Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από 2.5 χρόνια και μετά από αρκετή χρήση του κινητού meizu pro 6 plus ήρθε η ώρα να το αλλάξω.Μετά απο αρκετές πτώσεις για δέυτερη φορά σπάω την οθόνη από δικό μου λάθος και πριν γίνει αυτό είχε χαλάσει η κάμερα,έκανε κυματισμούς στο φοκους και δεν έκανε εστίαση.Επίσης τελευταία έκανε επανεκκινήσεις μόνο του όταν άνοιγα μια εφαρμογή όπως viber ή ρυθμίσεις κλπ και ήθελε factory reset κάθε μια εβδομάδα ενώ δεν κολλούσε στην περιήγηση,δεν ξέρω γιατί το έκανε.Από το κινητό γενικά μου άρεσε η οθόνη που ήταν amoled με ανάλυση 2560x1440 και είχε φοβερά χρώματα,η ποιότητα κατασκευής και ότι ήταν ελαφρύ.Αρνητικά ήταν η μπαταρία,ανύπαρκτα updates,το σήμα τηλεφώνου αλλά και wifi πολύ ασθενές και έτρωγε συχνά φλασιες και ζεσταινόταν σχετικά εύκολα με βίντεο και έκλεινε η κάμερα μόνη της.

Θέλω κάτι κοντά στα 200€ με amoled οθόνη όσο πιο μικρό γίνεται 5.5-6" αν υπάρχει αλλιώς αναγκαστικά σε 6.5'' που είναι τα περισσότερα με καλή μπαταρία,καλή καμερα,οσο πιο καλά specs γίνεται σε αυτά τα λεφτά 4gb ram +,dual sim + sd,updates να μην ξεχαστεί από τον πρώτο χρόνο το μοντέλο και πολύ σημαντικό να πιάνει καλό σήμα χωρίς διακοπές σε κινητή τηλεφωνία.

Βλέπω τα 

Realme 8 Pro (8GB/128GB)

Xiaomi Redmi Note 10S (8GB/128GB)

Τι προτείνετε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, DRIFT_KING είπε

Μετά από 2.5 χρόνια και μετά από αρκετή χρήση του κινητού meizu pro 6 plus ήρθε η ώρα να το αλλάξω.Μετά απο αρκετές πτώσεις για δέυτερη φορά σπάω την οθόνη από δικό μου λάθος και πριν γίνει αυτό είχε χαλάσει η κάμερα,έκανε κυματισμούς στο φοκους και δεν έκανε εστίαση.Επίσης τελευταία έκανε επανεκκινήσεις μόνο του όταν άνοιγα μια εφαρμογή όπως viber ή ρυθμίσεις κλπ και ήθελε factory reset κάθε μια εβδομάδα ενώ δεν κολλούσε στην περιήγηση,δεν ξέρω γιατί το έκανε.Από το κινητό γενικά μου άρεσε η οθόνη που ήταν amoled με ανάλυση 2560x1440 και είχε φοβερά χρώματα,η ποιότητα κατασκευής και ότι ήταν ελαφρύ.Αρνητικά ήταν η μπαταρία,ανύπαρκτα updates,το σήμα τηλεφώνου αλλά και wifi πολύ ασθενές και έτρωγε συχνά φλασιες και ζεσταινόταν σχετικά εύκολα με βίντεο και έκλεινε η κάμερα μόνη της.

Θέλω κάτι κοντά στα 200€ με amoled οθόνη όσο πιο μικρό γίνεται 5.5-6" αν υπάρχει αλλιώς αναγκαστικά σε 6.5'' που είναι τα περισσότερα με καλή μπαταρία,καλή καμερα,οσο πιο καλά specs γίνεται σε αυτά τα λεφτά 4gb ram +,dual sim + sd,updates να μην ξεχαστεί από τον πρώτο χρόνο το μοντέλο και πολύ σημαντικό να πιάνει καλό σήμα χωρίς διακοπές σε κινητή τηλεφωνία.

Βλέπω τα 

Realme 8 Pro (8GB/128GB)

Xiaomi Redmi Note 10S (8GB/128GB)

Τι προτείνετε; 

Αποφυγε το xiaomi λόγο MTK.

Το Realme ειναι πολύ καλύτερο και σε φωτογραφίες.

Έχει και εγγύηση 2 χρόνια.

Και Service στο Ελληνικό.

Τώρα αν θες Xiaomi κοίτα το xiaomi mi 11 lite

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.

Αν βάλουμε και το poco f3;

Θυμάμαι κάποια στιγμή πάλι έψαχνα πριν κανα 6μηνο και υπήρχαν κάποια lenovo με amoled οθόνη,νομίζω το p2 που τα έβρισκα και εξωτερικό φθηνότερα,τι απέγιναν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα xiaomi σχεδόν όλα έχουν θέμα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Είναι πολύ σπαστικό. Είχα το poco f3 πολύ καλό τηλέφωνο αλλά το bug αυτό με τον αισθητήρα με ξενέρωσε τρελά. 

Για 5 μερες είχα το realme 7 5g και μπορώ  να πω ότι με εξέπληξε αυτό το τηλέφωνο. Δεν έχει αμολεντ ομως

200 ευρώ έχει στο Γερμανό. Όσο για το realme 8 pro θα ήθελα να το δοκίμαζα 

Επεξ/σία από alan boy
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DRIFT_KING είπε

Αν βάλουμε και το poco f3;

Από την ελληνική σελίδα των Xiaomi:

https://news.xiaomi-miui.gr/poco-bug-report-for-poco-x3-pro-and-poco-f3-gt-67428-2/

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/47993-πρόβλημα-με-POCO-F3/

μπορεί να έχουν φτιάξει τώρα με χειροκίνητο update αλλά δεν ξέρεις στην πορεία τη άλλο θα γίνει....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...