά και στο 14 θα μπορούσε να λείπει τον numeric keypad υπέρ καλύτερης εργονομίας των άλλων πλήκτρων.. Δεν καταλαβαίνω την "εμμονή" να υπάρχει Numpad ίσως βέβαια γιατί εγώ έχω μάθει έτσι. Επίσης θεωρώ θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή 1080 και στο 14''..

Τουλάχιστον σχεδόν όλες οι θύρες είναι εκεί (ethernet, hdmi, usb-type A, 3.5mm).  Type C δεν κατάλαβα αν βλέπω στην δεξιά μεριά ή είναι κάτι άλλο και ψάχνω και τον card reader. Που είναι οέο?. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...