Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερεις,τι ειναι το χειροτερο;;;Αυτοι μπορουν να ισχυριζονται οτι την εσπασα εγω.Ο τεχνικος,αλλωστε,οταν την πηγα,απλα την εβαλε στη πριζα,ειδε οτι εχει σπασει το πανελ μεσα  και εβγαλε 160ευρω χρεωστικο για επισκευη.Δεν καθισε να δει οτι το κουτι ηταν αθικτο,οτι η τηλεοραση δεν ειχε καμια γρατσουνια,κανενα σπασιμο στο μπροστινο γυαλι,αρα πως στο καλο εμενα μου επεσε η τηλεοραση χωρις να εχει κανενα σπασιμο γυρω-γυρω ή εστω γρατσουνια.Για να καταλαβετε το θρασσος που εχουν,μου εφεραν ως επιχειρημα πως δεν γνωριζουν αν εγω τρακαρα στο δρομο και εσπασε η τηλεοραση,αγνοοντας οτι η συσκευασια και η συσκευη ειναι αθικτη.Εγω αυτο το θεωρω μεγιστη κοροιδια,δεν θα μιλησω για το τεχνικο που η συμπεριφορα του ηταν μπραβου σε μαγαζι γ' κατηγοριας.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα δικαιωθεις οτι και αν κανεις.  Το σπασιμο δεν το καλγπτει καμμια εγγυηση απο την στιγμη που βγηκες απο το μαγαζι τζαμπα τον χρονο σου χανεις

• Like 1
Δημοσ.

Μα κι εσύ ρε αδερφέ...turbo x??? δηλαδή αν είναι δυνατόν. Ακόμα και σπασμένη να μην ήταν θα χάλαγε σε λίγο καιρό και πάλι τρεχάματα θα είχες. 

Και μη μου πεις ότι τους προτίμησες γιατί τα turbo x είναι δικό τους brand και αν είχες πρόβλημα θα στην άλλαζαν σχετικά εύκολα γιατί...δες τι έπαθες τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Μακριά απο Turbo X,ιδιαίτερα σε οθόνες και πιο "ακριβά" πράγματα όπως κινητά όσο φτηνά και να τα έχουν,μόνο σε κάτι gadjetakia άνευ αξίας,που δεν παίζει και ρόλο η ποιότητα, μπορείς να πάρεις για να κάνεις απλά την δουλειά σου,γενικά πάντος για να λέμε του στραβού το δίκιο το μαγαζί είναι πολλά χρόνια και έχει κάποιο όνομα στο service και γενικά την υποστήριξη,οι υπάλληλοι στα μαγαζιά είναι συνήθως ευγενικοί και τις περισσότερες φορές αν υπάρχει βλάβη και την πάς αμέσως,είτε καλύπτουν την επισκευή είτε την αντικαθιστούν εγω πχ αν δω πχ pixel χαλασμένο η να έχει bleach η ghosting κλπ κάποια οθόνη,απαιτώ να το πάρουν πίσω και δεν τους την χαρίζω με τίποτα (1 φορά είχε τύχει αυτό με ένα monitor και το αντικατέστησαν τελικά με άλλο μοντέλο ακριβότερο,αφού βέβαια τους είπα πως θα τους πληρώσω την διαφορά)τώρα αυτό με το σπάσιμο είναι περίεργο και είναι κάτι που δεν νομίζω να το καλύπτει εταιρία γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρείς το δίκιο σου ιδιαίτερα αν είναι τίποτα ζώα και περίεργοι οι τεχνικοί όπως είπες,λές και πληρώνουν απο την τσέπη τους....

Δημοσ.

Ενταξει,εχετε δικιο οτι τα turbo-x προιοντα δεν ειναι οτι καλυτερο!!Εξαλλου,για δευτερη τηλεοραση προοριζοταν σε εξοχικο προοριζοταν και σκεφτηκα απο το να δωσω 300ευρω να παρω LG,ας παρω Turbo-X με 200,που φαινοταν οτι ειχε και μια εκπτωση 50ευρω.Αυτο το πραγμα,δεν το περιμενα ομως.Περισσοτερο,με ενοχλησε η αντιμετωπιση που ειχα απο το καταστημα,που ηταν το λιγοτερο τραγικη.Ελπιζω,μετα απο τη καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη και την αγωγη που θα φανε να δωθει εστω μια δικαιωση.

Δημοσ.

Τζαμπα τρεξιμο...  Οτι αγ γη μυνηση να κανεις τον Θεο τον ιδιο να φερεις απο την στιγμη που εδυγες απο το μαγαζι δεν θα γινει τιποτα.  Μην χανεις τον χρονο σου αδικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα το λεγα φίλε μου,βέβαια εξαρτάται απο τον καθένα και απο την κάθε περίπτωση για να κρίνεις,εάν αξίζει να χάσεις χρόνο,για μία κάποια συγκεκριμένη αξία,που αν είναι μικρή συνήθως δεν ασχολείσαι,όμως κάποιες φορές υπάρχει αποτέλεσμα,γιατί οι περισσότεροι απο αυτούς που σε αντιμετωπίζουν έτσι, βασίζονται στο οτι κανείς δεν το προχωράει γιατί είμαστε στήν Ελλάδα κλπ κλπ 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/4/2018 στις 12:40 ΜΜ, dimtsef είπε

ψάχτο με τον συνήγορο του καταναλωτή

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ....θα βρεις το δικιο σου θελω να πιστευω γιατι μπορουν να τους κανουν επωνυμη καταγγελια 

Δημοσ.

Τη φραση "το φθηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι" την εχεις ακουσει ? Ε λοιπον αυτο συνεβη.  Ηθελες Turbo X για οικονομια και  οριστε το αποτελεσμα. Εφοσον η συσκευασια δεν ειναι ταλαιπωρημενη και χτυπημενη δεν καταλαβαινω γιατι αρνουνται. Βεβαια μπορουν να ισχυριστουν οτι την χτυπησες καπου στο σπιτι σου και εσπασε. Κανε καταγγελια για το γαμωτο αλλα δεν πιστευω οτι θα κανεις κατι.

Δημοσ.

Το καλό με την turbo-x στο εξοχικό είναι ότι και να μπουκάρουν διαρρήκτες στο σπίτι δεν θα την πάρουν. Το κακό είναι ότι έχουν σύστημα αυτοκαταστροφής με το που λήξει η εγγύηση. Θα σου πρότεινα να έχεις κάποιο γνωστό  ηλεκτρονικό να την κάψεις και να την πας πίσω. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον,προς ενημερωση ολων,εχω να σας πω πως μετα απο αγωγη που εκανα , το Πλαισιο επικοινωνησε μαζι μου προσφεροντας μου πιστωτικο το ποσο που πληρωσα, για αγορα οποιουδηποτε προιοντος απο το καταστημα + δικαστικα εξοδα που ειχα χαλασει μεχρι τοτε.Αρα ναι,μπορεις δικαιωθεις σημερα στην Ελλαδα,αρκει να διεκδικησεις το σωστο και το δικαιο.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...