voltmod Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Η Samsung ανακοίνωσε τρία νέα laptops με Windows που είναι πρακτικά και αρκετά ισχυρά για ποικιλία εφαρμογών. Το Samsung Notebook 5 διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και μεταλλική κατασκευή. Τα άλλα δύο μοντέλα Notebook 3, εξοπλίζονται με οθόνες 14 ιντσών και 15,6 ιντσών. Τα χαρακτηριστικά, είναι ως επί το πλείστον όμοια στους υπόλοιπους τομείς, με τον χρήστη να είναι σε θέση να επιλέξει ανάμεσα σε επεξεργαστές Intel Core 7ης και 8ης γενιάς και σε ορισμένες περιπτώσεις, στα higher-end μοντέλα, να μπορεί να επιλέξει και διακριτή κάρτα γραφικών Nvidia. Και τα τρία laptops, τα χαρακτηριστικά των οποίων μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, διαθέτουν πλήρη πληκτρολόγια με numpads, εργονομικά σχεδιασμένα πλήκτρα και μεγάλο trackpad. Οι οθόνες τους διαθέτουν αντί-αντανακλαστική επίστρωση και είναι “καλιμπραρισμένες” χρησιμοποιώντας τη Samsung Color Engine. Τα Samsung Notebook 3 και 5 θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην αγορά της Ν. Κορέας αυτό το μήνα, και αργότερα, μέσα στο δεύτερο τρίμηνο θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. GSMArena Δείτε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Αυτό που η σχισμή για το άνοιγμα δεν είναι τέλεια aligned με το touchpad μου σκάει άσχημα στο OCD. Τι το θελαν το numpad; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, the other one είπε Αυτό που η σχισμή για το άνοιγμα δεν είναι τέλεια aligned με το touchpad μου σκάει άσχημα στο OCD. Τι το θελαν το numpad; Πες τα! Λες και όλος ο κόσμος είναι δεξιόχειρες και μετατόπισαν το touchpad αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Έχω λάπτοπ Samsung απο το 2012... Μιλάμε σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ταξίδια, χτυπήματα, κακή χρήση και ακόμα τρέχει σαν καινούργιο. Επιτέλους ξαναέβγαλαν νέα μοντέλα γιατί έχουμε πήξει σε κάτι ψευτικα τύπου Asus, Lenovo, HP κλπ. Ξέρουμε αν και πότε θα έρθουν και στην Ελληνική αγορά; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jacobthir Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλά είναι, αλλά δυστυχώς δεν κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 720p...τι να λέμε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ποιά MAC book pro είναι αυτά είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolidSnakeGr Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Είμαι περίεργος να δω τιμές σε αυτά.. Επίσης να δούμε πως θα διαταράξει η Samsung, τα νερά στις κατατάξεις στο τέλος του έτους.. μέχρι στιγμής δεν πάει και πολύ καλά.. https://www.laptopmag.com/articles/laptop-brand-ratings?_ga=2.250882694.12075645.1522607751-1263498735.1521914141 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, the other one είπε Αυτό που η σχισμή για το άνοιγμα δεν είναι τέλεια aligned με το touchpad μου σκάει άσχημα στο OCD. Τι το θελαν το numpad; Γιατι το επεσημανες ρε φιλε? Τωρα το ματι μ πεφτει εκει ολη την ωρα και νευριαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparovic Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, PSYSOMATIKA είπε Ποιά MAC book pro είναι αυτά είπαμε; Του μεμψίμοιρου κλαψαιδίου που του έχει κολλήσει η γκλάβα στην 4η σε ανηφόρα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από paparovic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 3:27 ΜΜ, the other one είπε Αυτό που η σχισμή για το άνοιγμα δεν είναι τέλεια aligned με το touchpad μου σκάει άσχημα στο OCD. Τι το θελαν το numpad; Πραγματικα απορω πως τα αφηνουν και βγαινουν στην παραγωγη ετσι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 3:27 ΜΜ, the other one είπε Αυτό που η σχισμή για το άνοιγμα δεν είναι τέλεια aligned με το touchpad μου σκάει άσχημα στο OCD. Τι το θελαν το numpad; Ουτε καν το touchpad με το space button ειναι aligned, να πεις οτι σωζεται λιγο η κατασταση. Ο εφιαλτης του ψυχαναγκαστικού ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Joker~ Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Οταν η Samsung σχετίζεται άμεσα με τη λέξη οθόνη και βλέπεις σαν επιλογή 720 και 1080 p... Εεε ειναι κάπως.. Βάλε έστω qhd... Μόνο Huawei Matebook X Pro φέτος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Το delete εκεί που είναι δεν μου αρέσει και δεν το βρίσκεις ποτέ.. Λάθος επιλογή.. Το πληκτρολόγιο θέλει δουλειά και στο 14 θα μπορούσε να λείπει τον numeric keypad υπέρ καλύτερης εργονομίας των άλλων πλήκτρων.. Δεν καταλαβαίνω την "εμμονή" να υπάρχει Numpad ίσως βέβαια γιατί εγώ έχω μάθει έτσι. Επίσης θεωρώ θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή 1080 και στο 14''.. Τουλάχιστον σχεδόν όλες οι θύρες είναι εκεί (ethernet, hdmi, usb-type A, 3.5mm). Type C δεν κατάλαβα αν βλέπω στην δεξιά μεριά ή είναι κάτι άλλο και ψάχνω και τον card reader. Που είναι οέο?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα